Shoutbox

Bezig met laden ...

Ik nog afentoe Goofkee
gepost door Wudang, Vandaag, 19:26
Speelt er iemand ghost recon wildlands?
gepost door Goofkee, Gisteren, 14:03
nieuw COD event in de agenda gezet!
Nog een keertje knallen als vroegah ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 24 mei, 17:08
Top Bram.
Ben erbij
gepost door Hawkeye, 29 apr, 20:51
Nieuw COD event in de agenda gezet. Kus
gepost door Bram_76_NL, 22 apr, 11:32
Wudang, kom lekker bij de club
gepost door Salubriouz, 20 apr, 12:46
vanaf vandaag ook Division 2 bezitter ThumbsUp
gepost door Wudang, 20 apr, 12:12
Das klote Johan Bedroefd
Ik ploeter nu zonder mijn maat verder Knipoog
gepost door Ouwe_pik, 20 apr, 12:06
Balen Johan,

Ik heb vorige week ook Division 2 gekocht. Nu level 21 Grijns
gepost door RvG_NL, 19 apr, 13:10
Mijn ps4 heeft zojuist de geest gegeven , dus voorlopig even geen division 2 voor mij . Groeten sali-71 ( johan )
gepost door sali-71, 18 apr, 15:16
Goede avond
gepost door Hawkeye, 15 apr, 22:16
@Michel: zie agenda. Doet wim1990 ook mee?
gepost door Bram_76_NL, 15 apr, 20:14
Er staat een gratis God of War dynamisch thema in de PS store Brede lach
gepost door Toontje, 14 apr, 18:09
Ilosoxx heeft zijn naam verandert op playstation naar NL-Marco1987 dan weten jullie dat even ThumbsUp Niet dat je opeens denkt wie is die vreemde vogel
gepost door Ilosoxx, 14 apr, 15:37
middag
gepost door TvR_NL, 14 apr, 12:36
Goeiemorgen oudjes,
Is d'r al een datum gepind voor COD4?
gepost door TheMichelAnne, 13 apr, 09:19
een goedemorgen allen

En dank je wel Lex
en voor vandaag staat er op 't menu: behang trekken ­čÖä­čÖä­čÖä
gepost door grasmaaier1962, 13 apr, 08:11
succes met verhuizen Gras!!
gepost door LexSurax, 12 apr, 13:42
Middag,

en vanaf morgen gaat de stekker uit mijn PS4 en gaat waarschijnlijk over een week of twee weer aan in mijn nieuwe woning Tong  
gepost door grasmaaier1962, 11 apr, 12:50
Middag!
gepost door McHCM, 7 apr, 12:52
middag
gepost door TvR_NL, 4 apr, 12:46
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Mogguh ­čśü
gepost door grasmaaier1962, 2 apr, 06:50
middag
gepost door TvR_NL, 1 apr, 12:39
Leden

Welkom nieuwe leden

Maddox071 sinds 29 apr, 22:15

Laurens sinds 6 apr, 18:08

Matti sinds 4 apr, 19:15

CrimeAngel sinds 31 maa, 16:33

Wie is er online?

42 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

NieR: Automata - 5 dingen die je zeker moet weten.

Game Nieuws11 maa 2017, 08:54 door - 476 keer gelezen
Square Enix heeft iedereen verraste tijdens de E3 2015 met de aankondiging van een nieuwe NieR-game. Veel meer dan enkele sfeerafbeeldingen kon de uitgever toen nog niet prijsgeven, maar inmiddels is er al meer bekend. Sterker nog, na Japan en Noord-Amerika is de game nu ook in Europa verkrijgbaar. Is het een vervolg? Wie is de nieuwe hoofdrolspeelster? Komen er oude bekenden in de game voor? Hier lees je de vijf belangrijkste feitjes over NieR: Automata.

Oorlog tegen de machines

In de game strijd je als androïde 2B tegen een leger buitenaardse machines. Hoewel de mensheid naar de maan is gevlucht, zendt zij zogenaamde YoRHa-androïdes naar Moeder Aarde om tegen de machines te vechten. Vanuit een basis die in een baan rond de aarde draait, krijgen de YoRHa hun opdrachten om zo de controle over de aarde terug te winnen.Square Enix verraste iedereen tijdens E3 2015 met de aankondiging van een nieuwe NieR-game. Veel meer dan enkele sfeerafbeeldingen kon de uitgever toen niet prijsgeven, maar inmiddels is er al een stuk meer bekend. Sterker nog, na Japan en Noord-Amerika is de game nu ook in Europa verkrijgbaar. Is het een vervolg? Wie is de nieuwe hoofdrolspeelster? Komen er oude bekenden in de game voor? Hier lees je de vijf belangrijkste feitjes over NieR: Automata.
Oorlog tegen machines

In de game strijd je als androïde 2B tegen een leger buitenaardse machines. Hoewel de mensheid naar de maan is gevlucht, zendt zij zogenaamde YoRHa-androïdes naar Moeder Aarde om tegen de machines te vechten. Vanuit een basis die in een baan rond de aarde draait, krijgen de YoRHa hun opdrachten om zo de controle over de aarde terug te winnen.

Androïde 2B is meer dan een robot

Hoewel 2B een andoïde is, bezitten de YoRHa eigenschappen die hen van levenloze robots onderscheiden. Zo mag een androïde geen emoties of eigen naam hebben. Wel heeft elke androïde zijn eigen karakteristieken. Zo is 2B bijvoorbeeld altijd kalm.

Vervolg, maar toch een alleenstaand verhaal.

NieR: Automata vindt plaats in hetzelfde universum als voorganger NieR, een spin-off van de Drakengard-serie. Als je de originele game hebt gespeeld, herken je namen als Emil, Devola en Popola. Ook volgt NieR: Automata op het vierde einde van de oorspronkelijke game. Toch belooft regisseur Taro Yoko dat de game een op zichzelf staande verhaallijn voorschotelt. Begrip van het plot rust dus absoluut niet op ervaring met de voorganger.

Behulpzame lijken.

Als 2B tijdens het spelen sterft, dan kun je naar de plek waar ze overleed terugkeren. Dat stelt je in staat om verloren items op te pakken. Je kunt je overleden lichaam ook tijdelijk als behulpzame NPC reanimeren. Die verdwijnt na verloop van tijd wel, dus je kunt niet op je dooie gemakje lopen. Tijdens online gameplay zie je ook lichamen van andere spelers. Die kun je ook tijdelijk tot leven roepen om je in de strijd bij te staan.


Bekende creatieve namen, en een nieuwe studio.


Drie van de creatieve geesten achter de originele game staan bij NieR: Automata ook aan het roer. Seriebedenker en regisseur Taro Yoko, producent Yosuke Saito en componist Keiichi Okabe zijn wederom van de partij. Een van de nieuwe krachten is personageontwerper Akihiko Yoshida. Hij ontwierp eerder de hoofdrollen voor onder andere Final Fantasy 12 en Vagrant Story.

De studio achter NieR: Automata is PlatinumGames, bekend van Bayonetta en Metal Gear Rising: Revengeance. Hoewel NieR niet al te hoge verkoopcijfers behaalde, stonden Yoko, Saito en Square Enix na de positieve reacties van fans open voor een vervolg. Yoko en Saito hebben wel het doel gesteld een betere en meer actievolle game te produceren. Om die reden hebben beide heren voor PlatinumGames gekozen. De ontwikkelaar accepteerde de taak een vervolg op NieR te ontwikkelen, op voorwaarde dat Yoko regisseur werd en actief bij het ontwikkelproces betrokken zou zijn.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.