Shoutbox

Bezig met laden ...

gefeliciteerd Coelie
gepost door LexSurax, Gisteren, 12:01
welkom mbizzel bij het bf5 mbg platoon
gepost door rasgyn, 19 jan, 21:17
Morgen avond wat mensen bf5 ?
gepost door Gkersten, 18 jan, 11:53
Er is een nieuwe modus in BF5 :
Chapter 2 zie forum voor meer info.
gepost door grasmaaier1962, 18 jan, 11:33
welkom ton
gepost door TvR_NL, 17 jan, 12:07
welkom Ton, ikzelf doe wel eens bf5, blackops is ook een goeie. Fifa doen er ook veel, of een racegame. Word wel een beetje zoeken hoor  Smiley
gepost door rasgyn, 16 jan, 19:29
Hi Guys, nieuw bij deze clan.... ik speel ps4 pro nu sinds een jaar heb ook de VR rigs. Ik ben 45 jaar en al zo'n 38 jaar gamer. Laatste jaren Xbox maar nu toch gezwicht voor Playstation. De exclusives zijn zo veel meer en beter. Ik zie er naar uit om eens met jullie een MPtje te doen. Wat wordt hier het meeste gespeeld?
gepost door ToniSirReal, 16 jan, 13:09
Dank voor de felicitaties heren. Ik heb het in engeland gevierd vandaar dat ik zelf ook nog niet gereageerd had
gepost door LexSurax, 15 jan, 22:17
De 25% korting op een plus abonnement is Niet voor Gamers die al een lopend plus abonnement hebben.
gepost door grasmaaier1962, 15 jan, 22:04
Dag te laat niet minder gemeend. Van harte met je verjaardag eindbaas.
gepost door McHCM, 15 jan, 19:24
Net vorige maan nieuwe gehaald omdat ie verliep. Miss nog 1 halen kan ik weer 2 jaar
gepost door McHCM, 15 jan, 19:24
25% korting op PSN plus zag ik in de store! ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 15 jan, 19:22
Nog van harte Lex Kus
gepost door Bram_76_NL, 15 jan, 19:22
           een Goedemorgen allen

          op deze feestelijke dag
     het is de dag dat we onze Lex
             feliciteren mag
                beste Lex
    van Harte Gefeliciteerd met je
               Verjaardag
   en maak er een gezellige dag van
                Vandaag
                    Kus    
gepost door grasmaaier1962, 14 jan, 08:16
grtz goofkee, je zit in het bf5 platoon
gepost door rasgyn, 13 jan, 12:37
thx net aanvaard en heb me aangemeld op platoon ook. Wie zin heeft voor een potje BF5 te spelen laat maar weten.
gepost door DrStrawfish, 12 jan, 21:32
Een goedemorgen allen, vanaf nu plaats ik een bf5 event alleen in de community de strijders van de MBG nl.
gepost door grasmaaier1962, 12 jan, 10:05
Dieter welkom bij de MBG en leuk je te hebben als game vriend, thanks voor je uitnodiging 👍 tevens heb ik jou een uitnodiging gestuurd voor onze bf5 community op de ps4
gepost door grasmaaier1962, 12 jan, 10:03
Hallo ik ben dieter en ben nieuw hier
gepost door DrStrawfish, 11 jan, 23:32
Thnx ThumbsUp
gepost door Rochri1982, 10 jan, 18:54
en ook Rocri gefeliciteerd
gepost door LexSurax, 9 jan, 22:41
Congratz whistler
gepost door LexSurax, 8 jan, 11:13
Een goedemorgen allen,

het BF5 event is weer voorbij en wat was 't weer een gezellige avond met wel 8 leden en we zaten allemaal in dezelfde sessie.
Bij deze wil ik: Ramon, Roger, Glenn, Mark, Kees, Nick en Theo bedanken voor jullie inzet sequ aanwezigheid voor deze top avond 👍👍👍👍👍👍👍
gepost door grasmaaier1962, 5 jan, 09:38
Congrats Leg3nd_ick 🎉🎊🎈
gepost door LexSurax, 5 jan, 00:08
Jij ook Glen en welkom bij de MBG
gepost door LexSurax, 4 jan, 10:56
Leden

Welkom nieuwe leden

ToniSirReal sinds 15 jan, 18:47

DavyReitsma_NL sinds 14 jan, 21:54

DrStrawfish sinds 11 jan, 23:09

Gkersten sinds 4 jan, 10:15

Wie is er online?

71 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

E3 2018 Bethesda Showcase

Game Nieuws11 jun 2018, 00:51 door rasgyn - 317 keer gelezen
De Bethesda Showcase kan ook deze E3 niet ontbreken op het podium

Bethesda is ook gearriveerd in Los Angeles met hun eigen showcase voor de E3 2018. Bekijk hier hun livestream van wat onstage actie met onder andere Fallout 76 en Rage 2. En de fans kunnen weer tekeergaan op twitter met #BE3 om hun favoriete ontwikkelaars toe te juichen. Voor meer informatie kun je hier de website bekijken.


#BE3 | 2018 Bethesda E3 Showcase - 6/10 at 6:30pm PT

Ik was niet wakker vannacht, want ik had er op het laatste moment geen zin in om tot 3 uur te wachten en daarna tot 5 ofzo. Daarom even geen live blog en omdat ik het eerst heb gekeken, vervolgens ging fitnessen is dit een beetje een laat verhaaltje.

De Bethesda Showcase was dus geen saaie zooi waar ik eigenlijk een beetje aan gewend ben geraakt van E3. Het was verrassend leuk om te zien en het podium was zelfs in het midden, wat ik altijd wel leuk vind omdat het beeld wat meer dynamisch word. Zal het volgend jaar rond zijn, met een hele bak licht erom heen alsof je bij Sensation Black bent? Geen idee, maar deze show ging door. Het was een typische Amerikaanse humor show die vooral licht scheen op de beroemde familiestructuur van de Koude Oorlog. Ik had er geen probleem mee, vooral niet omdat er zo af en toe trailers waren die hetzelfde idee neerzet in de hedendaagse wereld, met een persoon die via zijn speaker Skyrim aan het spelen is en met een verkeerde druk op de knop een hele zooi ijsblokjes uit de koelkast laat vallen. Dat Bethesda geen grote problemen heeft met zijn fanbase is ook erg fijn, zodat er grapjes kunnen gemaakt worden zoals de call out naar Wallmart Canada, die de nieuwe game Fall Out 76 lekte.

Ze hebben altijd de meeste donkere show van E3 gehad en deze keer werd dat wreed verstoort door het inbrengen van de rockband die de soundtrack van Rage 2 heeft gemaakt. Erg leuk om te zien, en nog veel leuker was natuurlijk al dat roze en de lichte toon van de gameplay trailer. Rage 2 word dus een knotsgekke game, met dwaze humor, grote wapens, foute granaten en snelle buggies gewapend met de nodige raketten. Rage 2 staat in de lente voor je klaar om gespeeld te worden.

Een andere bekende was natuurlijk The Elder Scrolls, die het nodige nieuws bracht. Zo komt het kaartspel Elder Scrolls: Legends naar de console en heeft de MMO game Elder Scrolls: Online 2 dlc's in de planning. De 11 miljoen spelers kunnen al een tijdje aan de slag met de nieuwe uitbreiding Summerset, maar later deze zomer gaan ze de gevaarlijkste dungeons uitpluizen in de Wolfhunter dlc, om vervolgend even lekker met de voetjes op tafel te gaan genieten van de Mirkmire dlc die vooral focussend op de verhaallijn. En als je altijd en overal met je zwaard te keer wil gaan dan is komt de Mobile game Elder Scrolls Blades naar alle mobiele platformen. Deze gratis smartphone game zal console graphics brengen in elke bus of kantoor met zijn ontworpen en procedurele dungeons. Uiteindelijk zijn de modi van het typje dungeon survival, player vs player maar ook zal er een stadsmodus zijn waarin jij de stad kan opbouwen en quest kan voltooien.  Ga naar playblade.com om je in te schrijven voor de early access. Wat ook leuk is dat deze game een VR applicatie is. En omdat je met je vrienden tekeer kan gaan met anderen achter bijvoorbeeld een pc moet je misschien nog gaan opletten dat je niet in de sloot valt.

Een andere game met VR modus is de nieuwe Wolfensteijn: Youngblood. Deze co-opgame zal de 2 dochters van Blazkowicz belichten terwijl ze zich bevinden in het hart van Nazi Parijs in 1980. Meer los nieuws kwam in de form van DOOM Eternal die alleen een trailer had, met de belofte voor meer nieuws op QuakeCon. En Prey fans kunnen zich verheugen op 2 dlc packs waarin de Mooncrash dlc een soort survival op de maan zal zijn, waarin je nieuwe monsters en loot kan vergaren. En in Typhonhunter's multiplayer kun je als mimic's spelen en professor zijn als het personeel toen het ruimtestation nog niet zo verlaten was. Voor wat ouderwetse schieterij kwam Quake Champions met een free-to-play versie die blijft van 10-17 juni. Downloadlink voor pc en daarna kan je voorlopig nog wel even los want de game blijft speelbaar na de 17, je moet hem alleen gedownload hebben. Vervolgens kunnen we ook gaan speculeren over de nieuwe franchise van Starfield, die pas op de volgende generatie consoles zal uitkomen en er komt een nieuwe game genaamd Elder Scrolls 6.

Maar de grote meneer van Bethesda is natuurlijk Fall Out 76, een franchise die met zijn 120 miljoen spelers meer populair is dan de gehele #BERattaplan bij elkaar. De Vaults gaan open, inclusief nummer 76 en het is een online only game. Elke hoek kan worden doorzocht in deze online open wereld, en ondanks dat het word omschreven als een softcore survival, kun je de nodige vijanden verwachten in de vorm van beesten en andere spelers. Dus zorg ervoor dat je zelfgemaakt thuisbasis heel blijft tegen al dat geweld met de nodige loot. Er zullen 6 verschillende regio's te vinden zijn in deze versie van West Virginia en houd je ogen open voor zogenaamde nucleaire codes. Verzamel er een paar met je vrienden en je kunt een nuke lanceren op de map. Er zijn dus meerdere nucleaire installaties te vinden in de wereld en die kun je gebruiken met zo'n code. En als je eenmaal korte metten heb gemaakt met alles dat leeft in het desbetreffende gebied kun je erin wandelen en nieuwe beesten tegenkomen en allerlei aparte middelen vinden voor je trompet. Want overwinning kan natuurlijk niet zonder muziek.

Naarst de Break-It-Early-Test , BETA dus kunnen de vroege vogels de Power editie kopen die naarst een helm met werkende lamp en stem vervormer, met een glow in the dark map aan de slag als het zonnetje onder is inclusief figurines. Overigens is Fall Out Shelter van achter de pc gekomen, en als gratis download naar je ps4 te downloaden.

Het viel me niks tegen dus en was blij verrast om niet alleen te zien dat het nucleaire familie type ook met de nodige humor ook op vandaag bruikbaar kan zijn. En dat er zoveel roze te vinden was ten midden van al die rockmuziek van Andrew W.K. Leuk podium met goed uitgelichte ingang zodat je de persoon kunt toejuichen als hij binnenkomt. Heb je ook gekeken en alle downloads al gedaan? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Reacties op dit artikel (1)

 1. Re: E3 2018 Bethesda ShowcaseDoor Etje50 op 19 jun 2018, 09:31

  De aankondiging van Fallout 76 is met gemengde gevoelens ontvangen door de Fallout liefhebbers. Van positieve tot zeer negatieve. Als je YouTube afstruint, vind je heel veel negatieve reacties onder de ge-uploade video's daar. Het verbaast me een beetje dat niet meer mensen openstaan voor de online game Fallout 76. Het is alsof Bethesda een bom heeft gegooid in de Fallout Community Onbeslist

  Zelf ben ik een liefhebber van Fallout, al heb ik alleen Fallout 4 gespeeld omdat ik de voorgaande versies niet kan spelen op mijn PS pro. Het nieuws over Fallout 76 heb ook ik met gemengde gevoelens ontvangen. Mijn online ervaringen zijn over het algemeen niet zo positief i.v.m. spelers die je plezier in een game aardig kunnen verzieken.

  Toch sta ik open voor deze nieuwkomer en zie hem met opwinding tegemoet. We moeten afwachten wat het gaat worden, voor we beginnen met deze release de grond in te stampen.

  Ik ben met mijn 67 jaren, zeer waarschijnlijk de oudste vrouwelijke gamer die zich aangemeld heeft op deze site. Maar met het verstrijken van de jaren zullen er steeds meer, echt oudere gamers te vinden zijn Cool  

  Hoeveel mensen zijn er op deze site die Fallout 76 met een open mind tegemoet zien? dat zou ik graag weten.

  Elly Smiley

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.