Shoutbox

Bezig met laden ...

een Goedemorgen allemaal het BF5 event vlaggen verzamelen is na een geslaagde avond weer voorbij en we hebben er vele verzameld met ons allen. Ik wil bij deze Peter, Roger, Flux, Joshua en Alex bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet
ThumbsUp. ThumbsUp. ThumbsUp ThumbsUp ThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, Gisteren, 08:12
Geen dank Bram en jij bedankt voor het aanpassen ThumbsUp

gepost door grasmaaier1962, 29 nov, 10:21
Dank je Gras! Het is aangepast. Forum en hoofdpagina gebruiken niet dezelfde tijdsbepaling Smiley
gepost door Bram_76_NL, 28 nov, 12:40
Vreemd op de hoofdpagina loopt 't wel goed maar op 't forum niet Huh?
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:53
Een goedemorgen allen en
@Lex de tijd loopt niet synchroon, de tijd moet nog een uurtje terug gezet worden Knipoog
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:52
Gefeliciteerd! Pfft 11 jaar alweer.
gepost door Bram_76_NL, 27 nov, 21:04
Gefeliciteerd MBG Knipoog
gepost door ara, 27 nov, 15:43
gefeliciteerd mbgleden met ons elfde jaar in gaming \o/
gepost door rasgyn, 27 nov, 11:48
      Het is raar maar waar
 MBG clan is vandaag 11 jaar
      van Harte gefeliciteerd
        en maak er een mooi
                 feestje van
                         Kus


gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:28
Een goedemorgen allen,

Ik ben op zoek naar leden die gta5 spelen. Aanstaande zaterdagavond is er een herdenkings ceremonie ter ere van Patrick die verleden jaar plotseling is overleden Huil
Graag zou ik willen dat er vele leden bij zijn om zo zijn vrouw, familie en vrienden te laten zien dat we Patrick nog niet zijn vergeten.
Luister naar je hart en schrijf je in op de hoofdpagina.

gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:22
eeeeeeeen Goedemorgen allemaal en een fijne zondag Smiley
gepost door grasmaaier1962, 25 nov, 09:37
Goedemorgen allen, het black friday event is weer voorbij en was wederom weer top.

We hebben vele gratis kogels gekregen maar ook heel veel weg gegeven Grijns

Bij deze wil ik Jochem, Roger, Peter en Joshua bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet ThumbsUpThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, 24 nov, 08:49
Dank je wel Ramon je bent een schat Kus
gepost door grasmaaier1962, 23 nov, 13:15
heb er eentje voor je neergezet gras. schrijf je gerust in jongens
gepost door rasgyn, 23 nov, 12:49
De bf5 strijders van MBG hebben vnvd een Black friday deal: gratis kogels van de vijand en omstreeks 20.30 uur maak ik een partychat aan.

En sorry dat ik 't hier neerzet maar ik kan geen event aanmaken op de juiste plek op mijn tablet Huh?
gepost door grasmaaier1962, 23 nov, 10:27
Goedemorgen allemaal en dank je Lex
gepost door grasmaaier1962, 23 nov, 10:21
Congratz Tiel!!
gepost door LexSurax, 20 nov, 13:31
mooi om te horen gras!!
gepost door LexSurax, 20 nov, 13:31
Gisteravond was het 1e bf5 event en 't was top. Graphics gewoon mooi, reviven ging wat stroef, wapens gewoon goed en 't terug spawnen naar je squad gewoon top. En bij deze wil ik Roger, Nico en Peter bedanken voor jullie aanwezigheid, inzet en gezelligheid 't was een leuke avond.

gepost door grasmaaier1962, 16 nov, 08:42
De site is omgezet naar https:// Mocht je merken dat er ergens iets mis gaat dan hoor ik het graag ZSM!  ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 8 nov, 21:23
Geen dank. Zijn betaalde codes en 100% legaal.  Ooit gekocht voor een euro op humblebundle maar nooit gebruikt. Altijd fijn als een andere er iets aan heeft ThumbsUp
gepost door Teun de Dreun, 2 nov, 14:50
oh jeetje, het werkt. thx teun, heb eerste en laatste gebruikt
gepost door rasgyn, 2 nov, 11:55
Voor de pc gamer hier wat codes voor oude Tom Clancy's games.

Link
gepost door Teun de Dreun, 1 nov, 16:48
Uhm Bedankt!
gepost door Teun de Dreun, 1 nov, 16:47
Beankt!
gepost door Teun de Dreun, 1 nov, 16:47
Leden

Welkom nieuwe leden

Maikel sinds 29 nov, 18:08

KayRooos sinds 22 nov, 02:42

JjochemJ sinds 20 nov, 12:51

Baasbob sinds 19 okt, 09:34

Wie is er online?

39 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

Sprong in het diepe

Column1 apr 2011, 15:05 door LexSurax - 967 keer gelezen
Ik was zenuwachtig, heel erg zenuwachtig. Voor het eerst sinds maanden zou ik me weer  gaan mengen met mensen die niet de initialen A.I. hebben.  Nu meer dan twee jaar geleden had ik gereageerd op een oproep in de OPM waarin men op zoek was naar mensen met een traumatisch verleden. Mensen die littekens hadden opgelopen tijdens voetbalwedstrijden, autoraces en in oorlogsgebieden. Het artikel trok gelijk mijn aandacht, want wat ik las was zooo herkenbaar:
“je wilt een keertje meeracen tijdens MotorStorm maar daar moet je het opnemen tegen mensen die al honderden races gereden hebben. Resultaat: de race is al afgelopen voordat je de finish hebt bereikt. Net zoiets heb je ook in combat situaties: je schiet heel je magazijn leeg op de vijand terwijl deze jou velt met slechts één kogel! Enige frustratie dus!”

Ik kon het niet beter verwoorden, de tranen branden in mijn ogen van herkenning. Ik had mijn  nieuwe thuis gevonden. Snel ging ik naar de website mbg.spruz.com en melde mijn aan voor een lidmaatschap. Binnen vijf minuten had ik de eerste reacties al binnen, welkom lex, doe eens mee met een event lex en ga zo maar door.
Tijdens het doorlopen van de kalender viel mijn oog op een race event in paradise city. Nou is dat maar een kwartiertje rijden van mijn huis, dus ik stapte in mijn Carson GT Nighthawk en nam mijn Guns ’n Roses-cd mee. Onderweg naar het “Wildcat-stadium” werd ik afgesneden door een lesauto. Later bleek dat het PenDragon was die zijn eerste lessen in Paradise City nam. Als dat maar goed komt.
In het stadium aangekomen zag ik allemaal MBG’ers rondjes rijden op het veld. Ik wilde eerst uitstappen, maar dat leek me een behoorlijk gezondheidsrisico aangezien het er niet zachtzinnig aan toe ging. Maar de sfeer was goed en nadat ik mijn eerste takedown had uitgevoerd voelde ik mijn een van de “gang”.
Iemand in een Hunter Calvary stelde voor om naar een parkeergarage te rijden en daar bovenop het dak te verzamelen. Hij scheurde het stadium uit en in collonne reden we achter hem aan. Ik had nog nooit zo’n zooitje ongeregeld gezien en zag mensen nog beroerder sturen dan mij.

Aangekomen op de bovenste verdieping van de parkeergarage kwam die kerel op het lumineuze idee om via een schans naar het dak van de parkeergarage aan de andere kant van de straat te springen. “Ben je gek geworden ?” riep ik nog, maar voordat de woorden mijn mond uit waren reden de eerste vol-idioten al de schans op. Een paar haalden het bij de eerste poging, maar een enkeling sloeg tegen de muur te pletter. Bijkbaar hadden ze stevig auto’s want binnen 20 seconden stonden ze weer naast me voor een nieuwe poging.
Ik moest er ook maar aan geloven. Aangemoedigd door iedereen aan de overkant trapte ik het gaspedaal van mijn Nighthawk tot op de bodem. Het stuur trilde toen ik de schans op reed en mijn maag kromp ineen toen ik los kwam van de grond. Voor me zag ik het dak van mijn doel langzaam op mij afkomen, alles leek in slowmotion te gaan. Blijdschap maakte zich van mij meester toen het erop leek dat ik het zou gaan halen. Inderdaad……. “leek”………Want met een doffe knal raakte ik de zijkant van het gebouw en storte naar beneden.
Gelukkig maakt Carson goede auto’s want nadat ik de grond raakte kon ik volgas weer verder gaan. Dit gaf mij de moed om het nog eens te proberen en ik spoede me dus weer naar het beginpunt.
“Gebruik je nu wel je boost, Lex? “ riep iemand in een Nakamura si7. “euh, goed idee”riep ik terug en ging klaar staan voor een nieuwe aanloop. Nogmaals volgas stoof ik op de schans af en zo’n 20 meter voordat ik gelanceerd ging worden drukte ik op de boost knop. De Knight Rider was er niks bij. Met mijn rug vol in de leuning gedrukt kwam ik voor een tweede keer los van de grond. Dit voelde veel beter. Gejuich en getoeter aan de overkant.Nog een kleine 5 meter en ik heb het gehaald. Mijn ontgroening voltooid. Nog 3 meter en ik zou een deel uitmaken van een geweldige groep mensen. Nog 2 meter , Nog 1 meter, ja…….ja……ja….neeeeeeeeeeee. Ik blijf met mijn achterwielen haken achter de vangrail van de bovenste verdieping. Het onding dat er voor moet zorgen dat je normaal gesproken niet naar beneden valt, zorgt nu voor mijn ondergang. Weer sta ik met vier wielen in de struiken.

 “Je hebt nog 1 minuut om het te halen!!” klinkt het van boven.
“Wat ?? gaat het nog op tijd ook? Man, ik presteer al zo slecht onderdruk, vraag maar eens aan mijn vrouw!”
Ik ram de versnellingspook in zijn achteruit, spin drie keer in de rondte en vlieg richting de ingang van de parkeergarage. Nog 45 seconden. Ik knal de hoek om van de eerste verdieping, de tweede verdieping, derde verdieping. Nog 30 seconden. Met de handrem gooi ik hem de laatste bocht om het dak op. Nu de aanloop voorbereiden klinkt het in mijn hoofd. Nog 20 seconden. Als Schumacher rij ik op de schans af. Nog 15 seconden. F*ck, ik vergeet de boost. Net voor de schans gooi ik het stuur om en begin opnieuw. Met nog 7 seconden op de teller komen mijn wielen voor een laatste poging los van de grond. 6..,5..,ik doe mijn ogen dicht, 4……3……2……..touchdown !!!!!. Yes ik heb het gehaald. 1 seconde voor tijd land ik op het dak bij mijn nieuw verworven vrienden.
“Dat deed je gewoon expres!” klonk het.
“hahaha, ja inderdaad, je moet de spanning erin houden toch ? “ loog ik.
“nou met die actie ben je een echte MBG’er! Welkom!”
Samen met de MBG club maakten we ons uit de voeten richting de bergen van Silver Lake.
Wat een eerste kennismaking, dit is mijn nieuwe thuis, ik ga hier veel avonturen meemaken, ik voel het.

Forum topic
Vorige column

Reacties op dit artikel (16)

 1. Re: Sprong in het diepeDoor PenDragon-007 op 1 apr 2011, 15:15

  gaaf dit Brede lach leuk ook dat ik in mn les auto nog even langs komt scheuren Brede lach
   en over welk spel heb je het?? gt5??  eerste gedeelte met dat rondje rijden dacht ik aan blur Brede lach
 2. Re: Sprong in het diepeDoor LexSurax op 1 apr 2011, 15:19

  haha, kon het niet laten om je toe te voegen.
  Het spel is burnout paradise. en het was echt mijn eerste event en ik lande echt 2 sec voor de timer op het dak;D
 3. Re: Sprong in het diepeDoor PenDragon-007 op 1 apr 2011, 16:16

  lachen  dat spel is ook te ook in de store Brede lach
 4. Re: Sprong in het diepeDoor PenDragon-007 op 1 apr 2011, 16:22

  ps: heb Plaatje goed gemaakt Brede lach
 5. Re: Sprong in het diepeDoor valkyrio op 1 apr 2011, 17:03

  Geweldig Brede lach
 6. Re: Sprong in het diepeDoor bjorn_1978_ op 1 apr 2011, 17:54

  Heel goed! Burnout was in de tijd ook mijn eerste mbg-event dat ik meedeed. Cool
 7. Re: Sprong in het diepeDoor RvG_NL op 1 apr 2011, 21:27

  Nice topic lexie
 8. Re: Sprong in het diepeDoor op 2 apr 2011, 10:29

  hahaha,
  goed hoor.
  en zeer herkenbaar.
 9. Re: Sprong in het diepeDoor Hawkeye op 2 apr 2011, 10:50

  mooi geschreven weer lex.
  ahahah precies zo als het hier bij mbg gaat Brede lach
 10. Re: Sprong in het diepeDoor McHCM op 3 apr 2011, 15:31

  Fatastisch, en ik was er bij..

  Mooi geschreven weer Smiley
 11. Re: Sprong in het diepeDoor Bram_76_NL op 4 apr 2011, 15:41

  Goed hoor. Wordt echt een bestseller als je straks al je collums gebundeld uit gaan geven Brede lach
  Tis ook leuk om nu het gezicht bij het verhaal te kennen Knipoog
 12. Re: Sprong in het diepeDoor tielliem op 4 apr 2011, 16:43

  meestal valt dat gezicht tegen, al zijn ze verhalen in orde Brede lach
 13. Re: Sprong in het diepeDoor TvR_NL op 7 apr 2011, 19:42

  geniaal weer lex , geniaal
 14. Re: Sprong in het diepeDoor PvR_NL op 7 apr 2011, 22:11

  Ik kon het niet beter verwoorden, de tranen branden in mijn ogen van herkenning. Ik had mijn  nieuwe thuis gevonden.

  daar moest ik toch zo lachen
  je kan echt goed schrijven Brede lach
 15. Re: Sprong in het diepeDoor kdcookie op 8 apr 2011, 00:26

  idd herkenbaar! Grijns
 16. Re: Sprong in het diepeDoor op 8 apr 2011, 10:10

  Weer een top verhaal keep it up lex!!

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.