Shoutbox

Bezig met laden ...

Geen dank Theo ik heb het uit mijn hart gedaan 😊
gepost door grasmaaier1962, Gisteren, 12:22
ThumbsUp
gepost door matrix0070, Gisteren, 11:49
Jij bedankt voor het organiseren Fred
gepost door TvR_NL, Gisteren, 10:36
Een goedemorgen allen, gisteravond was mooi wat betreft het herdenkings event voor onze Patrick en je was bij ons kerel.
Ik wil bij deze Roger, Theo, Geert en Lex bedanken voor jullie aanwezigheid want mede dank zij jullie was het een waardige herdenking.
Ik zal komende week van alle opgeslagen filmpjes 1 geheel maken en plaatsen op YouTube.
gepost door grasmaaier1962, Gisteren, 09:15
congratz Dubs!!!
gepost door LexSurax, 15 dec, 12:40
Het was op zeker gezellig Flux en graag gedaan bij deze,  en op naar de volgende 🤗
gepost door grasmaaier1962, 13 dec, 18:21
1x was op zich genoeg geweest Grijns
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
Was gezellig Gras, dank voor het organiseren!
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
Was gezellig Gras, dank voor het organiseren!
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
@faqzy, heel herkenbaar. Ook de laadtijden worden niet korter. Maar ja, dat krijg je als de games steeds uitgebreider en grafisch mooier worden. Ook de werelden zonder laadtijd als je eenmaal aan het spelen bent zijn wel fijn.
Maar ik heb ook een hekel aan dat wachten
gepost door LexSurax, 13 dec, 08:42
Waarom moeten games altijd downloaden! ik wil nu spelen! niet over 15 min! eindelijk BF5:)
gepost door FAQZY, 12 dec, 19:51
een Goedemorgen allemaal het BF5 event vlaggen verzamelen is na een geslaagde avond weer voorbij en we hebben er vele verzameld met ons allen. Ik wil bij deze Peter, Roger, Flux, Joshua en Alex bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet
ThumbsUp. ThumbsUp. ThumbsUp ThumbsUp ThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, 8 dec, 08:12
Geen dank Bram en jij bedankt voor het aanpassen ThumbsUp

gepost door grasmaaier1962, 29 nov, 10:21
Dank je Gras! Het is aangepast. Forum en hoofdpagina gebruiken niet dezelfde tijdsbepaling Smiley
gepost door Bram_76_NL, 28 nov, 12:40
Vreemd op de hoofdpagina loopt 't wel goed maar op 't forum niet Huh?
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:53
Een goedemorgen allen en
@Lex de tijd loopt niet synchroon, de tijd moet nog een uurtje terug gezet worden Knipoog
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:52
Gefeliciteerd! Pfft 11 jaar alweer.
gepost door Bram_76_NL, 27 nov, 21:04
Gefeliciteerd MBG Knipoog
gepost door ara, 27 nov, 15:43
gefeliciteerd mbgleden met ons elfde jaar in gaming \o/
gepost door rasgyn, 27 nov, 11:48
      Het is raar maar waar
 MBG clan is vandaag 11 jaar
      van Harte gefeliciteerd
        en maak er een mooi
                 feestje van
                         Kus


gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:28
Een goedemorgen allen,

Ik ben op zoek naar leden die gta5 spelen. Aanstaande zaterdagavond is er een herdenkings ceremonie ter ere van Patrick die verleden jaar plotseling is overleden Huil
Graag zou ik willen dat er vele leden bij zijn om zo zijn vrouw, familie en vrienden te laten zien dat we Patrick nog niet zijn vergeten.
Luister naar je hart en schrijf je in op de hoofdpagina.

gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:22
eeeeeeeen Goedemorgen allemaal en een fijne zondag Smiley
gepost door grasmaaier1962, 25 nov, 09:37
Goedemorgen allen, het black friday event is weer voorbij en was wederom weer top.

We hebben vele gratis kogels gekregen maar ook heel veel weg gegeven Grijns

Bij deze wil ik Jochem, Roger, Peter en Joshua bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet ThumbsUpThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, 24 nov, 08:49
Dank je wel Ramon je bent een schat Kus
gepost door grasmaaier1962, 23 nov, 13:15
heb er eentje voor je neergezet gras. schrijf je gerust in jongens
gepost door rasgyn, 23 nov, 12:49
Leden

Welkom nieuwe leden

Maikel sinds 29 nov, 18:08

KayRooos sinds 22 nov, 02:42

JjochemJ sinds 20 nov, 12:51

Baasbob sinds 19 okt, 09:34

Wie is er online?

TvR_NL

44 gasten, 1 lid (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

E3 2018 Ubisoft E3 2018 Conference

Game Nieuws11 jun, 21:51 door rasgyn - 282 keer gelezen
Het is tijd voor Ubisoft om er weer een leuke show van te maken in Los Angeles

Ubisoft brengt best leuke games uit, en heeft consistent goede E3 shows. Rasgyn gaat er dus even voor zitten, terwijl Dubldi gaat typen. Vorig jaar hadden ze een ijzersterke presentatie met Beyond Good & Evil 2, Miyamoto die een samenwerking met Nintendo aankondigde en een frisse wind door de Assassin's Creed franchise. Kunnen ze er dit jaar overheen? Ben jij benieuwd welke games uit de hoge Franse hoed komen? Bekijk het hier.


Ubisoft E3 2018 Conference

Liveblog

23:30 In de nieuwe trailer is te zien dat je overgaat van verhaal naar gameplay. Ook kun je je vijanden looten en hun gear gebruiken; die ook bepaalde stats mee zal brengen. Ook kun je bepaalde abilities aanwijzen. In het volgende segement kun je kiezen om mee te vechten in de oorlog en daarmee kom je in grote veldslagen terecht die we ook in For Honor hebben gezien. We mogen het spelen op 5 oktober! Hiermee is de presentatie echt afgesloten.

23:24 Hiermee lijkt de presentatie ook mee worden afgesloten. Ze wensen ons een fijne E3, en vanavond om 03:00 zullen we erbij zijn bij de volgende persconferentie, die van Sony

23:22 De hoofdopersoon erft de speer van Koning Leonidas, daarmee krijg je ook meer mogelijkheden om je vijanden uit te schakelen met stealth of pijl en boog. Je keuzes zullen gemaakt worden met NPC's als Sokrates. We eindigen met een met een demo van een van de levels in het spel.

23:19 Assassin's Creed Odyssey zal het nieuwe deel heten en is al 3 jaar in ontwikkeling. Het belooft meer RPG elementen te krijgen waar je keuzes nog meer impact hebben. Je eerste keus zal zijn om als man of als vrouw te spelen. Alexios of Kassandra. We krijgen meer beeld te zien.

23:16 Ubisoft Quebec is nu aan de beurt. Het wordt de nieuwe Assassin's Creed dat zich zal afspelen in het oude Griekenland. Beelden hiervan waren al gelekt, maar we krijgen nu ook bewegend beeld.

23:13 The Crew 2 krijgt ook nog tijd on stage, we mogen hem 29 juni verwachten, op 21 juni kunnen we meedoen op de open beta op PS4 en Xbox. De Beta kun je nu al predownloaden. We krijgen een voorproefje in de vorm van een trailer.

23:08 Heel casual dropt hij hun volgende plannen met een nieuwe trailer. Is het een DLC? Of een heel nieuw deel? Marching Fire gaat het heten en kunnen we verwachten op 16 oktober. In dit nieuwe deel worden de Chinezen toegevoegd aan het spel. Er wordt ook een nieuwe game mode toegevoegd genaamd Breach en dit zal een 4v4 speltype worden

23:06 We vervolgen met For Honor. Ubisoft Montreal bedankt zijn fans en om dit te vieren nodigen ze nieuwe spelers uit; vanaf vandaag tot 18 juni mag je hem gratis downloaden op PC!

23:04 Als bedankje krijgt hij de eerste prototype voor Starlink. Starlink kun je spelen op E3, en Star Fox kun je exclusief op de Nintendo Switch spelen.

23:02 We krijgen een trailer te zien met meer info.. Wat? Star Fox?! Nog een samenwerking met Nintendo bij Ubisoft? Yves Guillerme komt ook on stage, hij bedankt Miyamoto die in het publiek zit voor het mogelijk maken van deze samenwerking.

23:00 We vervolgen met een game trailer, dit is het spaceship spel die je ook in het echt kan nabouwen. Starlink: Battle for Atlas komt 16 oktober van dit jaar.

23:58 Het spel is te spelen in VR en normaal. Je lijkt de dromen van anderen in te kunnen gaan en ze daarmee kunnen beinvloeden.

22:55 We krijgen een nieuwe trailer te zien. Een korte clip, en Elijah Wood komt on stage. Hij vertelt over zijn samenwerking met de nieuwe game Tranference. De game belooft een psychologische thriller te worden die de lijn vervaagd tussen realiteiten dromen. We krijgen een langere trailer te zien.

22:50 We krijgen een trailer te zien met meer uitleg. Je kunt je hele schip customizen en speciaal voorbereiden voor je missies. Zo zul je bij elke missie weer andere afstellingen moeten maken op basis van de doelstelling, het weer, je vijanden. Na je winst zul je je buit veilig moeten stellen. Ook kun je samenspelen om zo het voordeel op je vijanden te krijgen.

22:45 Ubisoft Singapore laat meer zien over hun piratenspel. Skull & Bones belooft actie en verraad tussen piraten op de Indische Oceaan. Meerdere factoren zullen van invloed zijn op je spel ervaring zoals weer condities.

22:40 Xavier Manzanares komt on stage, we krijgen een live performance van Critical Stage. Ditmaal zal Rabbids crossen overen met Donkey Kong! We mogen de update/DLC op 26 juni verwachten.

22:38 We vervolgen met een nieuwe trailer voor The Division 2. Het is het level dat we gisteren op de Microsoft Briefing hebben gezien. 15 maart 2019 kunnen we hem verwachten!

22:36 We krijgen DLC in de vorm van episodes. Die geheel kosteloos zijn voor iedereen die het spel heeft. Deze episodes voegen meer content en meer verhaal toe. Na de conferentie kunnen we nog meekijken naar een live demo van The Division 2.

22:34 Na de main campaign uitgespeeld te hebben zul je kiezen tussen 3 specialisaties. Sniper of Demolition of . In dit nieuwe deel kun je met 8 spelers Raids gaan spelen!

22:32 Het is een cinematische trailer die laat zien hoe de mensheid tegen zichzelf gekeerd is en hoe het principe van survival of the fittest in deze wereld geldt. Zijn er nog mensen in de wereld die er in geloven en elkaar willen helpen? Die held zul jij worden in The Division 2. Hoe de geschiedenis boeken zullen worden geschreven zal afhangen van jou en jouw team.

22:28 Julian Gerighty komt on stage en vertelt over The Division 2. Hij vertelt over de gevolgen van de virusinfectio op de Verenigde Staten. Centraal zal in Washington DC zijn waar de mensheid zal moeten vechten voor de toekomst. We krijgen een trailer te zien.

22:24 Professor Fat Shady komt ook nog on stage. Hij vertelt over de moeilijkheidsgraad van het spel en hoe ze het in de toekomst anders aan willen pakken. Hiervoor vragen ze de community weer om input te geven zodat je een betere speelervaring en tutorial kan krijgen. We mogen het in februari 2019 verwachten en dit keer ook voor de Switch.

22:22 Trials komt binnen op een motor met een professionele stuntman en premier van Finland; we krijgen een trailer te zien van de opkomende motorcross game: Trials Rising.

22:20 Hij vertelt meer over het competitieve deel van het spel en de e-leagues die we kunnen verwachten. We krijgen ook in een trailer Another Mindset te zien. Een soort documantaire over deze pro gamers.

22:18 De community manager van Rainbow Six Siege komt on stage en vertelt dat er op dit moment 35 miljoen spelers zijn.

22:16 Van de herfst krijgen we meer te horen over deze resultaten op hun eigen event.

22:15 Hij vertelt over zijn bedrijf en hoe hij daarmee bij wilt gaan dragen aan het spel. Zo zal muziek en art vanuit de community mee kunnen gaan via zijn bedrijf

22:14 We hebben een hele korte clip gekregen waarin ze vertellen wat ze willen bereiken; namelijk dat de wereld seemless in elkaar overgaat, van melee combat tot het vliegwerk. Joseph Gordon Levitt komt net op stage!

22:12 2 leden van Ubisoft komen on stage en vertellen meer over wat we kunnen verwachten. Ze introduceren de karakters die we in de trailer hebben gezien, maar vertellen ook dat we veel meer kunnen verwachten. Op de E3 kun je ook een demo spelen. We krijgen pre-Alpha game footage te zien!

22:10 De cinematische trailer laat zien hoe de space crew overvallen wordt door een onbekende vijand... Of toch niet zo onbekend? Jade lijkt de main antagonist te gaan worden!

22:08 We vervolgen met een trailer van een ijsplaneet. Het is een nieuwe trailer voor BG&E 2.  

22:06 Aan het eind van de dans wordt bekend gemaakt dat we het spel in oktober van dit jaar mogen verwachten

22:05 Een grote dansende pandabeer buiten de studio komt met een heel orkest de zaal binnen. Het is een gechoreografeerde dans van 5 minuten voor Just Dance 2019

22:01 De show van Ubisoft gaat beginnen! De show wordt dit keer ge co-host

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.