Shoutbox

Bezig met laden ...

Ik nog afentoe Goofkee
gepost door Wudang, Vandaag, 19:26
Speelt er iemand ghost recon wildlands?
gepost door Goofkee, Gisteren, 14:03
nieuw COD event in de agenda gezet!
Nog een keertje knallen als vroegah ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 24 mei, 17:08
Top Bram.
Ben erbij
gepost door Hawkeye, 29 apr, 20:51
Nieuw COD event in de agenda gezet. Kus
gepost door Bram_76_NL, 22 apr, 11:32
Wudang, kom lekker bij de club
gepost door Salubriouz, 20 apr, 12:46
vanaf vandaag ook Division 2 bezitter ThumbsUp
gepost door Wudang, 20 apr, 12:12
Das klote Johan Bedroefd
Ik ploeter nu zonder mijn maat verder Knipoog
gepost door Ouwe_pik, 20 apr, 12:06
Balen Johan,

Ik heb vorige week ook Division 2 gekocht. Nu level 21 Grijns
gepost door RvG_NL, 19 apr, 13:10
Mijn ps4 heeft zojuist de geest gegeven , dus voorlopig even geen division 2 voor mij . Groeten sali-71 ( johan )
gepost door sali-71, 18 apr, 15:16
Goede avond
gepost door Hawkeye, 15 apr, 22:16
@Michel: zie agenda. Doet wim1990 ook mee?
gepost door Bram_76_NL, 15 apr, 20:14
Er staat een gratis God of War dynamisch thema in de PS store Brede lach
gepost door Toontje, 14 apr, 18:09
Ilosoxx heeft zijn naam verandert op playstation naar NL-Marco1987 dan weten jullie dat even ThumbsUp Niet dat je opeens denkt wie is die vreemde vogel
gepost door Ilosoxx, 14 apr, 15:37
middag
gepost door TvR_NL, 14 apr, 12:36
Goeiemorgen oudjes,
Is d'r al een datum gepind voor COD4?
gepost door TheMichelAnne, 13 apr, 09:19
een goedemorgen allen

En dank je wel Lex
en voor vandaag staat er op 't menu: behang trekken 🙄🙄🙄
gepost door grasmaaier1962, 13 apr, 08:11
succes met verhuizen Gras!!
gepost door LexSurax, 12 apr, 13:42
Middag,

en vanaf morgen gaat de stekker uit mijn PS4 en gaat waarschijnlijk over een week of twee weer aan in mijn nieuwe woning Tong  
gepost door grasmaaier1962, 11 apr, 12:50
Middag!
gepost door McHCM, 7 apr, 12:52
middag
gepost door TvR_NL, 4 apr, 12:46
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Mogguh 😁
gepost door grasmaaier1962, 2 apr, 06:50
middag
gepost door TvR_NL, 1 apr, 12:39
Leden

Welkom nieuwe leden

Maddox071 sinds 29 apr, 22:15

Laurens sinds 6 apr, 18:08

Matti sinds 4 apr, 19:15

CrimeAngel sinds 31 maa, 16:33

Wie is er online?

39 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

In de wereld van pre-E3 presentaties ...

Game Nieuws8 jun 2016, 19:20 door rasgyn - 751 keer gelezen
Laat Square Enix ons de wereld zien waar we al bijna in zitten

In de pre-E3 presentatie van Deus Ex: Mankind Divided kwamen er een aantal dingen uit de wereld van bionisch aangepaste mensen naar voren. Zo is het hele Deus Ex universum gebaseerd op de werkelijkheid. Zo zijn kleren op zo'n manier ontworpen dat het bijna hedendaags lijkt. Maar ook dat bionische armen niet zo vreemd zijn. Ze zijn namelijk al een tijdje in ontwikkeling, en de ontwikkelaars willen vooral laten zien dat het al bestaat. De armen en benen worden in de game ten toon gesteld als een normale prothetische aanpassing, in plaats van de gunarm waarmee Adam Jensen door vijandelijk gebied gaat. En dat is niet vreemd, want prostaten bestaan al een tijdje, inclusief handen die reageren op spiertrekkingen in de bovenarm. Maar Square Enix vond het niet genoeg om ons naar het ziekenhuis te sturen en bedacht:


Een samenwerking met Open Bionics, ontwikkelaars van bionische armen.


Zij maken dus een arm die precies lijkt op die van Adam Jensen, maar we weten niet precies of er een teslagun mee geleverd word. Wat je wel kunt doen is de arm zelf maken. De technologie is open source, en als je dus een 3d printer thuis hebt, dan kun je het gewoon uitprinten. Augmentatie is niet alleen voor de zwakkeren, maar ook voor diegene die er leuk uit willen zien.


Zoals Lara Croft en Hitman al hadden ontdekt, er komt een GO game voor Deus Ex. De game werkt net zoals de Mankind Divided game, je hebt Adam met zijn augmentaties en je moet puzzels oplossen. Met veel infiltreren en hacken ben jij dus nog wel even zoet op je telefoon of tablet.


Maar ook voor degenen die geen tablet hebben en de game toch iets te realistisch vinden is er oplossing bedacht. Het begon ooit als een 1 april grap, maar is uiteindelijk toch tot leven gekomen … deus ex in het roze. Of in delen tenminste …Deus Ex: Mankind Divided - Breach - is een gamemodus die meer arcade aanvoelt, en er ook uitziet. In deze arcade puzzel shooter ben je een ripper. Het doel is om uiterst geheime documenten uit een server te stelen zonder te typen. Op een heel visuele manier word jij een digitaal mannetje, werk jij je in een server, hackt allerlei wachtwoorden, schiet alle "slechte beveiligingsrobots" en gaat er vandoor met de loot. Je kunt je wapens on-the-fly ontmantelen, aanpassen en gebruiken zodat die norton bot snel uit de weg word geruimd. Met leaderboards kun je kijken hoe je het doet in vergelijking met andere rippers. En ook kun je individuele delen van de game aanpassen om het makkelijker of moeilijker te maken, zodat je meer opbrengsten krijgt.


Maar dan komen we uiteindelijk toch aan bij de eigenlijke game, Deus Ex: Mankind Divided.In de demo zagen we een Adam die net wakker word. Het is 2 jaar na human revolution(game) en er zijn veel sociale onrusten. De technologische vooruitgang is wel erg snel gegaan en daar maakt de onderwereld veel gebruik van. Niet alleen zijn er gangsters aanwezig, die je de weg versperren voor bepaalde delen van de wereld. Maar ook zijn de patrouilles van de politie niet altijd voor de veiligheid. Beide groepen kijken met argusogen naar de geaugmenteerde mensen en omkopingen zijn de orde van de dag.

De wereld kun je helemaal verkennen en het zit vol met informatie over de wereld van de toekomst. Het begint al in je huis, waar je boeken en tv kunt kijken, in je flat kun je allerlei verhalen ontdekken over het gaat in de wereld. Ook zijn er kranten waar je het nieuws kunt lezen van landen waar iets gebeurt. Er is nu ook een meer verticale beweging mogelijk zoals klimmen. Het ligt wel aan de augmentaties die je hebt gekozen waar en hoe je heen kunt, maar als je alles hebt gekozen dan kun je de hele wereld ontdekken en veel geheimen ontdekken.

Uiteraard is je nieuwe bewegingsvrijheid niet alleen voor het bekijken van duiven op het dak. Je hebt meer mogelijkheden om je missies te voltooien, want goed verkennen is het halve werk. Zo kun je onzichtbaar worden, maar pas op, je kan nog wel worden gehoord. Ook de wapens zijn belangrijk. Zo kun je een teslagun arm gebruiken om vijanden uit te schakelen. Deze is zelf te chargen, waardoor je wel 4 tegelijkertijd te grazen kan nemen. Het silenced pistool is terug, maar ook de stungun. En alhoewel je erg dichtbij moet zijn om effectief te handelen is het een teken van intensieve gameplay. Maar voor de shooters onder ons is er een nanoblade arm, deze nanoblades zijn ook te chargen om vervolgens te ontploffen. En als je het even niet meer weet, dan gooi je er gewoon een toxic gasgranaat heen. Al deze mogelijkheden maken de game tactischer, maar geven ook een breder speelveld waarin je allerlei opties hebt om mee te spelen.
 
Deus Ex: Mankind Divided is ook aanwezig op E3.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.