Shoutbox

Bezig met laden ...

Ik nog afentoe Goofkee
gepost door Wudang, Vandaag, 19:26
Speelt er iemand ghost recon wildlands?
gepost door Goofkee, Gisteren, 14:03
nieuw COD event in de agenda gezet!
Nog een keertje knallen als vroegah ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 24 mei, 17:08
Top Bram.
Ben erbij
gepost door Hawkeye, 29 apr, 20:51
Nieuw COD event in de agenda gezet. Kus
gepost door Bram_76_NL, 22 apr, 11:32
Wudang, kom lekker bij de club
gepost door Salubriouz, 20 apr, 12:46
vanaf vandaag ook Division 2 bezitter ThumbsUp
gepost door Wudang, 20 apr, 12:12
Das klote Johan Bedroefd
Ik ploeter nu zonder mijn maat verder Knipoog
gepost door Ouwe_pik, 20 apr, 12:06
Balen Johan,

Ik heb vorige week ook Division 2 gekocht. Nu level 21 Grijns
gepost door RvG_NL, 19 apr, 13:10
Mijn ps4 heeft zojuist de geest gegeven , dus voorlopig even geen division 2 voor mij . Groeten sali-71 ( johan )
gepost door sali-71, 18 apr, 15:16
Goede avond
gepost door Hawkeye, 15 apr, 22:16
@Michel: zie agenda. Doet wim1990 ook mee?
gepost door Bram_76_NL, 15 apr, 20:14
Er staat een gratis God of War dynamisch thema in de PS store Brede lach
gepost door Toontje, 14 apr, 18:09
Ilosoxx heeft zijn naam verandert op playstation naar NL-Marco1987 dan weten jullie dat even ThumbsUp Niet dat je opeens denkt wie is die vreemde vogel
gepost door Ilosoxx, 14 apr, 15:37
middag
gepost door TvR_NL, 14 apr, 12:36
Goeiemorgen oudjes,
Is d'r al een datum gepind voor COD4?
gepost door TheMichelAnne, 13 apr, 09:19
een goedemorgen allen

En dank je wel Lex
en voor vandaag staat er op 't menu: behang trekken 🙄🙄🙄
gepost door grasmaaier1962, 13 apr, 08:11
succes met verhuizen Gras!!
gepost door LexSurax, 12 apr, 13:42
Middag,

en vanaf morgen gaat de stekker uit mijn PS4 en gaat waarschijnlijk over een week of twee weer aan in mijn nieuwe woning Tong  
gepost door grasmaaier1962, 11 apr, 12:50
Middag!
gepost door McHCM, 7 apr, 12:52
middag
gepost door TvR_NL, 4 apr, 12:46
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Mogguh 😁
gepost door grasmaaier1962, 2 apr, 06:50
middag
gepost door TvR_NL, 1 apr, 12:39
Leden

Welkom nieuwe leden

Maddox071 sinds 29 apr, 22:15

Laurens sinds 6 apr, 18:08

Matti sinds 4 apr, 19:15

CrimeAngel sinds 31 maa, 16:33

Wie is er online?

40 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

TGS2016: Sony begint alvast met de Tokyo Game Show.

Game Nieuws13 sept 2016, 08:34 door rasgyn - 724 keer gelezen
De Sony persconferentie luid het begin in van een feestelijke week.

Van 15 tot en met 18 september kunnen we gaan genieten van de Tokyo Game Show 2016. Het evenement bestaat al 20 jaar en wie weet wat we te zien krijgen vanuit het land daar ver weg, maar toch zo dichtbij voor Playstation. En wij zijn er natuurlijk bij!
De conferentie begon met een hippe rapsong die begon als een  "mmm ok" en eindigde als een rapbattle zoals ik ze uitvoer onder de douche. Maar de boodschap was duidelijk: we kunnen een breed aanbod van games verwachten in de toekomst. De nieuwe consoles werden geïntroduceerd, en we kunnen een Persona 5 starter pack kopen waarin de nieuwe slim erbij word geleverd. Final Fantasy komt ook met zijn eigen slimmodel waarin er een maan aan de bovenkant is geplaatst. De luna editie, die fans vanaf 29 november kunnen halen, is gebaseerd op een beeld waarin Noctis naar de maan kijkt tijdens zijn lange reis. Tevens is er leuk nieuws voor de Vita gebruikers onder ons, er komen 12 nieuwe kleuren aan waarmee je nog hipper over straat kan gaan.Wat opvalt aan de line up van games die werden getoond via filmpjes is dat het niet zo "wereldvreemd" is van de persconferentie van vorig jaar die toch vooral "Japans" was. Wat ook leuk was, is dat de Vita games ook aanwezig waren. Ondanks dat de Vita games al bekend waren voor mobiele gebruikers, waren deze speciaal ontwikkeld voor de Playstation platformen.

De bekende westerse games kregen wat tijd, maar het waren vooral die games waar het verre Oosten om bekend staat die de show stalen. Zo komt er een game waarin je kunt golfen met je vrienden en Earth Defense Forces 5 staat op de agenda met zijn reusachtige spinnen en aliens. Final Fantasy en Dragon Quest gaan samen in een game komen ter ere van de 30ste verjaardag van beide franchises, en de game "Nioh!" heeft een releasedatum van 9 februari 2017. Ook komt er een all star game, Musou Stars voor de PSVita, die characters zal bevatten uit de Ninja Gaiden, Toukiden en Atelier Sophie games.  

Hideo Kojima was ook aanwezig en we kregen een uitleg van waar de naam van zijn nieuwe game Death Stranding toch vandaan komt. Soms raken zeedieren de weg kwijt en belanden ze op het strand om vervolgens te sterven. Dit gebeurt ook wel eens met gamers, die zo verstrikt raken in hun eigen gamewereld. Het idee van de club en het touw is hoe het werd uitgelegd. We zijn de club gewend, waarmee we al het slechte de wereld mee uitbannen. Maar nu is er ook het touw, waarmee we onszelf verbinden … en gaan touwtjespringen. Naast het versterken van het sociale aspect, is het natuurlijk ook een uitdaging op zichzelf om als kleine indie studio een AAA game te maken.Op het gebied van PS VR werd vooral de diversiteit getoond. Naast de titels waar we allemaal op zitten te wachten, komt er ook Summerlesson, een game waarin je de vriend bent van een studente. Ook was er een trailer van een soort Dragon Quest achtige omgeving, maar dan in papier maché formaat. Ook konden we 2 shots spotten van (hopelijk) de nieuwe Ace Combat.

Resident Evil bestaat al 20 jaar en dat word gevierd met Resident Evil Biohazard, en een speciale muziekvideo. L'arc en Ciel heeft de muziekvideo "Don't be Afraid" gemaakt, een 360 graden video waarin de bandleden zich hebben gekleed als characters uit de Resident Evil series.

Maar dat is niet het enige op het gebied van muziek. Joysound.tv plus en Sony Music komen beide met applicaties waarmee je van allerlei concerten kunt genieten. Anywhere VR komt ook op je PS4 waarin je een relaxed beeld in de natuur hebt, terwijl jij je favoriete muziek aan het beluisteren bent. Al deze apps zijn te besturen met een smartphone app. Ook voor alle documentaires, animatie en theater is de PS VR geschikt en er komt een DAZN app waarmee je live sportwedstrijden kunt bekijken, of anders on-demand alles later kunnen terugzien.

De mobiele markt word ook aangeboord door de creatie van ForwardWorks. Een bedrijf dat zich speciaal moet gaan richten op de mobiele gebruikers. GranBLUE Fantasy Project Re:link is een game die al bekend was op de mobiele platformen, maar nu word ontwikkeld voor de PS4 in 2018.De familie staat voorop bij Playstation en ze zijn begonnen om kinderen aan te trekken met het nieuwe Stars of Kids Project. Dit project zal games samensmelten met manga, anime en muziek.
Op het vlak van evenementen staat Sony ook niet stil met de aankondiging van Playstation Matsuri. Matsuri is bedoeld voor allerlei gamers die willen meedoen met de community. Met online events, zoals het event wat zich tijdens de conferentie afspeelde op de videosite NicoNico. Een livestream in een aparte studio zal viewers met het nodige vermaak en interactie voorzien. En ook offline evenementen zoals die er zal zijn tijdens TGS2016 in 4 verschillende steden zoals Nagoya in Japan, waarin je ook bestaande en nieuwe vrienden in het echt kunt ontmoeten. In de video zien we allerlei interacties van online gaming, tot eSports tot samen naar het voetbal gaan.
Maar waar het Sony vooral om gaat is om de wereld te ontdekken. Je ouders zullen je ongetwijfeld wat levenslessen hebben bijgebracht, en je zult ongetwijfeld vele lessen hebben geleerd terwijl je in de wereld rondliep. Sony wil ook zo'n idee ondersteunen en dus staat interactie via allerlei soorten media op de agenda.

Playstation Now is nu ook op de pc beschikbaar en er zijn zo ondertussen 182 games die je kunt spelen. Tijdens TGS zijn er acties waarin je voor 999 YPN PS4 titels kunt kopen. Over twee dagen barst het los in Tokyo en we gaan er even lekker voor zitten. En aangezien de Tokyo Game Show waarschijnlijk het wereldrecord "meeste livestreams die door elkaar heen lopen" heeft, zal het vast niet moeilijk zijn om wat mee te pikken.