Shoutbox

Bezig met laden ...

dark ik heb je een invite gestuurd, voor de geĆÆnteresseerde hij heet "Daft Pony"
gepost door Salubriouz, Gisteren, 18:48
Wat is de clan naam? Ik wil joinen;D
gepost door Teun de Dreun, 18 maa, 08:39
Hoe vind ik MBG in de Division 2 clan lijst?
gepost door DarKFoaL75, 17 maa, 11:40
De Division 2 Clan in Online dus Join en kom gezelly mee schieten
gepost door Salubriouz, 16 maa, 00:09
De Division 2 Clan in Online dus Join en kom gezelly mee schieten
gepost door Salubriouz, 16 maa, 00:09
Niemand!!!!
gepost door Pro_gamer_obie, 15 maa, 19:22
Nog meer apex spelers hier.Huh?
gepost door Pro_gamer_obie, 14 maa, 14:30
Gefeliciteerd papatuur en Cake!
gepost door LexSurax, 8 maa, 13:48
Die is/was er al op vrijdagavond Brede lach Word/werd georganiseerd door grasmaaier ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 7 maa, 22:58
Jongens & meisjes ik heb een battlefield v poll gemaakt voor een vast avondje per week gamen! Stem en win een hoop gelukšŸ¤£
gepost door Ilosoxx, 7 maa, 22:10
maar heb hem al op disk en geplat maar voor online potje houd ik me zeker aanbevolen
gepost door McHCM, 2 maa, 08:42
helemaal grijs gespeeld cod MW eerste game die ik online speelde. waardoor ik opzoek ging en terecht kwam bij deze clan
gepost door McHCM, 2 maa, 08:41
COD heb ik echt veel gedaan op de ps3!! Dat waren nog eens tijden.
gepost door HHC-Bossie, 1 maa, 14:54
een Goedemorgen

en kijk dat is een spel voor mij dat ik gaat downloaden: cod remasterd ThumbsUp
En Johan dank voor je felicitatie Kus
gepost door grasmaaier1962, 1 maa, 10:40
De playstation + games van maart zijn call of duty modern warfare remastered en the witness .

En fredie van harte .
gepost door sali-71, 28 feb, 11:47
Hey Mense,

Zijn er nog geintereseerde in een The Division 2 Clan, kijk dan even naar mijn post op het forum.
gepost door Salubriouz, 28 feb, 07:13
middag
gepost door TvR_NL, 27 feb, 12:44
Van de week mijn 3e platinum van dit jaar gehaald Grijns
Nu verder met frozen wilds van Horizon Cool
gepost door RvG_NL, 25 feb, 07:35
Metro Exodus van het weekend maar eens verder.
gepost door McHCM, 21 feb, 19:51
ik slinger zelf nog even hitman 2 aan denk ik
gepost door LexSurax, 17 feb, 12:53
Ik ga vanmiddag weer verder met Far Cry New Dawn echt een heel leuk en mooi spel, wat je alleen kan spelen of met een maatje wat natuurlijk leuker is.
gepost door grasmaaier1962, 17 feb, 11:15
Far cry new dawn natuurlijk Smiley
gepost door Freak83, 17 feb, 09:02
Heb far cry new Daan gekocht dus die word het dit weekend
gepost door Freak83, 17 feb, 08:52
Goeiemiddag Wat gaan we gamen dit weekend? Cool
gepost door LexSurax, 16 feb, 13:23
Heel leuk om te horen Geert. Heel veel geluk en laat het gamen niet dit geluk verstoren ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 13 feb, 21:04
Leden

Welkom nieuwe leden

DarKFoaL75 sinds 17 maa, 11:37

Mativo sinds 14 maa, 22:54

Neef-Eerd sinds 11 feb, 11:21

ArjendvrR sinds 8 feb, 14:39

Wie is er online?

29 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

TGS2016: Sony begint alvast met de Tokyo Game Show.

Game Nieuws13 sept 2016, 08:34 door rasgyn - 699 keer gelezen
De Sony persconferentie luid het begin in van een feestelijke week.

Van 15 tot en met 18 september kunnen we gaan genieten van de Tokyo Game Show 2016. Het evenement bestaat al 20 jaar en wie weet wat we te zien krijgen vanuit het land daar ver weg, maar toch zo dichtbij voor Playstation. En wij zijn er natuurlijk bij!
De conferentie begon met een hippe rapsong die begon als een  "mmm ok" en eindigde als een rapbattle zoals ik ze uitvoer onder de douche. Maar de boodschap was duidelijk: we kunnen een breed aanbod van games verwachten in de toekomst. De nieuwe consoles werden geĆÆntroduceerd, en we kunnen een Persona 5 starter pack kopen waarin de nieuwe slim erbij word geleverd. Final Fantasy komt ook met zijn eigen slimmodel waarin er een maan aan de bovenkant is geplaatst. De luna editie, die fans vanaf 29 november kunnen halen, is gebaseerd op een beeld waarin Noctis naar de maan kijkt tijdens zijn lange reis. Tevens is er leuk nieuws voor de Vita gebruikers onder ons, er komen 12 nieuwe kleuren aan waarmee je nog hipper over straat kan gaan.Wat opvalt aan de line up van games die werden getoond via filmpjes is dat het niet zo "wereldvreemd" is van de persconferentie van vorig jaar die toch vooral "Japans" was. Wat ook leuk was, is dat de Vita games ook aanwezig waren. Ondanks dat de Vita games al bekend waren voor mobiele gebruikers, waren deze speciaal ontwikkeld voor de Playstation platformen.

De bekende westerse games kregen wat tijd, maar het waren vooral die games waar het verre Oosten om bekend staat die de show stalen. Zo komt er een game waarin je kunt golfen met je vrienden en Earth Defense Forces 5 staat op de agenda met zijn reusachtige spinnen en aliens. Final Fantasy en Dragon Quest gaan samen in een game komen ter ere van de 30ste verjaardag van beide franchises, en de game "Nioh!" heeft een releasedatum van 9 februari 2017. Ook komt er een all star game, Musou Stars voor de PSVita, die characters zal bevatten uit de Ninja Gaiden, Toukiden en Atelier Sophie games.  

Hideo Kojima was ook aanwezig en we kregen een uitleg van waar de naam van zijn nieuwe game Death Stranding toch vandaan komt. Soms raken zeedieren de weg kwijt en belanden ze op het strand om vervolgens te sterven. Dit gebeurt ook wel eens met gamers, die zo verstrikt raken in hun eigen gamewereld. Het idee van de club en het touw is hoe het werd uitgelegd. We zijn de club gewend, waarmee we al het slechte de wereld mee uitbannen. Maar nu is er ook het touw, waarmee we onszelf verbinden ā€¦ en gaan touwtjespringen. Naast het versterken van het sociale aspect, is het natuurlijk ook een uitdaging op zichzelf om als kleine indie studio een AAA game te maken.Op het gebied van PS VR werd vooral de diversiteit getoond. Naast de titels waar we allemaal op zitten te wachten, komt er ook Summerlesson, een game waarin je de vriend bent van een studente. Ook was er een trailer van een soort Dragon Quest achtige omgeving, maar dan in papier machƩ formaat. Ook konden we 2 shots spotten van (hopelijk) de nieuwe Ace Combat.

Resident Evil bestaat al 20 jaar en dat word gevierd met Resident Evil Biohazard, en een speciale muziekvideo. L'arc en Ciel heeft de muziekvideo "Don't be Afraid" gemaakt, een 360 graden video waarin de bandleden zich hebben gekleed als characters uit de Resident Evil series.

Maar dat is niet het enige op het gebied van muziek. Joysound.tv plus en Sony Music komen beide met applicaties waarmee je van allerlei concerten kunt genieten. Anywhere VR komt ook op je PS4 waarin je een relaxed beeld in de natuur hebt, terwijl jij je favoriete muziek aan het beluisteren bent. Al deze apps zijn te besturen met een smartphone app. Ook voor alle documentaires, animatie en theater is de PS VR geschikt en er komt een DAZN app waarmee je live sportwedstrijden kunt bekijken, of anders on-demand alles later kunnen terugzien.

De mobiele markt word ook aangeboord door de creatie van ForwardWorks. Een bedrijf dat zich speciaal moet gaan richten op de mobiele gebruikers. GranBLUE Fantasy Project Re:link is een game die al bekend was op de mobiele platformen, maar nu word ontwikkeld voor de PS4 in 2018.De familie staat voorop bij Playstation en ze zijn begonnen om kinderen aan te trekken met het nieuwe Stars of Kids Project. Dit project zal games samensmelten met manga, anime en muziek.
Op het vlak van evenementen staat Sony ook niet stil met de aankondiging van Playstation Matsuri. Matsuri is bedoeld voor allerlei gamers die willen meedoen met de community. Met online events, zoals het event wat zich tijdens de conferentie afspeelde op de videosite NicoNico. Een livestream in een aparte studio zal viewers met het nodige vermaak en interactie voorzien. En ook offline evenementen zoals die er zal zijn tijdens TGS2016 in 4 verschillende steden zoals Nagoya in Japan, waarin je ook bestaande en nieuwe vrienden in het echt kunt ontmoeten. In de video zien we allerlei interacties van online gaming, tot eSports tot samen naar het voetbal gaan.
Maar waar het Sony vooral om gaat is om de wereld te ontdekken. Je ouders zullen je ongetwijfeld wat levenslessen hebben bijgebracht, en je zult ongetwijfeld vele lessen hebben geleerd terwijl je in de wereld rondliep. Sony wil ook zo'n idee ondersteunen en dus staat interactie via allerlei soorten media op de agenda.

Playstation Now is nu ook op de pc beschikbaar en er zijn zo ondertussen 182 games die je kunt spelen. Tijdens TGS zijn er acties waarin je voor 999 YPN PS4 titels kunt kopen. Over twee dagen barst het los in Tokyo en we gaan er even lekker voor zitten. En aangezien de Tokyo Game Show waarschijnlijk het wereldrecord "meeste livestreams die door elkaar heen lopen" heeft, zal het vast niet moeilijk zijn om wat mee te pikken.