Shoutbox

Bezig met laden ...

dark ik heb je een invite gestuurd, voor de geïnteresseerde hij heet "Daft Pony"
gepost door Salubriouz, Gisteren, 18:48
Wat is de clan naam? Ik wil joinen;D
gepost door Teun de Dreun, 18 maa, 08:39
Hoe vind ik MBG in de Division 2 clan lijst?
gepost door DarKFoaL75, 17 maa, 11:40
De Division 2 Clan in Online dus Join en kom gezelly mee schieten
gepost door Salubriouz, 16 maa, 00:09
De Division 2 Clan in Online dus Join en kom gezelly mee schieten
gepost door Salubriouz, 16 maa, 00:09
Niemand!!!!
gepost door Pro_gamer_obie, 15 maa, 19:22
Nog meer apex spelers hier.Huh?
gepost door Pro_gamer_obie, 14 maa, 14:30
Gefeliciteerd papatuur en Cake!
gepost door LexSurax, 8 maa, 13:48
Die is/was er al op vrijdagavond Brede lach Word/werd georganiseerd door grasmaaier ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 7 maa, 22:58
Jongens & meisjes ik heb een battlefield v poll gemaakt voor een vast avondje per week gamen! Stem en win een hoop geluk🤣
gepost door Ilosoxx, 7 maa, 22:10
maar heb hem al op disk en geplat maar voor online potje houd ik me zeker aanbevolen
gepost door McHCM, 2 maa, 08:42
helemaal grijs gespeeld cod MW eerste game die ik online speelde. waardoor ik opzoek ging en terecht kwam bij deze clan
gepost door McHCM, 2 maa, 08:41
COD heb ik echt veel gedaan op de ps3!! Dat waren nog eens tijden.
gepost door HHC-Bossie, 1 maa, 14:54
een Goedemorgen

en kijk dat is een spel voor mij dat ik gaat downloaden: cod remasterd ThumbsUp
En Johan dank voor je felicitatie Kus
gepost door grasmaaier1962, 1 maa, 10:40
De playstation + games van maart zijn call of duty modern warfare remastered en the witness .

En fredie van harte .
gepost door sali-71, 28 feb, 11:47
Hey Mense,

Zijn er nog geintereseerde in een The Division 2 Clan, kijk dan even naar mijn post op het forum.
gepost door Salubriouz, 28 feb, 07:13
middag
gepost door TvR_NL, 27 feb, 12:44
Van de week mijn 3e platinum van dit jaar gehaald Grijns
Nu verder met frozen wilds van Horizon Cool
gepost door RvG_NL, 25 feb, 07:35
Metro Exodus van het weekend maar eens verder.
gepost door McHCM, 21 feb, 19:51
ik slinger zelf nog even hitman 2 aan denk ik
gepost door LexSurax, 17 feb, 12:53
Ik ga vanmiddag weer verder met Far Cry New Dawn echt een heel leuk en mooi spel, wat je alleen kan spelen of met een maatje wat natuurlijk leuker is.
gepost door grasmaaier1962, 17 feb, 11:15
Far cry new dawn natuurlijk Smiley
gepost door Freak83, 17 feb, 09:02
Heb far cry new Daan gekocht dus die word het dit weekend
gepost door Freak83, 17 feb, 08:52
Goeiemiddag Wat gaan we gamen dit weekend? Cool
gepost door LexSurax, 16 feb, 13:23
Heel leuk om te horen Geert. Heel veel geluk en laat het gamen niet dit geluk verstoren ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 13 feb, 21:04
Leden

Welkom nieuwe leden

DarKFoaL75 sinds 17 maa, 11:37

Mativo sinds 14 maa, 22:54

Neef-Eerd sinds 11 feb, 11:21

ArjendvrR sinds 8 feb, 14:39

Wie is er online?

38 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Tokyo Game Show 2015 - dag 2

Clan nieuws18 sept 2015, 18:10 door rasgyn - 1095 keer gelezen
Nou kan het wel zijn dat 井の中の蛙大海を知らず。(een kikkertje in een vijvertje weet niets van de grote zee) maar dan zou ik wel graag de rivier naar de zee moeten kunnen volgen...Het is alweer dag 2 van de Tokyo Game Show en we zijn weer vroeg opgestaan om laat het nieuws te brengen. De dag heeft het volgende naar jullie gebracht ...

Monster Hunter Frontier G

De dag begon goed met de presentatie van Monster Hunter Frontier G. We werden gelijk getrakteerd op gameplay van deze nieuwe titel. Het waren best interessante gevechten en lieten goed zien dat doelloos tegen een monster aantrappen, helemaal niet doelloos hoeft te zijn. Wat vooral opviel is de hoeveelheid verschillende aanvallen monsters hebben, of in ieder geval bosses.Het eerste gevecht was tegen een soort behemoth, met gloeiende stekels op zijn rug. Het gevecht begon met een flinke area of effect aanval en de spelers waren een beetje verrast. Er waren twee fasen, of één fase met een enrage mode, maar dat betekende niet dat het monster klaar was met verschillende soorten klappen uitdelen. Het resultaat: 1-0 voor de gloeiende behemoth.
Tijdens het tweede gevecht tegen een dinosaurus achtig monster, bevonden de spelers zich in de sneeuw. Ook hij had een scala van aanvallen in petto, en zelf het oproepen van andere kleinere monsters. Ook de dino had een gloeiende rug en elke keer als hem wat gebeurt dan lijkt het erop te reageren. Hij gebruikte ook de omgeving, een enorme sneeuwbal, om spelers klein te krijgen. Maar helaas voor hem: 1-1 gelijk door de dames van Konami.
Maar de dames waren nog niet klaar .. Met zichzelf. En een kleine wedstrijd begon om te kijken wie het snelst kon killen. Het leek er even op dat er een duidelijke winnaar was, maar later bleek dat het monster bedwelmd was en dus de hele tijd naar de overwinning aan het slapen was.
In het vierde gevecht zien we een wat klassieke draak, die we hier ook gewend zijn. Het was eigenlijk helemaal niet zo'n geweldig gevecht. Maar hij had wel een aantal leuke aanvallen.
Het vijfde gevecht was waarschijnlijk een bonus gevecht. Een soort monster met een menselijk gelaat die ze moesten verslaan door tonnetjes met vrolijke explosieven dicht bij hem te laten ontploffen.

De wapens zijn groot en uitbundig zoals we eigenlijk wel gewend zijn van dit soort games. De buffs en reparaties die ze deden hadden ook een handeling, je zit dus niet in een menu om te rommelen.

Wat wel leuk is dat de monsters ook fysieke zwakheden hebben, zoals omvallen. Ook beginnen ze met een sterke aanval in plaats van een geleidelijke opbouw. Er is wel een leuke variatie van aanval fasen, waardoor het allemaal wat interessant word. Ik kon zelfs 9 aanvallen tellen in het eerste gevecht, in plaats van de 5 die we hier hebben. Het lijkt erop dat je aanvallen los staan van je doelwit. Je kunt dus missen.Grafisch is het een beetje min. Het ziet er uit als een ps2/3 game. De interacties van de monsters zijn wel leuk, maar de afdeling "make it look good" had zeker een koffie pauze. Een van de leukste presentaties tot nu toe. Veel gameplay, interactie met de viewers en wat geÏmproviseerde grappen.


Metal Gear Online Special Stage

Ik heb een klein stukje gezien van Metal Gear Online presentatie die ochtend. Het goede nieuws is dat ook PS3 spelers in de toekomst kunnen genieten van MGOnline. Het slechte nieuws is dat er niet veel game modi zijn.

In de demonstratie game werden de volgende game modi speelt: Bounty Hunter en Cloak and Dagger. De mappen waren: Gray Rampart en Black Site.De twee (mulitplayer) games die ik had gezien waren niet heel erg indrukwekkend. Maar fans kunnen best een hoop, als ze eenmaal alles hebben vrijgespeeld. In het begin heb je dus keuze uit twee wapenslots. Er is een klasse systeem maar zoveel werden niet gebruikt. We volgden vooral een spotter met een .. AK47. En hoewel Gray Rampart een mooie map is, was de gameplay bijna identiek aan MGO van MGS4. Wel grappig feitje is dat je spelers ook in ballonnetjes de lucht in kan werken, net als in de single player.


Yakuza Kiwami

Tijdens de presentatie vergeleken de developers wat verschillen van de originele characters met die van Kiwami. Veel is gewoon opgespoetst maar het leek erop dat de modellen iets preciezer zijn gemaakt, en het is niet alleen een verfbeurt.
 


Ook was er een gastspreker wiens gezicht is gebruikt voor de game. Lijkt het er een beetje op volgens jullie? We hopen dat jullie het goed is gedaan, hij zal namelijk in beide games zijn. Dus er zal vast wel, op zijn minst één quest, in Yakuza Kiwami en … nummer 6!

Want alhoewel Kiwami op 21 januari van volgend jaar uitkomt. Een volgende deel is al bijna af.


Dragons Dogma Online

Herinneren jullie je de game "Dragon's Dogma" nog? De makers hebben besloten om een online versie te maken. Dat is goed nieuws, want zeker de vrienden die ik toen had, waren zeer enthousiast over de game. Het is ondertussen 2015 geworden, en ik kan jullie melden: het ziet er nog steeds hetzelfde uit. Het is een cross-platform spel (PS3 / PS4 / PC). De starterklassen zijn nog steeds de persoon met schild en club, een zwaard, een boog en een priester. De manier hoe jij je character maakt heeft een nieuw menu gekregen, en hoewel de mogelijkheden zijn uitgebreid, er is weinig van te zien op dit moment. Als je eenmaal in de game bent is er ook weinig verandert. Je kunt de map nu uitklappen naar een vierde van het scherm, en er is een chatbox. Al het andere is hetzelfde gebleven. Maar dat de controles even minimalistisch zijn is wel weer een pluspunt, geen gedoe in je scherm.

Ik had eigenlijk wel gehoopt op een grafische update. Maar als het donker is, dan komen nog steeds de ergste monsters naar buiten. Nu maar hopen dat de dag-nacht cyclus niet zo snel meer gaat. Je kunt een party van 8 spelers maken en de wildernis in. De gameplay zag er wel goed uit, nog steeds even responsive, dus daar zal het niet aan liggen.Dit is dus zo'n game waar ik wel naar uitkijk.Ik was dus van plan om jullie meer te laten weten. Ware het niet dat niconico mij de hele tijd uit de room kicked. Ze hebben zo'n systeem van "mensen die betalen, krijgen voorrang", en aangezien ik een freebee ben…. Dus ik heb de hele tijd op Youtube en een enkele keer op Twitch gezeten. Het was een dag van Konami voor mij. Ze hadden hele leuke presentaties en hadden wat interactie met de fans. De rest ging gewoon door alsof ze bij een algemene ledenvergadering zitten … of hoor ik dit niet zien ofzo?

Maar ondanks dat, schrijf ik dit. Het was vooral opvallend rustig. Maar liefst drie van de developers hadden niet eens een schema voor vandaag. Maar er was wel een opbouw naar het één en ander. Konami had naarst die booth ook een plek bemachtigd op het podium met MGOnline en had wat (competitive?) spelers uitgenodigd. Een ander had besloten om het podium te gebruiken voor wat typisch japanse taferelen. Zoals de klassieke opstelling weeaboo, in Japan geïnteresseerde student, en een fan. Die gingen dus een show houden met een groep cheerleaders, waarin ze de developers in ape pakjes lieten komen en vertellen over hun game. Ook was er een pokemon wedstrijd. Ik heb het niet gezien, ik was bij de saaie mensen lol.

Dus dat belooft wat vanaf morgen. Als de deuren worden geopend voor alles en iedereen. Ik hoop wat te kunnen meepikken van Cyber Games Asia, die de TGS competities gaan verzorgen. Er is een Pro Evolution Soccer toernooi, een popgroep gaat een optreden geven en natuurlijk veel presentaties. Dus ik zou zeggen …

Mite kurete arigatō, to tsugi no …

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.