Shoutbox

Bezig met laden ...

gefeliciteerd Coelie
gepost door LexSurax, Gisteren, 12:01
welkom mbizzel bij het bf5 mbg platoon
gepost door rasgyn, 19 jan, 21:17
Morgen avond wat mensen bf5 ?
gepost door Gkersten, 18 jan, 11:53
Er is een nieuwe modus in BF5 :
Chapter 2 zie forum voor meer info.
gepost door grasmaaier1962, 18 jan, 11:33
welkom ton
gepost door TvR_NL, 17 jan, 12:07
welkom Ton, ikzelf doe wel eens bf5, blackops is ook een goeie. Fifa doen er ook veel, of een racegame. Word wel een beetje zoeken hoor  Smiley
gepost door rasgyn, 16 jan, 19:29
Hi Guys, nieuw bij deze clan.... ik speel ps4 pro nu sinds een jaar heb ook de VR rigs. Ik ben 45 jaar en al zo'n 38 jaar gamer. Laatste jaren Xbox maar nu toch gezwicht voor Playstation. De exclusives zijn zo veel meer en beter. Ik zie er naar uit om eens met jullie een MPtje te doen. Wat wordt hier het meeste gespeeld?
gepost door ToniSirReal, 16 jan, 13:09
Dank voor de felicitaties heren. Ik heb het in engeland gevierd vandaar dat ik zelf ook nog niet gereageerd had
gepost door LexSurax, 15 jan, 22:17
De 25% korting op een plus abonnement is Niet voor Gamers die al een lopend plus abonnement hebben.
gepost door grasmaaier1962, 15 jan, 22:04
Dag te laat niet minder gemeend. Van harte met je verjaardag eindbaas.
gepost door McHCM, 15 jan, 19:24
Net vorige maan nieuwe gehaald omdat ie verliep. Miss nog 1 halen kan ik weer 2 jaar
gepost door McHCM, 15 jan, 19:24
25% korting op PSN plus zag ik in de store! ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 15 jan, 19:22
Nog van harte Lex Kus
gepost door Bram_76_NL, 15 jan, 19:22
           een Goedemorgen allen

          op deze feestelijke dag
     het is de dag dat we onze Lex
             feliciteren mag
                beste Lex
    van Harte Gefeliciteerd met je
               Verjaardag
   en maak er een gezellige dag van
                Vandaag
                    Kus    
gepost door grasmaaier1962, 14 jan, 08:16
grtz goofkee, je zit in het bf5 platoon
gepost door rasgyn, 13 jan, 12:37
thx net aanvaard en heb me aangemeld op platoon ook. Wie zin heeft voor een potje BF5 te spelen laat maar weten.
gepost door DrStrawfish, 12 jan, 21:32
Een goedemorgen allen, vanaf nu plaats ik een bf5 event alleen in de community de strijders van de MBG nl.
gepost door grasmaaier1962, 12 jan, 10:05
Dieter welkom bij de MBG en leuk je te hebben als game vriend, thanks voor je uitnodiging 👍 tevens heb ik jou een uitnodiging gestuurd voor onze bf5 community op de ps4
gepost door grasmaaier1962, 12 jan, 10:03
Hallo ik ben dieter en ben nieuw hier
gepost door DrStrawfish, 11 jan, 23:32
Thnx ThumbsUp
gepost door Rochri1982, 10 jan, 18:54
en ook Rocri gefeliciteerd
gepost door LexSurax, 9 jan, 22:41
Congratz whistler
gepost door LexSurax, 8 jan, 11:13
Een goedemorgen allen,

het BF5 event is weer voorbij en wat was 't weer een gezellige avond met wel 8 leden en we zaten allemaal in dezelfde sessie.
Bij deze wil ik: Ramon, Roger, Glenn, Mark, Kees, Nick en Theo bedanken voor jullie inzet sequ aanwezigheid voor deze top avond 👍👍👍👍👍👍👍
gepost door grasmaaier1962, 5 jan, 09:38
Congrats Leg3nd_ick 🎉🎊🎈
gepost door LexSurax, 5 jan, 00:08
Jij ook Glen en welkom bij de MBG
gepost door LexSurax, 4 jan, 10:56
Leden

Welkom nieuwe leden

ToniSirReal sinds 15 jan, 18:47

DavyReitsma_NL sinds 14 jan, 21:54

DrStrawfish sinds 11 jan, 23:09

Gkersten sinds 4 jan, 10:15

Wie is er online?

64 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

E3 2018 Devolver Digital - Big Fancy Press Conference

Game Nieuws11 jun 2018, 21:01 door rasgyn - 285 keer gelezen
Die andere persconferentie

Vannacht was er ook die andere persconferentie van Digital Devolver. Ik had die van vorig jaar niet gezien en ik had gehoord dat het nogal schokkend was. Ik heb hem ondertussen bekeken en vind hem beter (overkomen) dan dit jaar lol.

Was best grappig maar een tikkeltje te internet/gamey. Sorry maar ik denk dat ik geen verstand heb van Amerikaanse komedie, want mevrouw Strutters was wat mij betreft een tikkeltje te negatief. Want het is eigenlijk hetzelfde als met al het andere on-stage "het onwerkelijke is gebaseerd op werkelijkheid", of misschien "A dream is a wish your heart makes". We dromen van die ene perfecte (Devolver Digital game) maar krijgen … iets anders … erbij.

Devolver Digital - Big Fancy Press Conference 2018

Ik heb het idee dat het thema dit jaar was dat iedereen maar een zooitje crybabies zijn. En wat ze eigenlijk willen is een beetje in een saaie omgeving rondlopen zonder enige vorm van tegenstand en doen alsof ze door een enorme mech worden afgemaakt als het er uiteindelijk is. Of natuurlijk het andere spectrum waarin ze op de meest onnatuurlijke manieren alles afslachten. En dat allemaal met de power of lootboxes … die ze haten, maar als je een fysieke munt naar ze stuurt blijft het geld rollen. Ik denk dat ze vorig jaar een enorme bak kritiek hebben gekregen van de pers en vervolgens in hun quest voor de ideale trollgrap op een gegeven moment bij de 21ste minuut waren aangekomen.

Dus ik weet zo even niet of de games die ze hebben aangekondigd ook uitkomen, want dat zou wel grappig zijn. SCUM Supermax Open World Survival krijgt een Steam early access in augustus, de website plus games krijgen een currency waarin gamers extraatjes kunnen kopen voor hun games en er komt een game uit genaamd My Friend Pedro, een 2D shooter scroller. Ook is er blijkbaar voor ons op PS4 de game Metal Wolf Choas XD in de toekomst te downloaden. Ik heb nu even geen zin om het te bevestigen maar zoals ik al zei: zou wel grappig zijn om die games uit te laten komen inclusief de trailers die we zagen in de livestream.

En nu ikzelf aan het stikken ben in negativiteit/sarcasme zou ik graag willen overgaan met het positieve. Dus een klein applausje voor die arme gamer Jeffrey die helemaal tot de 15de minuut op een brakke stoel moest zitten om live gameplay te spelen zonder game. Ook voor die beukpartij want moeders kon zijn smart ass houding niet waarderen. Laten we hopen dat de show in 2019 een smartphone bevat vanwege al die mobiele games die uitkomen. Een applausje voor die arme CEO Miller want het is toch wel wat als het podium je letterlijke einde is. Ook een klein applausje voor mevrouw Strutters zelf die eerst een bak frambozenjambloed over haar heen krijgt "want dat gaat zo goed met de trailer" om vervolgens te worden neergeschoten door (mij?) woeste gamer. Gelukkig maar dat Devolver Digital de technologie heeft om haar toch nog een plaatsje in de toekomst te geven en ikzelf hoop op een terugkeer in 2019.

En als laatst een GROOT APPLAUS voor die arme stagehand die in een groenpak met bolletjes alles moest schoonmaken en wegdragen! Had dat nou niet even een ninja ofzo kunnen zijn!? Ik weet dat er genoeg spijkerbroeken aanwezig zijn, maar verwachten gamers nou echt dat de supermodellen de zooi gaan opruimen? Kabeltje leggen is een baan, zeg het maar even …

En dus vond ik het wel leuk om te zien. Een beetje actie waarover is nagedacht … zeg maar. Het was wel langer dan vorig jaar, want die van vorig jaar was inderdaad wel erg abrupt voorbij. Het mediagedeelte was een beetje vreemd, als je toch zoiets neerzet stop dan een paar collega's in het publiek die gaan lopen appen en eten. Al was het gejuich door de speakers wel lache. Geen idee wat ik had gemist, goeie break, kijken maar naar die Big Fancy Press Conference.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.