Shoutbox

Bezig met laden ...

Geen dank Theo ik heb het uit mijn hart gedaan 😊
gepost door grasmaaier1962, Gisteren, 12:22
ThumbsUp
gepost door matrix0070, Gisteren, 11:49
Jij bedankt voor het organiseren Fred
gepost door TvR_NL, Gisteren, 10:36
Een goedemorgen allen, gisteravond was mooi wat betreft het herdenkings event voor onze Patrick en je was bij ons kerel.
Ik wil bij deze Roger, Theo, Geert en Lex bedanken voor jullie aanwezigheid want mede dank zij jullie was het een waardige herdenking.
Ik zal komende week van alle opgeslagen filmpjes 1 geheel maken en plaatsen op YouTube.
gepost door grasmaaier1962, Gisteren, 09:15
congratz Dubs!!!
gepost door LexSurax, 15 dec, 12:40
Het was op zeker gezellig Flux en graag gedaan bij deze,  en op naar de volgende 🤗
gepost door grasmaaier1962, 13 dec, 18:21
1x was op zich genoeg geweest Grijns
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
Was gezellig Gras, dank voor het organiseren!
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
Was gezellig Gras, dank voor het organiseren!
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
@faqzy, heel herkenbaar. Ook de laadtijden worden niet korter. Maar ja, dat krijg je als de games steeds uitgebreider en grafisch mooier worden. Ook de werelden zonder laadtijd als je eenmaal aan het spelen bent zijn wel fijn.
Maar ik heb ook een hekel aan dat wachten
gepost door LexSurax, 13 dec, 08:42
Waarom moeten games altijd downloaden! ik wil nu spelen! niet over 15 min! eindelijk BF5:)
gepost door FAQZY, 12 dec, 19:51
een Goedemorgen allemaal het BF5 event vlaggen verzamelen is na een geslaagde avond weer voorbij en we hebben er vele verzameld met ons allen. Ik wil bij deze Peter, Roger, Flux, Joshua en Alex bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet
ThumbsUp. ThumbsUp. ThumbsUp ThumbsUp ThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, 8 dec, 08:12
Geen dank Bram en jij bedankt voor het aanpassen ThumbsUp

gepost door grasmaaier1962, 29 nov, 10:21
Dank je Gras! Het is aangepast. Forum en hoofdpagina gebruiken niet dezelfde tijdsbepaling Smiley
gepost door Bram_76_NL, 28 nov, 12:40
Vreemd op de hoofdpagina loopt 't wel goed maar op 't forum niet Huh?
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:53
Een goedemorgen allen en
@Lex de tijd loopt niet synchroon, de tijd moet nog een uurtje terug gezet worden Knipoog
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:52
Gefeliciteerd! Pfft 11 jaar alweer.
gepost door Bram_76_NL, 27 nov, 21:04
Gefeliciteerd MBG Knipoog
gepost door ara, 27 nov, 15:43
gefeliciteerd mbgleden met ons elfde jaar in gaming \o/
gepost door rasgyn, 27 nov, 11:48
      Het is raar maar waar
 MBG clan is vandaag 11 jaar
      van Harte gefeliciteerd
        en maak er een mooi
                 feestje van
                         Kus


gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:28
Een goedemorgen allen,

Ik ben op zoek naar leden die gta5 spelen. Aanstaande zaterdagavond is er een herdenkings ceremonie ter ere van Patrick die verleden jaar plotseling is overleden Huil
Graag zou ik willen dat er vele leden bij zijn om zo zijn vrouw, familie en vrienden te laten zien dat we Patrick nog niet zijn vergeten.
Luister naar je hart en schrijf je in op de hoofdpagina.

gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:22
eeeeeeeen Goedemorgen allemaal en een fijne zondag Smiley
gepost door grasmaaier1962, 25 nov, 09:37
Goedemorgen allen, het black friday event is weer voorbij en was wederom weer top.

We hebben vele gratis kogels gekregen maar ook heel veel weg gegeven Grijns

Bij deze wil ik Jochem, Roger, Peter en Joshua bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet ThumbsUpThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, 24 nov, 08:49
Dank je wel Ramon je bent een schat Kus
gepost door grasmaaier1962, 23 nov, 13:15
heb er eentje voor je neergezet gras. schrijf je gerust in jongens
gepost door rasgyn, 23 nov, 12:49
Leden

Welkom nieuwe leden

Maikel sinds 29 nov, 18:08

KayRooos sinds 22 nov, 02:42

JjochemJ sinds 20 nov, 12:51

Baasbob sinds 19 okt, 09:34

Wie is er online?

TvR_NL

38 gasten, 1 lid (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

E3 2018 Bethesda Showcase

Game Nieuws11 jun, 00:51 door rasgyn - 293 keer gelezen
De Bethesda Showcase kan ook deze E3 niet ontbreken op het podium

Bethesda is ook gearriveerd in Los Angeles met hun eigen showcase voor de E3 2018. Bekijk hier hun livestream van wat onstage actie met onder andere Fallout 76 en Rage 2. En de fans kunnen weer tekeergaan op twitter met #BE3 om hun favoriete ontwikkelaars toe te juichen. Voor meer informatie kun je hier de website bekijken.


#BE3 | 2018 Bethesda E3 Showcase - 6/10 at 6:30pm PT

Ik was niet wakker vannacht, want ik had er op het laatste moment geen zin in om tot 3 uur te wachten en daarna tot 5 ofzo. Daarom even geen live blog en omdat ik het eerst heb gekeken, vervolgens ging fitnessen is dit een beetje een laat verhaaltje.

De Bethesda Showcase was dus geen saaie zooi waar ik eigenlijk een beetje aan gewend ben geraakt van E3. Het was verrassend leuk om te zien en het podium was zelfs in het midden, wat ik altijd wel leuk vind omdat het beeld wat meer dynamisch word. Zal het volgend jaar rond zijn, met een hele bak licht erom heen alsof je bij Sensation Black bent? Geen idee, maar deze show ging door. Het was een typische Amerikaanse humor show die vooral licht scheen op de beroemde familiestructuur van de Koude Oorlog. Ik had er geen probleem mee, vooral niet omdat er zo af en toe trailers waren die hetzelfde idee neerzet in de hedendaagse wereld, met een persoon die via zijn speaker Skyrim aan het spelen is en met een verkeerde druk op de knop een hele zooi ijsblokjes uit de koelkast laat vallen. Dat Bethesda geen grote problemen heeft met zijn fanbase is ook erg fijn, zodat er grapjes kunnen gemaakt worden zoals de call out naar Wallmart Canada, die de nieuwe game Fall Out 76 lekte.

Ze hebben altijd de meeste donkere show van E3 gehad en deze keer werd dat wreed verstoort door het inbrengen van de rockband die de soundtrack van Rage 2 heeft gemaakt. Erg leuk om te zien, en nog veel leuker was natuurlijk al dat roze en de lichte toon van de gameplay trailer. Rage 2 word dus een knotsgekke game, met dwaze humor, grote wapens, foute granaten en snelle buggies gewapend met de nodige raketten. Rage 2 staat in de lente voor je klaar om gespeeld te worden.

Een andere bekende was natuurlijk The Elder Scrolls, die het nodige nieuws bracht. Zo komt het kaartspel Elder Scrolls: Legends naar de console en heeft de MMO game Elder Scrolls: Online 2 dlc's in de planning. De 11 miljoen spelers kunnen al een tijdje aan de slag met de nieuwe uitbreiding Summerset, maar later deze zomer gaan ze de gevaarlijkste dungeons uitpluizen in de Wolfhunter dlc, om vervolgend even lekker met de voetjes op tafel te gaan genieten van de Mirkmire dlc die vooral focussend op de verhaallijn. En als je altijd en overal met je zwaard te keer wil gaan dan is komt de Mobile game Elder Scrolls Blades naar alle mobiele platformen. Deze gratis smartphone game zal console graphics brengen in elke bus of kantoor met zijn ontworpen en procedurele dungeons. Uiteindelijk zijn de modi van het typje dungeon survival, player vs player maar ook zal er een stadsmodus zijn waarin jij de stad kan opbouwen en quest kan voltooien.  Ga naar playblade.com om je in te schrijven voor de early access. Wat ook leuk is dat deze game een VR applicatie is. En omdat je met je vrienden tekeer kan gaan met anderen achter bijvoorbeeld een pc moet je misschien nog gaan opletten dat je niet in de sloot valt.

Een andere game met VR modus is de nieuwe Wolfensteijn: Youngblood. Deze co-opgame zal de 2 dochters van Blazkowicz belichten terwijl ze zich bevinden in het hart van Nazi Parijs in 1980. Meer los nieuws kwam in de form van DOOM Eternal die alleen een trailer had, met de belofte voor meer nieuws op QuakeCon. En Prey fans kunnen zich verheugen op 2 dlc packs waarin de Mooncrash dlc een soort survival op de maan zal zijn, waarin je nieuwe monsters en loot kan vergaren. En in Typhonhunter's multiplayer kun je als mimic's spelen en professor zijn als het personeel toen het ruimtestation nog niet zo verlaten was. Voor wat ouderwetse schieterij kwam Quake Champions met een free-to-play versie die blijft van 10-17 juni. Downloadlink voor pc en daarna kan je voorlopig nog wel even los want de game blijft speelbaar na de 17, je moet hem alleen gedownload hebben. Vervolgens kunnen we ook gaan speculeren over de nieuwe franchise van Starfield, die pas op de volgende generatie consoles zal uitkomen en er komt een nieuwe game genaamd Elder Scrolls 6.

Maar de grote meneer van Bethesda is natuurlijk Fall Out 76, een franchise die met zijn 120 miljoen spelers meer populair is dan de gehele #BERattaplan bij elkaar. De Vaults gaan open, inclusief nummer 76 en het is een online only game. Elke hoek kan worden doorzocht in deze online open wereld, en ondanks dat het word omschreven als een softcore survival, kun je de nodige vijanden verwachten in de vorm van beesten en andere spelers. Dus zorg ervoor dat je zelfgemaakt thuisbasis heel blijft tegen al dat geweld met de nodige loot. Er zullen 6 verschillende regio's te vinden zijn in deze versie van West Virginia en houd je ogen open voor zogenaamde nucleaire codes. Verzamel er een paar met je vrienden en je kunt een nuke lanceren op de map. Er zijn dus meerdere nucleaire installaties te vinden in de wereld en die kun je gebruiken met zo'n code. En als je eenmaal korte metten heb gemaakt met alles dat leeft in het desbetreffende gebied kun je erin wandelen en nieuwe beesten tegenkomen en allerlei aparte middelen vinden voor je trompet. Want overwinning kan natuurlijk niet zonder muziek.

Naarst de Break-It-Early-Test , BETA dus kunnen de vroege vogels de Power editie kopen die naarst een helm met werkende lamp en stem vervormer, met een glow in the dark map aan de slag als het zonnetje onder is inclusief figurines. Overigens is Fall Out Shelter van achter de pc gekomen, en als gratis download naar je ps4 te downloaden.

Het viel me niks tegen dus en was blij verrast om niet alleen te zien dat het nucleaire familie type ook met de nodige humor ook op vandaag bruikbaar kan zijn. En dat er zoveel roze te vinden was ten midden van al die rockmuziek van Andrew W.K. Leuk podium met goed uitgelichte ingang zodat je de persoon kunt toejuichen als hij binnenkomt. Heb je ook gekeken en alle downloads al gedaan? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Reacties op dit artikel (1)

 1. Re: E3 2018 Bethesda ShowcaseDoor Etje50 op 19 jun, 09:31

  De aankondiging van Fallout 76 is met gemengde gevoelens ontvangen door de Fallout liefhebbers. Van positieve tot zeer negatieve. Als je YouTube afstruint, vind je heel veel negatieve reacties onder de ge-uploade video's daar. Het verbaast me een beetje dat niet meer mensen openstaan voor de online game Fallout 76. Het is alsof Bethesda een bom heeft gegooid in de Fallout Community Onbeslist

  Zelf ben ik een liefhebber van Fallout, al heb ik alleen Fallout 4 gespeeld omdat ik de voorgaande versies niet kan spelen op mijn PS pro. Het nieuws over Fallout 76 heb ook ik met gemengde gevoelens ontvangen. Mijn online ervaringen zijn over het algemeen niet zo positief i.v.m. spelers die je plezier in een game aardig kunnen verzieken.

  Toch sta ik open voor deze nieuwkomer en zie hem met opwinding tegemoet. We moeten afwachten wat het gaat worden, voor we beginnen met deze release de grond in te stampen.

  Ik ben met mijn 67 jaren, zeer waarschijnlijk de oudste vrouwelijke gamer die zich aangemeld heeft op deze site. Maar met het verstrijken van de jaren zullen er steeds meer, echt oudere gamers te vinden zijn Cool  

  Hoeveel mensen zijn er op deze site die Fallout 76 met een open mind tegemoet zien? dat zou ik graag weten.

  Elly Smiley

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.