Shoutbox

Bezig met laden ...

Geen dank Theo ik heb het uit mijn hart gedaan 😊
gepost door grasmaaier1962, Gisteren, 12:22
ThumbsUp
gepost door matrix0070, Gisteren, 11:49
Jij bedankt voor het organiseren Fred
gepost door TvR_NL, Gisteren, 10:36
Een goedemorgen allen, gisteravond was mooi wat betreft het herdenkings event voor onze Patrick en je was bij ons kerel.
Ik wil bij deze Roger, Theo, Geert en Lex bedanken voor jullie aanwezigheid want mede dank zij jullie was het een waardige herdenking.
Ik zal komende week van alle opgeslagen filmpjes 1 geheel maken en plaatsen op YouTube.
gepost door grasmaaier1962, Gisteren, 09:15
congratz Dubs!!!
gepost door LexSurax, 15 dec, 12:40
Het was op zeker gezellig Flux en graag gedaan bij deze,  en op naar de volgende 🤗
gepost door grasmaaier1962, 13 dec, 18:21
1x was op zich genoeg geweest Grijns
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
Was gezellig Gras, dank voor het organiseren!
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
Was gezellig Gras, dank voor het organiseren!
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
@faqzy, heel herkenbaar. Ook de laadtijden worden niet korter. Maar ja, dat krijg je als de games steeds uitgebreider en grafisch mooier worden. Ook de werelden zonder laadtijd als je eenmaal aan het spelen bent zijn wel fijn.
Maar ik heb ook een hekel aan dat wachten
gepost door LexSurax, 13 dec, 08:42
Waarom moeten games altijd downloaden! ik wil nu spelen! niet over 15 min! eindelijk BF5:)
gepost door FAQZY, 12 dec, 19:51
een Goedemorgen allemaal het BF5 event vlaggen verzamelen is na een geslaagde avond weer voorbij en we hebben er vele verzameld met ons allen. Ik wil bij deze Peter, Roger, Flux, Joshua en Alex bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet
ThumbsUp. ThumbsUp. ThumbsUp ThumbsUp ThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, 8 dec, 08:12
Geen dank Bram en jij bedankt voor het aanpassen ThumbsUp

gepost door grasmaaier1962, 29 nov, 10:21
Dank je Gras! Het is aangepast. Forum en hoofdpagina gebruiken niet dezelfde tijdsbepaling Smiley
gepost door Bram_76_NL, 28 nov, 12:40
Vreemd op de hoofdpagina loopt 't wel goed maar op 't forum niet Huh?
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:53
Een goedemorgen allen en
@Lex de tijd loopt niet synchroon, de tijd moet nog een uurtje terug gezet worden Knipoog
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:52
Gefeliciteerd! Pfft 11 jaar alweer.
gepost door Bram_76_NL, 27 nov, 21:04
Gefeliciteerd MBG Knipoog
gepost door ara, 27 nov, 15:43
gefeliciteerd mbgleden met ons elfde jaar in gaming \o/
gepost door rasgyn, 27 nov, 11:48
      Het is raar maar waar
 MBG clan is vandaag 11 jaar
      van Harte gefeliciteerd
        en maak er een mooi
                 feestje van
                         Kus


gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:28
Een goedemorgen allen,

Ik ben op zoek naar leden die gta5 spelen. Aanstaande zaterdagavond is er een herdenkings ceremonie ter ere van Patrick die verleden jaar plotseling is overleden Huil
Graag zou ik willen dat er vele leden bij zijn om zo zijn vrouw, familie en vrienden te laten zien dat we Patrick nog niet zijn vergeten.
Luister naar je hart en schrijf je in op de hoofdpagina.

gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:22
eeeeeeeen Goedemorgen allemaal en een fijne zondag Smiley
gepost door grasmaaier1962, 25 nov, 09:37
Goedemorgen allen, het black friday event is weer voorbij en was wederom weer top.

We hebben vele gratis kogels gekregen maar ook heel veel weg gegeven Grijns

Bij deze wil ik Jochem, Roger, Peter en Joshua bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet ThumbsUpThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, 24 nov, 08:49
Dank je wel Ramon je bent een schat Kus
gepost door grasmaaier1962, 23 nov, 13:15
heb er eentje voor je neergezet gras. schrijf je gerust in jongens
gepost door rasgyn, 23 nov, 12:49
Leden

Welkom nieuwe leden

Maikel sinds 29 nov, 18:08

KayRooos sinds 22 nov, 02:42

JjochemJ sinds 20 nov, 12:51

Baasbob sinds 19 okt, 09:34

Wie is er online?

53 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Tijdslijn deel 3: Assassins Creed - Edward Kenway

Column20 aug 2014, 00:10 door LexSurax - 1797 keer gelezen
En we zijn alweer aangekomen bij deel 3 van de tijdslijn geschreven door Slandsfalcon. Deze keer het verhaal over Edward Kenway, de hoofdrolspeler uit AC4:Black Flag en zijn zoon Haytham Kenway

Lees de vorige aflevering >>

Lees de volgende aflevering >>

Deel 3: 1639-1735 Edward Kenway
 

Edward Kenway wordt geboren in Wales. In zijn pubertijd verhuisd hij met zijn ouders naar Bristol. Daar leert hij Caroline Scott kennen en trouwt met haar op 18-jarige leeftijd. Maar Edward raakt aan de drank en kan onmogelijk een baan vasthouden. Caroline vindt dit geen goede basis voor een huwelijk en de twee gaan hun eigen weg.. misschien ook wel onder de druk van Carolina’s vader. Edward besluit om mee te gaan met de Britse marine richting het West Indische gebied, de Caribbean en wil daar het leven als piraat aan gaan. Dit om zo snel mogelijk stinkend rijk te worden, zo dat hij en Caroline een goed leven kunnen gaan lijden. Op 1 van zijn reizen door de Caribbean is hij 1e stuurman geworden op een piraten schip. Op een stormachtige nacht op zee willen ze een brits schip aanvallen. Het wordt een heftige zeeslag en het schip waarop Edward zit weet het andere schip te verslaan, maar een mysterieuze passagier weet de kapitein van Edward te doden en net als hij richting Edward loopt ontploft ook dit schip en beide schepen vergaan. De enige die dit overleven zijn Edward Kenway en de mysterieuze passagier van het andere schip.Ze stranden op een eiland en de passagier bied Edward 100 goudstukken aan als hij hem naar Havana kan brengen. Maar aangezien hij de 100 goudstukken niet op zak heeft weigert Edward dat. De passagier wil Edward doden met zijn pistool maar het kruit is nat dus het pistool gaat niet af. Omdat hij gewond is besluit de passagier dan maar te vluchten. Als Edward hem weet in te halen ontstaat er een gevecht tussen hen. Deze weet Edward te winnen. Hij doorzoekt de zakken van de Mysterieuze man en vindt een doorzichtige kubus, mappen en een brief gericht aan de mysterieuze man en hij ontdekt dat deze Duncan Walpole heete.
Hierin staat dat hij met de informatie zeer welkom is bij Gouverneur Torres in Havanna. Torres weet echter niet hoe hij er uit ziet maar het kostuum van de Orde zal hij wel herkennen. Edward besluit daarop om als Duncan Walpole naar Havana te gaan. Daar aangekomen gaat Edward naar Gouverneur Torres en maakt hij kennis met Woodes Rodgers, Julian Du Casse en uiteraard Gouverneur Torres zelf. Hier hoort Edward voor het eerst over de Tempeliers Orde en de Assassin’s Orde. Duncan Walpole stond dus op het punt om zijn Orde te verraden en over te stappen naar de Tempeliers. Bij deze bijeenkomst hoort Edward ook over het Observatorium waarvan de locatie geheim is. Het bevat een reliek waarmee je naar de gedachten van mensen waar ook ter wereld kan kijken en het zal de bezitter ervan veel macht geven. Natuurlijk willen de Tempeliers het hebben om hun macht te vergroten. Er is 1 man die weet waar de locatie is en dat is de Wijsgeer Roberts. Ook is de Wijsgeer nodig om de deur van het Observatorium te openen want dat kan namelijk alleen met zijn bloed.

(een korte uitleg) Een Wijsgeer is een uniek persoon. Hij is een Reincarnatie van een man uit de 1e beschaving en dan nog wel de reincarnatie van Aita, de man van Juno. Hij was gestorven in een machine toen men probeerde de aarde te redden van de zonnevlammen. Juno heeft de DNA code van Aita in een mens gezet en eens in de zoveel tijd wordt er een jongen geboren die meer herinnerd dan meer dan zijn eigen herinneringen en dan is zo iemand dus een Wijsgeer.


De volgende dag ontmoet Edward de Wijsgeer Roberts bij de dokken. Ze nemen de Wijsgeer mee naar het huis van de Gouverneur maar tijdens de tocht worden ze aangevallen door de Assassins. Het lukt Edward om de Tempeliers te beschermen en er voor te zorgen dat de Wijsgeer niet in de handen valt van de Assassins. Hij vermoordt echter ook veel Assassins. Na afloop krijgt Edward de beloning voor het leveren van de mappen en de Kubus, slechts 100 pond en Edward is teleurgesteld. Hij bedenkt wat het apparaat in het Observatorium zal opleveren en wil dus zelf daar naar toe gaan, het apparaat te pakken en te verkopen aan de grootse bieder. Hij besluit om zelf met de Wijsgeer te gaan praten.
Hij gaat naar de cellen toe waar de Wijsgeer vast gehouden wordt, maar daar aan gekomen is de Wijsgeer weg en de wachters zijn dood. Dan komt de wacht van de Gouverneur en en de gouverneur zelf binnen en ze weten inmiddels dat Edward niet Duncan Walpole is.
Edward wordt mee gestuurd met de Zilvervloot naar Sevilla. Op de boot ontmoet hij Adewale en samen besluiten ze te ontsnappen. Met wat crew members stelen ze een snel en wendbaar schip, die hij zich toe eigent en de Jackdaw noemt. Hij vaart koers richting Nassau, de ‘thuisdok’ voor alle piraten. Daar ontmoet hij Blackbeard, Benjamin Hornigold, Charles Vane, James Kidd en Anne Boney. James Kidd is echter geen man maar een vrouw met de naam Mary Read en zij is ook een lid van de Orde der Assassins. Zij hoopt dat Edward zich gaat aan sluiten bij de Assassins. Ze maakt met hem een afspraak op Tulum, het hoofdkwartier van de Assassins. Daar maakt hij kennis met Meester Ah Tabai maar Edward is niet erg geliefd bij de Orde omdat hij op Havana veel broeders om het leven heeft gebracht. Edward begrijpt ook het motto niet “Niets is echt, alles is toegestaan”.
Hij wil echter de Assassins wel helpen om op de Tempeliers te jagen maar wel voor een goede vergoeding. Edward weet aardig wat Tempeliers en hun volgers te doden en jaagt op alle informatie over de Wijsgeer en hoort dat hij mee is genomen op een slavenschip richting de Afrikaanse kust. Edward gaat er achteraan aangezien de Wijsgeer de enige is die weet waar de locatie van het Observatorium is en ook de enige is die de deur kan openen.
Nadat Edward Roberts weet te bevrijden van de slavenhandelaars vraagt hij naar de locatie van het Observatorium maar Roberts zegt helemaal niks. Alleen als Edward hem helpt om wat Portugese Schepen te kelderen zal hij de locatie vertellen. Nadat de klus is geklaard verteld Roberts aan Edward waar de locatie van het Observatorium is en varen ze er heen.Op de locatie opent Roberts de deur met zijn eigen bloed en gaat samen met Edward naar binnen. Hij laat hem het apparaat zien dat zich in het Observatorium bevindt. In het Apparaat hangt een kristallen schedel. Maar Roberts wil de macht voor zich zelf schiet zijn handlangers dood, laat Edward achter in het Observatorium en neemt de Kristallen Schedel mee. Edward weet te ontsnappen en probeert Roberts te doden maar loopt in de val en wordt uitgeleverd aan de Engelsen.
Tijdens zijn gevangenschap ziet hij ook dat Anne Boney en May Read ook gevangen zijn genomen en op het punt staan de doodstraf te krijgen. Ze zijn echter zwanger en daarom wordt de executie uitgesteld tot na de bevalling. Edward weet met behulp van Ah Tabai te ontsnappen samen met de 2 vrouwen. Alleen Mary Read overleefd het helaas niet. Aangekomen in Kingston voelt Edward zich door iedereen verraden en rouwt hij om het verlies van Mary Read. Hij is ladderzat in een Taverne en komt daar Roberts tegen. Of is het in een visioen? Hij ontwaakt nuchter en komt Adewale vervolgens tegen. Die verteld hem dat de Jackdaw in de haven ligt maar Adewale gaat niet meer mee. Hij heeft tijdens hun avonturen gekozen voor de Assassins Orde en raad Edward aan om het zelfde te doen. En zo vaart Edward terug naar Tulum en besluit de Creed van de Orde te volgen en er voor te zorgen dat het Observatorium en de Kristallen Schedel uit handen blijft van de Tempeliers en van Roberts. Hij gaat achter het spoor van Roberts aan en weet hem dan uiteindelijk te vinden bij de kust van Afrika waar hij hem vermoordt. Ook neemt hij de Kristallen Schedel van hem af.
Weer aan gekomen in de Caribbean hoort hij dat Gouverneur Torres achter de locatie van het Observatorium is gekomen en dat hij met een vlot naar Long Bay vaart. Om te voorkomen dat de Grootmeester het Observatorium in handen krijgt reist Edward met zijn crew hem achterna. In het Observatorium weet hij uiteindelijk ook Gouverneur Torres te doden.
Edward Kenway plaatst de Kristallen Schedel weer terug in de machine, sluit het Observatorium en keert terug naar Great Inagua waar hij met Ah Tabai praat die hem zegt dat er een plek in de Assassin’s Orde is voor hem.Edward zegt hem dat hij zijn plek aanvaard maar dat er eerst een klus voor hem wacht in London. Ah Tabai geeft hem dan een brief waar in staat dat Caroline is overleden en dat hij een dochter genaamd Jenny heeft. Hij ontvangt haar op zijn thuis-eiland. 10 jaar later zit Edward in het Londons Operahuis met zijn dochter Jenny en zijn zoon Haytham.
 


1730- Haytham Kenway

Haytham is een Engelse edelman en de zoon van Edward Kenway. Waarschijnlijk is hij opgeleid tot een Assassins en dus de aartsvijand van de Tempeliers. Haytham dood iemand in het Londons Operahuis en maakt daarbij een Medaillon buit dat zal leiden naar een opslagplaats van de Eerste beschaving en hij wordt door zijn meerderen naar de Amerikaanse kolonies gestuurd om die plaats te vinden. Tijdens de zoektocht naar deze opslagplaats bevrijdt hij enkele Mohawk Indianen uit de handen van de Engelse roodrokken die geleid worden door generaal Braddock, een oude bekende van Haytham.
Eén van de bevrijde Mohawks is Kaniehti:io (Ziio). Deze Mohawk vrouw weet waar de opslagplaats ligt maar zegt tegen Haytham alleen te willen helpen als hij haar ook helpt om de generaal te doden en zo weet te voorkomen dat de generaal meer Mohawk Indianen gaat gijzelen.
Haytham gaat akkoord en dood generaal Braddock. Hierdoor neemt Ziio Haytham mee naar de grot waar zich de ingang van de opslagplaats bevindt maar met alleen het Medaillon krijgt Haytham de ingang niet open en is hij teleurgesteld.
Hij kan ook zijn gevoelens van Ziio niet onderdrukken en de twee worden intiem. Maar Haytham besluit toch terug te keren naar Boston en naar zijn volgelingen met onder andere Charles Lee. Echter Haytham is geen sluipmoordenaar maar blijkt een grootmeester te zien van de Tempelier Orde .Lees de vorige aflevering >>

Lees de volgende aflevering >>

Reacties op dit artikel (6)

 1. Re: Tijdslijn deel 3: Assassins Creed - Edward KenwayDoor kdcookie op 20 aug 2014, 01:19

  zalig om alles zo op een rijtje te kunnen volgen!! +1
 2. Re: Tijdslijn deel 3: Assassins Creed - Edward KenwayDoor Skipperdoo op 20 aug 2014, 07:27

  Inderdaad fijn om alles even terug te lezen.
  Top weer.  Thnx
 3. Re: Tijdslijn deel 3: Assassins Creed - Edward KenwayDoor weener01 op 20 aug 2014, 12:18

  Nice, goed werk! Zelf eigenlijk alleen AC4 BF veel gespeeld! Ga dat meteen weer doen om optie tot steriliseren te zoeken want mijn zoon een tempelier.....Kwaad
 4. Re: Tijdslijn deel 3: Assassins Creed - Edward KenwayDoor McHCM op 21 aug 2014, 10:02

  haha weener1 lol

  leuk om weet door te lezen.
 5. Re: Tijdslijn deel 3: Assassins Creed - Edward KenwayDoor Afekx op 27 aug 2014, 11:51

  Tsss... weener01... je weet toch dat je een Tempelier bent als je de multiplayer aan 't spelen bent.  Betekent dat dan dat we je nooit nog op een eventje zullen zien? Knipoog
 6. Re: Tijdslijn deel 3: Assassins Creed - Edward KenwayDoor weener01 op 28 aug 2014, 20:31

  @Afekx....ik...tem...pe.... Geschokt Was echt verrrassing voor me, na AC4 ook nog even AC3 geprobeerd en vlak voor bovenstaande onthulling met andere game begonnen (stap terug in de serie, gameplay en console was net iets te veel voor me)...

  En tuurlijk zie je me nog op event! Blijkbaar hebben de tempeliers "all te fun" Tong

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.