Shoutbox

Bezig met laden ...

Congratz Tiel!!
gepost door LexSurax, Gisteren, 13:31
mooi om te horen gras!!
gepost door LexSurax, Gisteren, 13:31
Gisteravond was het 1e bf5 event en 't was top. Graphics gewoon mooi, reviven ging wat stroef, wapens gewoon goed en 't terug spawnen naar je squad gewoon top. En bij deze wil ik Roger, Nico en Peter bedanken voor jullie aanwezigheid, inzet en gezelligheid 't was een leuke avond.

gepost door grasmaaier1962, 16 nov, 08:42
De site is omgezet naar https:// Mocht je merken dat er ergens iets mis gaat dan hoor ik het graag ZSM!  ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 8 nov, 21:23
Geen dank. Zijn betaalde codes en 100% legaal.  Ooit gekocht voor een euro op humblebundle maar nooit gebruikt. Altijd fijn als een andere er iets aan heeft ThumbsUp
gepost door Teun de Dreun, 2 nov, 14:50
oh jeetje, het werkt. thx teun, heb eerste en laatste gebruikt
gepost door rasgyn, 2 nov, 11:55
Voor de pc gamer hier wat codes voor oude Tom Clancy's games.

Link
gepost door Teun de Dreun, 1 nov, 16:48
Uhm Bedankt!
gepost door Teun de Dreun, 1 nov, 16:47
Beankt!
gepost door Teun de Dreun, 1 nov, 16:47
Felicitaties aan alle jarigen!!
gepost door LexSurax, 29 okt, 17:13
gefeliciteerd Ara
gepost door HHC-Bossie, 28 okt, 19:56
gefeliciteerd Ara!!!
gepost door LexSurax, 28 okt, 10:53
veel plezier
gepost door rasgyn, 26 okt, 22:53
RDR2 is binnen ThumbsUp 90 minuten installatietijd Geschokt:o Achja kan er nog wel bij Brede lach
gepost door weener01, 26 okt, 13:41
ik hoop vd week ook weer wat tijd aan D2 te kunnen besteden, komen elkaar vast wel tegen
gepost door LexSurax, 24 okt, 21:33
Hallo MBG vrienden. Grijns
Ben nu met D2 bezig en ik kan altijd hulp gebruiken Grijns
Dus mocht ik on-line en niet in een party zitten mag je altijd joinen. Lijkt me ook leuker om er met z'n 2-en/3-en op los te gaan.  En mocht iemand hulp nodig hebben sta ik klaar om te helpen ThumbsUpThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 24 okt, 17:34
Heb vrijdag vrij om lekker RDR2 te spelen
gepost door The_League, 22 okt, 08:47
Is even geleden van mijn. maar back ops 4 is wel lachen
gepost door Clipie, 21 okt, 18:54
Leuk om ke weer terug te zien Edwin
gepost door LexSurax, 20 okt, 07:29
Ook weer terug op het forum nu we weer in wat rustiger vaarwater zitten Tong
gepost door speedyedwin1985, 20 okt, 00:09
Ik gun Activision niet zo graag Mn geld. Kan me nog inhouden
gepost door McHCM, 19 okt, 22:39
Hyped voor RDR2. Gelukkig BO4 Black out om de tijd te overbruggen ThumbsUp
gepost door weener01, 19 okt, 15:42
Nog 1 week tot aan red Dead redemption 2. Wat duurt dat wachten lang zeg. Smiley
gepost door McHCM, 19 okt, 10:37
Congratz Patje
gepost door LexSurax, 15 okt, 14:48
Gefeliciteerd Laura
gepost door LexSurax, 14 okt, 14:56
Leden

Welkom nieuwe leden

JjochemJ sinds Gisteren, 12:51

Baasbob sinds 19 okt, 09:34

Mrtnbkx sinds 14 okt, 10:16

trijangel sinds 12 okt, 18:27

Wie is er online?

52 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

E3 2018 Just Cause 4 gaat dieper in op de explosie

Game Nieuws14 jun, 23:02 door rasgyn - 231 keer gelezen
De Ontwikkelaars bekeken livestreams, lazen reviews en reacties en besloten zelf het leren jack aan te trekken.

Toen Rico Rodriquez Medici had bevrijd van die ene wrede dictator was hij wel toe aan wat rust. En toen er een aanbod kwam voor een leuke vakantie op  het Zuid Amerikaanse eiland Solís kon hij deze niet weigeren. Just Cause 4 gaat op 4 december 2018 dus naar de warmere windstreken van de aardbol en Solís is het eiland van regenwouden, woestijnen en graslanden waar alles rood is kan ontploffen, en ook weer kan terugspawnen zodat je het nog een keer kan doen.Just Cause 4 - Gameplay Preview | PlayStation Live From E3 2018Onze grootste, sterkste badass actieheld Rico Rodriquez is terug en bevind zich weer eens op een eiland waar je alles kapot kunt maken, en je overal heen kunt gaan in deze sandbox actie game. Met zijn bergen, heuvels, rivieren en meer verticale actie kun je deze keer ook overal heen vanaf het allereerste begin. De map is namelijk open, gebaseerd op biomes. Deze regio's zullen 2-4 interen sub biomes bevatten waardoor je van alles zult ontdekken zoals diepe donkere grotten en heuse Inca tempels. Maar hoe je het ontgrendelt voor al je ongein is gebaseerd op frontlines. Het is namelijk de thuisbasis van de Black Hand en die gaan je ditmaal direct opzoeken aangezien ze hier zijn opgegroeid. Maar uiteraard zijn er andere mensen die het niet met ze eens zijn, en in deze oorlog kun je niet alleen het verzet zien in een missie maar ook als je normaal aan het rondrennen bent.

Maar Rico is niet meer zo simpel als in de vorige games. Er is zelfs een heel verhaal gekomen waarin je delen van zijn verleden komt te weten en je komt allerlei zijkarakters tegen vanuit de vorige delen, maar ze zijn ditmaal alles wat Rico niet is. Rico gaat zelf ook door het een en ander, hij kan wat minder snel dood maar het zal niet een cakewalk worden. De leather jacket in the jungle is menselijker en realistischer en word zelfs neergeslagen. Dit mede door de grote baas van de Black Hand, Gabriella, en zij is niet iemand die zomaar zal veranderen want Rico heeft ooit haar moeder gedood. Dus deze meid is druk geweest met het veranderen van de organisatie. De AI heeft een grote overhaul gekregen en heeft meer wapens en mogelijkheden gekregen en zijn bovendien een stuk slimmer. Zo zijn er schilden, lazers en granaatwerpers die je het leven moeilijk kunnen maken. En nu dat ze je directe vijand zijn en je op hun thuisbasis bevind is alles een stuk functioneler en verwoestend. Zoals een windkanon die een enorme tornado sturing kan geven aan waar het eigenlijk heen gaat.

Dat klopt, de ontwikkelaars vonden Gabriella niet genoeg om een tegenwicht te bieden aan Rico en bedachten dus een heuse weersimulator die niet alleen rivieren een stroming geven, maar de rest zoals regen en donderslag, zandstormen en ijsstormen, en dus ook een enorme tornado. En zoals je al kunt bedenken, gooi er genoeg brandende objecten in en je hebt een soort vuurtornado. Er is een hoop gedaan met de nieuwe APEX engine die ervoor zorgt dat alles er goed uitziet voor die HDR televisies, lekker ver weg kunt kijken en physics based gameplay. En dat betekend beter sturen in de auto en tijdens het vliegen naast meer details tijdens zo'n ontploffing waardoor de gruzelementen tijdens een carflip je om de oren vliegen.

Die gruzelementen komen van een nieuw wapensysteem die voor meer opties moet zorgen voor de speler. Wapens hebben een secondary fire optie, zo heeft de lazergun een drone als secondaire optie. En zijn er mogelijkheden om explosies met elkaar te linken zodat je niet meer zo je best hoeft te doen om alles bovenop elkaar te laten vallen voor die rij aan explosies. Er zijn meer tethers voor de grappelhook en kun je deze aanpassen in sterkte, snelheid en je kunt ze automatisch laten intrekken. Verder zijn er meer voertuigen zoals de bulldozer, brandweertruck, jetski en microjet. En zal je zelfs aan de slag kunnen gaan met de sloopbal. AL met al een game met meer mogelijkheden waarin je alles kunt doen als in de vorige en meer.


Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.