Shoutbox

Bezig met laden ...

Congratz Tiel!!
gepost door LexSurax, Gisteren, 13:31
mooi om te horen gras!!
gepost door LexSurax, Gisteren, 13:31
Gisteravond was het 1e bf5 event en 't was top. Graphics gewoon mooi, reviven ging wat stroef, wapens gewoon goed en 't terug spawnen naar je squad gewoon top. En bij deze wil ik Roger, Nico en Peter bedanken voor jullie aanwezigheid, inzet en gezelligheid 't was een leuke avond.

gepost door grasmaaier1962, 16 nov, 08:42
De site is omgezet naar https:// Mocht je merken dat er ergens iets mis gaat dan hoor ik het graag ZSM!  ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 8 nov, 21:23
Geen dank. Zijn betaalde codes en 100% legaal.  Ooit gekocht voor een euro op humblebundle maar nooit gebruikt. Altijd fijn als een andere er iets aan heeft ThumbsUp
gepost door Teun de Dreun, 2 nov, 14:50
oh jeetje, het werkt. thx teun, heb eerste en laatste gebruikt
gepost door rasgyn, 2 nov, 11:55
Voor de pc gamer hier wat codes voor oude Tom Clancy's games.

Link
gepost door Teun de Dreun, 1 nov, 16:48
Uhm Bedankt!
gepost door Teun de Dreun, 1 nov, 16:47
Beankt!
gepost door Teun de Dreun, 1 nov, 16:47
Felicitaties aan alle jarigen!!
gepost door LexSurax, 29 okt, 17:13
gefeliciteerd Ara
gepost door HHC-Bossie, 28 okt, 19:56
gefeliciteerd Ara!!!
gepost door LexSurax, 28 okt, 10:53
veel plezier
gepost door rasgyn, 26 okt, 22:53
RDR2 is binnen ThumbsUp 90 minuten installatietijd Geschokt:o Achja kan er nog wel bij Brede lach
gepost door weener01, 26 okt, 13:41
ik hoop vd week ook weer wat tijd aan D2 te kunnen besteden, komen elkaar vast wel tegen
gepost door LexSurax, 24 okt, 21:33
Hallo MBG vrienden. Grijns
Ben nu met D2 bezig en ik kan altijd hulp gebruiken Grijns
Dus mocht ik on-line en niet in een party zitten mag je altijd joinen. Lijkt me ook leuker om er met z'n 2-en/3-en op los te gaan.  En mocht iemand hulp nodig hebben sta ik klaar om te helpen ThumbsUpThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 24 okt, 17:34
Heb vrijdag vrij om lekker RDR2 te spelen
gepost door The_League, 22 okt, 08:47
Is even geleden van mijn. maar back ops 4 is wel lachen
gepost door Clipie, 21 okt, 18:54
Leuk om ke weer terug te zien Edwin
gepost door LexSurax, 20 okt, 07:29
Ook weer terug op het forum nu we weer in wat rustiger vaarwater zitten Tong
gepost door speedyedwin1985, 20 okt, 00:09
Ik gun Activision niet zo graag Mn geld. Kan me nog inhouden
gepost door McHCM, 19 okt, 22:39
Hyped voor RDR2. Gelukkig BO4 Black out om de tijd te overbruggen ThumbsUp
gepost door weener01, 19 okt, 15:42
Nog 1 week tot aan red Dead redemption 2. Wat duurt dat wachten lang zeg. Smiley
gepost door McHCM, 19 okt, 10:37
Congratz Patje
gepost door LexSurax, 15 okt, 14:48
Gefeliciteerd Laura
gepost door LexSurax, 14 okt, 14:56
Leden

Welkom nieuwe leden

JjochemJ sinds Gisteren, 12:51

Baasbob sinds 19 okt, 09:34

Mrtnbkx sinds 14 okt, 10:16

trijangel sinds 12 okt, 18:27

Wie is er online?

41 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

Ghost of Tsushima veranderd je square button mashing naar circle button aaien.

Game Nieuws15 jun, 23:20 door rasgyn - 215 keer gelezen
"Een stand off tussen twee samurai is hetzelfde als toen jij met je vriendje een spelletje handjeklap deed en degene die het eerste mept heeft gewonnen" - aldus Nath Fox Creative Director van Suckerpunch Producties

Suckerpunch is sinds 2014 begonnen aan hun nieuwe samurai fantasie, waarin Ghost of Tsushima plaatsvind rond 1274, nog voor het Edo tijdperk, maar ondanks dat Tom Cruise en Zelda het begin van de fantasie waren zijn ze nog druk bezig met het weglaten van allerlei bloederige gamerfantasieën … en daar was het thema van het verhaal voor nodig.
Ghost of Tsushima Full Gameplay Reveal (with Flute) | Sony E3 2018 (Gamespot Youtube)Jin Sakai is een samurai die de Japanse eilanden moet verdedigen in de tijd van de Mongoolse invasie. Het Edo tijdperk is erg bekend in de Japanse folklore maar de roerige periode daarvoor was een goede setting voor die ultieme samurai fantasieën. Jin is zo'n harde knakker dat ondanks het verlies van al zijn vrienden hij lekker doorgaat met hakken. Maar de Mongolen laten dat niet toe, en als antwoord op die Mongoolse wreedheden geeft hij soms toe aan de stealth aspecten die het verhaal ook kent. En omdat er meer mensen wonen gaat hij ook nog eens toegeven aan het leven van de normale mens. Er komt overigens een optie voor Japanse stemmen, maar die Mongoolse stemacteurs klinken op dit moment wel erg intimiderend dus misschien krijgen we vertolkingen van "lieve meisjes" die de generaal uithangen.

Een groot openwereld avontuur waarin de verkenning word bepaald door natuurlijke elementen. Zo moet alles wat groen is of was bewegen. De teams waren naar het eiland gegaan en waren vooral onder de indruk van al dat groen en die wind. Tsushima is een bestaand eiland aan de westkant tussen Japan en Korea. Met een minimale HUD kun je een van de vele bergen beklimmen en van alles vinden zoals een kasteel of zo'n typisch hutje op de top van de berg. De natuur heeft ook een functie in de beleving, zo zal er regen en storm zijn en heeft de game een dynamisch weersysteem en is er een onafhankelijk dag en nachtcyclus. Het open wereld aspect word gekenmerkt door de gedefinieerde landschappen. De biomes (plantensoort concentraties) moeten je inspireren om de wereld te ontdekken, en zo te stuiten op zijverhalen die de wereld wat leven geeft. De prefecturen hebben een eigen toon, met aparte zijverhalen zoals een duister bos waarin verraad het thema is.

Tevens word zoveel mogelijk verhaal in de dialoog gestopt die je zult krijgen in de gameplay. Zo zal datgene wat je tegenstander zegt tijdens een duel je informatie geven over de beweegreden van zo'n tegenstander. En ondanks dat je de camera kunt bewegen, kan het leuk zijn om die stick even met rust te laten om het zicht van ietsje boven naar ietsje naar beneden te zien gaan als het gevecht vordert. Het Idyllische beeld van de beroemde films bereikt ook duistere momenten zoals het afhakken van een hand, en het bloed dat je kunt zien tijdens een inval met de nodige rook en vuur.  

Maar als samurai ben je een frontline warrior. En in deze game word er behoorlijk in omgehakt. Maar omdat het thema is dat Jin Sakai veranderd van levenswijze is er ook het enige aan stealth te vinden. Zo zul je in den beginne toch veel lopen hakken, maar langzamerhand zul je zien dat de Mongolen niet altijd zo makkelijk te doden zijn. Zo zal de actie soms ontaarden in het beklimmen van muren en daken om toch die perfecte positie te krijgen om met wat gelinkte acties alles in één klap neer te krijgen. Naarst de 1v1 duels is het in het vechten in een groep belangrijk om rekening te houden met jouw groep zelf. Het is niet altijd handig om alles 1v1 te bevechten en je groepscompositie is belangrijk. Misschien was dat een hint dat jij je eigen groep kan neermaaien als je niet uitkijkt.

Maar ook word de combat levendig gehouden door je omgeving dat meebeweegt tijdens een gevecht, zoals een stamp op de grond zal modder doen opspatten, en je kunt een ingehouden strike uitvoeren voor meer intensiteit en misschien meer kracht. Ook zullen er doodsteken zijn die zelfs door (papieren) muren heen kunnen voor die ultieme  sluipmoord. Er is een levellingssysteem, maar er zijn ook abilities die je direct leert.

En tevens kun je het gevecht aangaan op je paard Nobu. Het allereerste Suckerpunch paard ooit! En die heb je nodig want de vijand is behoorlijk slim en kunnen je erg snel dood krijgen met snelle bewegingen die de combat dat extra moet geven om je te laten beleven wat het is om een zwaardgevecht aan te gaan.


Overigens was deze game bijna gelekt, want het verhaal stond al in een lokale Japanse krant nadat een ontwikkelaar zijn kaartje had afgegeven aan een lokale zakenman. Dus voor meer informatie verwijzen we je naar een van de concerten van de zangeres Misai, en misschien kun je haar manager een knipoogje geven en weet je wanneer de game uitkomt en of de limited editie een heus samuraizwaard bevat met het suckerpunch logo erin gegraveerd.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.