Shoutbox

Bezig met laden ...

Bedankt gras! Voor al je gezelligheid, hulp etc. bij MBG! Het zijn inderdaad tijden geweest om niet te vergeten! ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, Gisteren, 21:36
jij ook bedankt voor al de gezellige uurtjes de afgelopen jaren
gepost door TvR_NL, 12 jul, 15:03
ik ga jullie verlaten, en mijn ps4 gaat op slot voorlopig, wie weet kom ik evt terug als de ps5 uitkomt ik heb nog geen idee, bij deze wil ik jullie allen bedanken voor de leuke en gezellige jaren en mooie tijden die ik nooit en te nimmer zal vergeten.
gepost door grasmaaier1962, 8 jul, 10:14
Het is wel erg stil hier Geschokt
Vroeger was het een gezellige boel hier.
gepost door Ouwe_pik, 7 jul, 12:08
Gefeliciteerd Kenny Brede lach
gepost door Ouwe_pik, 7 jul, 12:05
Zijn er mensen die samen The Division 2 willen spelen? Brede lach Ben ondertussen lvl 30 maar nog nie gegeared voor de Raid Smiley
gepost door -MBG-Speeddy, 26 jun, 10:00
Thnx mannen Brede lach
gepost door Ouwe_pik, 24 jun, 10:10
Proficiat Peter! ThumbsUp
gepost door RvG_NL, 24 jun, 09:36
een Goedemorgen allen

en Peter alias Ouwe_pik van Harte Gefeliciteerd met je Verjaardag en ik zal vnvd een koud pilsje op je drinken Grijns
gepost door grasmaaier1962, 24 jun, 06:43
morgenavond een oldschool COD4 event! Er is nog plaats, er is nog plaats Rollende ogen
gepost door Bram_76_NL, 13 jun, 20:10
Zo gaat dat nu eenmaal Geert. Bedankt voor je inzet bij MBG, we hebben met zijn allen een gezellige tijd gehad. Veel plezier met het tunen en veel geluk met je verloofde! ThumbsUp En mocht je je bedenken dan zien we je wel weer een keer terug. Grijns
gepost door Bram_76_NL, 13 jun, 20:08
Heb een beetje slecht nieuws, je zult mij niet meer online zien want ik heb mijn ps4 pro verkocht, die stond hier toch maar wat stof te vergaren, ik ga meer tijd spenderen met mijn verloofde die ondertussen ook al bij mij woont en ook een tuningfreak is, wij gaan dan ook samen naar tuningmeetings. Bij deze nog veel geluk met de clan (ik ga jullie wel niet verlaten, misschien dat ik nog wel een clanmeeting meedoe als er nog eentje komt).
gepost door matrix0070, 10 jun, 20:12
ik speel ook alleen scout in BF5 dat is het enige wat echt leuk is.
gepost door MeetingMark97, 10 jun, 13:46
Dus niet veel dus hahah

Welk spel spelen jullie het meest dan
Ik vind bf 5 niet zo leuk meer beter bf 4 maar die is wat ouder
gepost door Goofkee, 29 mei, 22:08
Ik nog afentoe Goofkee
gepost door Wudang, 26 mei, 19:26
Speelt er iemand ghost recon wildlands?
gepost door Goofkee, 25 mei, 14:03
nieuw COD event in de agenda gezet!
Nog een keertje knallen als vroegah ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 24 mei, 17:08
Top Bram.
Ben erbij
gepost door Hawkeye, 29 apr, 20:51
Nieuw COD event in de agenda gezet. Kus
gepost door Bram_76_NL, 22 apr, 11:32
Wudang, kom lekker bij de club
gepost door Salubriouz, 20 apr, 12:46
vanaf vandaag ook Division 2 bezitter ThumbsUp
gepost door Wudang, 20 apr, 12:12
Das klote Johan Bedroefd
Ik ploeter nu zonder mijn maat verder Knipoog
gepost door Ouwe_pik, 20 apr, 12:06
Balen Johan,

Ik heb vorige week ook Division 2 gekocht. Nu level 21 Grijns
gepost door RvG_NL, 19 apr, 13:10
Mijn ps4 heeft zojuist de geest gegeven , dus voorlopig even geen division 2 voor mij . Groeten sali-71 ( johan )
gepost door sali-71, 18 apr, 15:16
Goede avond
gepost door Hawkeye, 15 apr, 22:16
Leden

Welkom nieuwe leden

Oxigeon sinds 15 jun, 16:17

Liquid_76_ sinds 1 jun, 00:26

MeetingMark97 sinds 28 mei, 20:47

Maddox071 sinds 29 apr, 22:15

Wie is er online?

45 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Final Fantasy XV uncovered event

Game Nieuws31 maa 2016, 09:46 door rasgyn - 1074 keer gelezen
Vannacht konden Final Fantasy fans zich tegoed doen aan allerlei nieuwe info omtrent FFXV.


Vannacht om 4:00 uur was de eerste publiekspresentatie van de nieuwe Final Fantasy in Los Angeles. Aangezien de vorige events toch wat meer gefocust was op de fans van de serie, was vandaag het ideale moment  om ook de nieuweling te imponeren met wat show voor Final Fantasy XV. De beroemde FF creators kwamen aan bod, en de director Hajime Tabata had de eer om op de grote release datum knop te drukken.
Wat betreft gameplay zitten er wel wat leuke dingen in. Zo is er een ff radio in je auto, waar je alle gametracks kunt beluisteren van vorige FF titels. Er is een dag/nacht cyclus in de game, en zoals het eruit ziet reageert de omgeving onafhankelijk van de spelers zijn acties. De wereld laad dus niet in afhankelijk van wat je ziet op je scherm. Ook was er veel detail te vinden in de omgeving en het lijkt erop dat we naar omgevingsgameplay aan het kijken waren. Ook de UI is een beetje veranderd met de partyinterface  rechtsonder en een wiel voor de speciale acties links onderin. Tevens is dit een game met een dynamisch gevechtssysteem, als monsters het even niet meer zien zitten dan rennen ze keihard weg. De games staan ook bekend om hun mini games en deze heeft een minigame genaamd "Justicemonstersfive". Deze werkt als een soort pinball machine, en je hebt bepaalde acties ter beschikking om hem te verslaan.

De voornaamste reden van deze presentatie was om het publiek lekker te maken voor hun nieuwe titel, en daarom is er het een en ander uit de kast getrokken. Vanaf nu tot de launch van de game zullen er verscheidene mogelijkheden zijn om de wereld van FFXV te kunnen bekijken, ieder op hun eigen manier.

Zo is de minigame "Justicemonsterfive" te downloaden om iOS, andriod en windows10
De nieuwe ondersteunende game "Platinum Demo"
Er komt een 5-delige manga serie genaamd "Brotherhood"
Er komt een nieuwe film genaamd "Kingsclaive"

Platinum Demo is een game waarin je als een jonge Noctis speelt. Bewapend met kinderlijke wapens, en je carbuncle vriendje, kun je tegen monsters vechten, en de vorm aannemen van dieren. In bepaalde secties ben je net zo klein als een stuk speelgoed. De game ziet er een beetje Kingdom Hearts achtig uit en het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen zodat je via grondplaten de verschillende gameplay elementen kunt bedienen. Platinum Demo is nu gratis te downloaden op je PS4.

Brotherhood is een 5-delige manga serie die gratis is te bekijken om je zo een beeld te geven van hoe de groep samen is gekomen. De vriendschappen tussen de heren word in deze serie verbeeld.

Het is alweer een tijdje geleden dat er een FF CGI film is uitgebracht, en de nieuwe film heet dus "Kingsglaive". Waar de game voornamelijk gaat over het verhaal van de jonge prins Noctis, gaat de film over wat er gebeurt in het koninkrijk. We volgen de glaive Nyx, die in dienst is van de keizer. Nyx zijn stem word vertolkt door Aaron Paul, terwijl Lena Heady de stem doet van Luna Freya. Sean Bean doet de steam van Koning Regis. De film is al drie jaar in productie en word gemaakt door hetzelfde team dat Advent Children heeft gemaakt. Het ziet er erg goed uit, en de personages hebben wat meer detail gekregen in hun karakteristieken om zo de emoties beter te kunnen verbeelden.

Uiteraard zou dit niet een FF events zijn zonder wat goofy elementen. Zo is men een project aangegaan met Audi, en in de game rijd je dus rond in een ware Audi R8. Niet alleen kan deze rijden, maar ook vliegen! Er word één auto gemaakt door Audi, maar of deze ook kan vliegen?

En uiteindelijk het product zelf. Er zal een Deluxe editie komen die naarst de game ook de film zal bevatten, een steelbook en bonus DLC items. De Ultimate Collector's editie zal komen met een artbook, soundtrack, Play Arts Kai Noctis figurine, de film en DLC. Maar op=op de Ultimate editie beschikt over een oplage van 30.000 voor de hele wereld.We hebben eindelijk een datum wanneer deze game uitkomt. Die datum is 30 september 2016.


Het ziet er naar uit dat alles uit de kast word getrokken om deze titel in de huiskamers te krijgen, en dat is niet helemaal vreemd. Final Fantasy heeft toch wel wat vertrouwen verloren in de jaren met titels die toch wat tegenvielen, en weinig games. Maar het ziet er wel uit dat met deze titel er weer een standaard word gezet door de serie die altijd bekend stond om zijn leidende positie. Voornamelijk het brede scala aan (gratis) mogelijkheden om de gamewereld te bekijken is een grote plus. Ook ontbrak het niet aan technisch detail, door zowel een dynamisch gevechtssysteem als wel als een dynamische wereld te creëren, kun jij je echt bewegen in een aparte wereld. De soundtrack is een soort "golden-oldie" en het concept van de ontdekkingsreis met je vrienden zal toch wel weer wat nieuwsgierigheid kweken bij diegenen die eigenlijk alweer zijn gestopt met gamen. Final Fantasy presentaties zijn altijd leuk om te bekijken, en ik hoop dat je dan ook de tijd hebt genomen om van de presentatie te genieten.

Meedoen met deze MBG prijsvraag

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen meedoen met deze prijsvraag.
Log in of maak een account aan.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.