Shoutbox

Bezig met laden ...

Goeden avond iedereen
gepost door Jordanj, 20 okt, 19:36
Hey, welkom terug!
gepost door Bram_76_NL, 19 okt, 09:40
Hey all.
gepost door Jordanj, 18 okt, 17:22
ja hoor !!
gepost door sali-71, 11 okt, 08:07
Iemand thuis? Brede lach
gepost door Ouwe_pik, 9 okt, 16:05
PlayStation 5 kerst 2020 O hell yeah 8)Cool
gepost door McHCM, 8 okt, 19:37
Nee , te druk met borderlands 3 .
gepost door sali-71, 30 sept, 09:08
Hallo Allemaal! Gaat iemand Ghost Recon Breakpoint halen? Zoek nog coop mensen Brede lach
gepost door Drakesilver, 29 sept, 20:30
de playstation plus games voor oktober zijn de last of us remastered en de 2019 versie van de honkbal game .
gepost door sali-71, 25 sept, 16:57
Van harte Hawkeye & AmazingOrdinary!
gepost door Bram_76_NL, 4 sept, 16:09
Dank u... ThumbsUp
gepost door RvG_NL, 2 sept, 10:21
@Roel, van harte! ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 2 sept, 09:27
mooie games!
gepost door HHC-Bossie, 31 aug, 08:39
de plus games voor september zijn darksiders 3 en batman gotham knight .
gepost door sali-71, 29 aug, 09:11
@zebra &  baloe Van harte gefeliciteerd!  
gepost door Bram_76_NL, 3 aug, 11:47
Dank je sali! ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 3 aug, 11:44
nog maar eens een berichtje , de plus games voor augustus zijn wipeout en sniper elite 4 .
gepost door sali-71, 1 aug, 12:42
ik zal ook eens een bericht op het forum zetten , ben benieuwd of en hoeveel reacties er op komen .
gepost door sali-71, 31 jul, 15:57
iedereen zit meer op netflix denk;D
gepost door TvR_NL, 30 jul, 12:18
Inderdaad, Whats happend
gepost door Pro_gamer_obie, 28 jul, 23:07
Yep mbg is dead Geschokt
Kijk regelmatig hier maar er gebeurt geen r... meer Geschokt
gepost door Ouwe_pik, 28 jul, 21:17
Wat een dooie boel hier, zie al een paar maand geen nieuwe nieuws hier op de home pagina
gepost door Pro_gamer_obie, 28 jul, 13:20
Welkom terug Grijns
gepost door Bram_76_NL, 26 jul, 12:31
Heey Geert. Zo een hobby schuif je niet zo maar aan de kant. Maar fijn dat je meisje ook wat leuk vindt ThumbsUpThumbsUp
gepost door McHCM, 22 jul, 08:57
hey er is al terug een ps4 slim in huis, het kriebelde te hard voor mij en mijn verloofde wilt graag just dance 2019 spelen, hebben we allebei er plezier aan, 8)8)8)Cool
gepost door matrix0070, 21 jul, 20:47
Leden

Welkom nieuwe leden

Jordanj sinds 18 okt, 17:18

Gerjan200564 sinds 21 aug, 14:39

Oxigeon sinds 15 jun, 16:17

Liquid_76_ sinds 1 jun, 00:26

Wie is er online?

133 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Final Fantasy XV uncovered event

Game Nieuws31 maa 2016, 09:46 door rasgyn - 1114 keer gelezen
Vannacht konden Final Fantasy fans zich tegoed doen aan allerlei nieuwe info omtrent FFXV.


Vannacht om 4:00 uur was de eerste publiekspresentatie van de nieuwe Final Fantasy in Los Angeles. Aangezien de vorige events toch wat meer gefocust was op de fans van de serie, was vandaag het ideale moment  om ook de nieuweling te imponeren met wat show voor Final Fantasy XV. De beroemde FF creators kwamen aan bod, en de director Hajime Tabata had de eer om op de grote release datum knop te drukken.
Wat betreft gameplay zitten er wel wat leuke dingen in. Zo is er een ff radio in je auto, waar je alle gametracks kunt beluisteren van vorige FF titels. Er is een dag/nacht cyclus in de game, en zoals het eruit ziet reageert de omgeving onafhankelijk van de spelers zijn acties. De wereld laad dus niet in afhankelijk van wat je ziet op je scherm. Ook was er veel detail te vinden in de omgeving en het lijkt erop dat we naar omgevingsgameplay aan het kijken waren. Ook de UI is een beetje veranderd met de partyinterface  rechtsonder en een wiel voor de speciale acties links onderin. Tevens is dit een game met een dynamisch gevechtssysteem, als monsters het even niet meer zien zitten dan rennen ze keihard weg. De games staan ook bekend om hun mini games en deze heeft een minigame genaamd "Justicemonstersfive". Deze werkt als een soort pinball machine, en je hebt bepaalde acties ter beschikking om hem te verslaan.

De voornaamste reden van deze presentatie was om het publiek lekker te maken voor hun nieuwe titel, en daarom is er het een en ander uit de kast getrokken. Vanaf nu tot de launch van de game zullen er verscheidene mogelijkheden zijn om de wereld van FFXV te kunnen bekijken, ieder op hun eigen manier.

Zo is de minigame "Justicemonsterfive" te downloaden om iOS, andriod en windows10
De nieuwe ondersteunende game "Platinum Demo"
Er komt een 5-delige manga serie genaamd "Brotherhood"
Er komt een nieuwe film genaamd "Kingsclaive"

Platinum Demo is een game waarin je als een jonge Noctis speelt. Bewapend met kinderlijke wapens, en je carbuncle vriendje, kun je tegen monsters vechten, en de vorm aannemen van dieren. In bepaalde secties ben je net zo klein als een stuk speelgoed. De game ziet er een beetje Kingdom Hearts achtig uit en het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen zodat je via grondplaten de verschillende gameplay elementen kunt bedienen. Platinum Demo is nu gratis te downloaden op je PS4.

Brotherhood is een 5-delige manga serie die gratis is te bekijken om je zo een beeld te geven van hoe de groep samen is gekomen. De vriendschappen tussen de heren word in deze serie verbeeld.

Het is alweer een tijdje geleden dat er een FF CGI film is uitgebracht, en de nieuwe film heet dus "Kingsglaive". Waar de game voornamelijk gaat over het verhaal van de jonge prins Noctis, gaat de film over wat er gebeurt in het koninkrijk. We volgen de glaive Nyx, die in dienst is van de keizer. Nyx zijn stem word vertolkt door Aaron Paul, terwijl Lena Heady de stem doet van Luna Freya. Sean Bean doet de steam van Koning Regis. De film is al drie jaar in productie en word gemaakt door hetzelfde team dat Advent Children heeft gemaakt. Het ziet er erg goed uit, en de personages hebben wat meer detail gekregen in hun karakteristieken om zo de emoties beter te kunnen verbeelden.

Uiteraard zou dit niet een FF events zijn zonder wat goofy elementen. Zo is men een project aangegaan met Audi, en in de game rijd je dus rond in een ware Audi R8. Niet alleen kan deze rijden, maar ook vliegen! Er word één auto gemaakt door Audi, maar of deze ook kan vliegen?

En uiteindelijk het product zelf. Er zal een Deluxe editie komen die naarst de game ook de film zal bevatten, een steelbook en bonus DLC items. De Ultimate Collector's editie zal komen met een artbook, soundtrack, Play Arts Kai Noctis figurine, de film en DLC. Maar op=op de Ultimate editie beschikt over een oplage van 30.000 voor de hele wereld.We hebben eindelijk een datum wanneer deze game uitkomt. Die datum is 30 september 2016.


Het ziet er naar uit dat alles uit de kast word getrokken om deze titel in de huiskamers te krijgen, en dat is niet helemaal vreemd. Final Fantasy heeft toch wel wat vertrouwen verloren in de jaren met titels die toch wat tegenvielen, en weinig games. Maar het ziet er wel uit dat met deze titel er weer een standaard word gezet door de serie die altijd bekend stond om zijn leidende positie. Voornamelijk het brede scala aan (gratis) mogelijkheden om de gamewereld te bekijken is een grote plus. Ook ontbrak het niet aan technisch detail, door zowel een dynamisch gevechtssysteem als wel als een dynamische wereld te creëren, kun jij je echt bewegen in een aparte wereld. De soundtrack is een soort "golden-oldie" en het concept van de ontdekkingsreis met je vrienden zal toch wel weer wat nieuwsgierigheid kweken bij diegenen die eigenlijk alweer zijn gestopt met gamen. Final Fantasy presentaties zijn altijd leuk om te bekijken, en ik hoop dat je dan ook de tijd hebt genomen om van de presentatie te genieten.

Meedoen met deze MBG prijsvraag

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen meedoen met deze prijsvraag.
Log in of maak een account aan.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.