Shoutbox

Bezig met laden ...

Geen dank Theo ik heb het uit mijn hart gedaan 😊
gepost door grasmaaier1962, Vandaag, 12:22
ThumbsUp
gepost door matrix0070, Vandaag, 11:49
Jij bedankt voor het organiseren Fred
gepost door TvR_NL, Vandaag, 10:36
Een goedemorgen allen, gisteravond was mooi wat betreft het herdenkings event voor onze Patrick en je was bij ons kerel.
Ik wil bij deze Roger, Theo, Geert en Lex bedanken voor jullie aanwezigheid want mede dank zij jullie was het een waardige herdenking.
Ik zal komende week van alle opgeslagen filmpjes 1 geheel maken en plaatsen op YouTube.
gepost door grasmaaier1962, Vandaag, 09:15
congratz Dubs!!!
gepost door LexSurax, Gisteren, 12:40
Het was op zeker gezellig Flux en graag gedaan bij deze,  en op naar de volgende 🤗
gepost door grasmaaier1962, 13 dec, 18:21
1x was op zich genoeg geweest Grijns
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
Was gezellig Gras, dank voor het organiseren!
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
Was gezellig Gras, dank voor het organiseren!
gepost door Flux Wildly, 13 dec, 13:10
@faqzy, heel herkenbaar. Ook de laadtijden worden niet korter. Maar ja, dat krijg je als de games steeds uitgebreider en grafisch mooier worden. Ook de werelden zonder laadtijd als je eenmaal aan het spelen bent zijn wel fijn.
Maar ik heb ook een hekel aan dat wachten
gepost door LexSurax, 13 dec, 08:42
Waarom moeten games altijd downloaden! ik wil nu spelen! niet over 15 min! eindelijk BF5:)
gepost door FAQZY, 12 dec, 19:51
een Goedemorgen allemaal het BF5 event vlaggen verzamelen is na een geslaagde avond weer voorbij en we hebben er vele verzameld met ons allen. Ik wil bij deze Peter, Roger, Flux, Joshua en Alex bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet
ThumbsUp. ThumbsUp. ThumbsUp ThumbsUp ThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, 8 dec, 08:12
Geen dank Bram en jij bedankt voor het aanpassen ThumbsUp

gepost door grasmaaier1962, 29 nov, 10:21
Dank je Gras! Het is aangepast. Forum en hoofdpagina gebruiken niet dezelfde tijdsbepaling Smiley
gepost door Bram_76_NL, 28 nov, 12:40
Vreemd op de hoofdpagina loopt 't wel goed maar op 't forum niet Huh?
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:53
Een goedemorgen allen en
@Lex de tijd loopt niet synchroon, de tijd moet nog een uurtje terug gezet worden Knipoog
gepost door grasmaaier1962, 28 nov, 08:52
Gefeliciteerd! Pfft 11 jaar alweer.
gepost door Bram_76_NL, 27 nov, 21:04
Gefeliciteerd MBG Knipoog
gepost door ara, 27 nov, 15:43
gefeliciteerd mbgleden met ons elfde jaar in gaming \o/
gepost door rasgyn, 27 nov, 11:48
      Het is raar maar waar
 MBG clan is vandaag 11 jaar
      van Harte gefeliciteerd
        en maak er een mooi
                 feestje van
                         Kus


gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:28
Een goedemorgen allen,

Ik ben op zoek naar leden die gta5 spelen. Aanstaande zaterdagavond is er een herdenkings ceremonie ter ere van Patrick die verleden jaar plotseling is overleden Huil
Graag zou ik willen dat er vele leden bij zijn om zo zijn vrouw, familie en vrienden te laten zien dat we Patrick nog niet zijn vergeten.
Luister naar je hart en schrijf je in op de hoofdpagina.

gepost door grasmaaier1962, 27 nov, 10:22
eeeeeeeen Goedemorgen allemaal en een fijne zondag Smiley
gepost door grasmaaier1962, 25 nov, 09:37
Goedemorgen allen, het black friday event is weer voorbij en was wederom weer top.

We hebben vele gratis kogels gekregen maar ook heel veel weg gegeven Grijns

Bij deze wil ik Jochem, Roger, Peter en Joshua bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet ThumbsUpThumbsUp
gepost door grasmaaier1962, 24 nov, 08:49
Dank je wel Ramon je bent een schat Kus
gepost door grasmaaier1962, 23 nov, 13:15
heb er eentje voor je neergezet gras. schrijf je gerust in jongens
gepost door rasgyn, 23 nov, 12:49
Leden

Welkom nieuwe leden

Maikel sinds 29 nov, 18:08

KayRooos sinds 22 nov, 02:42

JjochemJ sinds 20 nov, 12:51

Baasbob sinds 19 okt, 09:34

Wie is er online?

41 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Bril's Budget Bak

Column1 jul 2014, 15:52 door bril87 - 1173 keer gelezen
Zoals jullie weten hebben we in Februari eens een keer een begin gemaakt met Bril’s Beste Budgettips. Om de naam van dit item nóg catchier te maken hebben we het omgedoopt tot Bril’s Budget bak. Ook dit keer zal ik jullie weer tippen welke games er op dit moment te krijgen zijn voor een mooi prijsje. Dit keer zijn het er maar liefst vier, waarvan de laatste een bijdrage is van onze grote vriend Rasgyn. Tijd om het budgetgeweld los te laten barsten!
How 2 Survive (PS3):

How 2 Survive is wellicht het beste te beschrijven als een twin-stick shooter variant op Dead Island. Je spoelt samen met je maatje aan op een eiland. Op dit eiland ga je missies uitvoeren, maar je moet oppassen voor de zombies en zombiedieren die over het eiland dwalen.

Uiteraard zul je ook moeten overleven in deze game. Behalve het behalen van missies en het slopen van zombies zul je dus ook moeten slapen, eten, drinken en zorgen dat je healthbar vol blijft. Dit voegt een grappige extra dimensie toe aan de game. Wanneer 1 van je basisbehoeften niet op peil is zal je reactievermogen afnemen en wordt je dus een gemakkelijke prooi voor de zombies die het eiland hebben ingenomen.

Ook is er een dag/nacht cyclus aanwezig in de game. De nacht zal een hoop spanning met zich meebrengen en de game wordt er niet bepaald gemakkelijker op.

Op het eiland zul je allerlei items kunnen vinden. Met deze items kan je je eigen wapens, bandages en eten kunnen maken door ze te combineren.

Wat voor mij verreweg het grootste pluspunt aan deze game is dat hij een offline co-op bevat. Ideaal dus voor een avondje met de vrouw of een maat op de bank.
Grootste nadeel aan deze game is dat hij erg kort is. In totaal zijn er 4 eilanden, waarop jij je missies uit zal moeten voeren. Hierdoor is de levensduur van deze game niet erg lang. Mocht je een vermakelijke game voor tussendoor willen hebben, dan is How 2 Survive wellicht een goede optie.

How 2 Survive is in de Playstation Store te downloaden voor de budgetprijs van €14,99.

Age of Zombies (PS Vita)

Toevallig is de tweede budgetgame van deze Bril’s Budget Bak wederom een zombie game en dan ook nog eens een twin-stick shooter. Age of Zombies is dan wel enkel te verkrijgen voor de Playstation Vita.

Age of Zombies is een game waarin je maar één doel hebt en dat is: Zoveel mogelijk zombies omver knallen! Je speelt als Barry Steakfries. Al schietend baan je een weg door de geschiedenis. Je zult zombiefarao’s, zombieninja’s en zombieholbewoners tegen het lijf gaan lopen. Barry zal het niets bommen, hij wil enkel zo snel mogelijk iedereen overhoop schieten zodat hij daarna lekker een stevige maaltijd kan gaan nuttigen.

Deze game bracht bij mij wat nostalgische gevoelens boven. Hij doet me namelijk enigszins denken aan een game die ik grijs gespeeld heb op mijn SNES in een ver verleden. Ik heb het dan over de game Total Carnage:Zoals je in bovenstaand filmpje wel zult zien gaat het in deze game enkel om zoveel mogelijk vijanden overhoop te schieten.

Age of Zombies ziet er een stuk gelikter uit dan Total Carnage voor de SNES. De graphics zijn van prima kwaliteit en de game bevat een flinke dosis humor. Eigenlijk valt er verder niet zo heel veel over de game te vertellen, behalve dat het een heerlijke game is voor tussendoor. En dan leg ik de nadruk op tussendoor, want de game is in zo’n 2 uur wel uit te spelen. Maar voor de prijs van twee biertjes in de kroeg kan je deze zombieknaller bijna niet laten liggen.

Age of Zombies is voor €5,- te downloaden uit de Playstation Store.

The Wolf Among Us

The Wolf Among Us kan wat mij betreft nooit genoeg aandacht krijgen zo heb ik Episode 1:“Faith”,  Episode 2: “Smoke and Mirrors” en Episode 3: “A Crooked Mile” al gereviewed voor MBG, nadat wij het geluk hadden om een season pass te kunnen krijgen via de uitgever.  Nu heb ik episode 4 net uitgespeeld en heb ik verdorie WEER het gevoel dat ik de volgende episode MOET spelen!

The Wolf Among us is een game van Telltale. De meeste mensen zullen Telltale kennen van bijvoorbeeld games als “Tales of Monkey Island” en “The Walking Dead”. Waar velen “The Walking Dead” prezen, prijs ik The Wolf Among Us de hemel in.
“The Walking Dead” heb ik op de vita het eerste seizoen deels gespeeld, maar op een of andere manier kon het verhaal van deze game mij niet pakken.

Waar “The Walking Dead” mij niet kon pakken, maakt The Wolf Among Us alles weer helemaal goed. Iedere keer als er een nieuwe episode uitkomt is het weer een geweldige uitbreiding op het verhaal. Ik zou hier natuurlijk dubbel werk kunnen gaan doen en nog eens helemaal uit de doeken doen waarom je deze game moet gaan kopen, maar luie flikker als ik ben heb ik ervoor gekozen om in het begin van dit stukje gewoon de hyperlinks te plaatsen naar mijn reviews. Ik zou dus zeggen:”even lezen!”. Mocht je hier te lui voor zijn, dan raad ik je aan om blind op mij te vertrouwen en deze game direct te gaan downloaden uit de Playstation Store.

The Wolf Among Us is te downloaden in de Playstation Store. Een losse episode kost je €4,99. Uiteraard is het voordeliger om een Season Pass te kopen voor €20,-. Dan heb je 5 Episodes, wat dus resulteert in €5,- korting t.o.v. het aanschaffen van losse episodes.
Titan Attacks! PS3/PS4/Vita:

Vroeger toen je op vakantie ging, wou er nog wel eens arcade spelletje te vinden zijn in de grote hal van het kamp. Met deze game ga je direct terug naar die tijden van veel muntjes uitgeven en veel discussie over hoe het wel niet moet. In deze game ben je een tank die een buitenaardse invasie moet tegen houden.

De ervaring in de grote hal is heel snel, deze game is echter heel precies. De dagen waarin je als een bezetene van links naar rechts ging zijn hier voorbij, de besturing forceert je om te tappen. En schieten gaat ook niet op auto-piloot. Je zult dus snel moeten zijn, maar vooral precies. Wel kun jij je tank upgrades geven tussen de levels door, waardoor je weer effectiever word.

Er is weinig verhaal te vinden. Alleen maar het eeuwige scorebord, en als je dood gaat dan kun je helemaal opnieuw beginnen. Al met al een leuke game, maar ik denk persoonlijk dat de tijd waarin het scorebord de absolute heerser is, voorbij is.

Titan Attacks! is een cross-buy. Dit betekent dat je de game één keer aanschaft en hem vervolgens op zowel je PS3, PS4 als PS Vita kunt spelen. Titan Attacks! is te downloaden in de Playstation Store voor €9,99

Hou jij ook van budgetgames en wil je graag jou budgettopper delen in Bril's Budget Bak? Dat kan! Pm je stukje naar bril87, dan zal jouw budgettopper ook shinen in Bril's Budget Bak!

Reacties op dit artikel (4)

 1. Re: Bril's Budget BakDoor LexSurax op 1 jul 2014, 23:00

  Erg leuk deze "bak"
  Zitten wat pareltjes tussen als ik het zo lees
 2. Re: Bril's Budget BakDoor Skipperdoo op 2 jul 2014, 05:38

  Leuk stuk idd.
  Wolf among us al op het oog. Wacht op alle delen en een discount, net al bij the walking dead... Over budget gesproken Rollende ogen
 3. Re: Bril's Budget BakDoor valkyrio op 2 jul 2014, 16:17

  @ Skipperdoo

  De season pass is al 2 keer in een sale geweest voor slechts 10 euro, dus ik denk niet dat er binnenkort alweer een discount gaat komen. Ikzelf wacht nog op de PS4 versie die eind dit jaar moet releasen.

  En een leuke "column" idd Smiley
 4. Re: Bril's Budget BakDoor Skipperdoo op 2 jul 2014, 17:15

  Hmm moet de store wat beter in de gaten houden dus. Ik heb geduld, trouwens de season pass van the walking dead season 2 gekocht voor nog geen 6 euro;D

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.