Shoutbox

Bezig met laden ...

Ik nog afentoe Goofkee
gepost door Wudang, Gisteren, 19:26
Speelt er iemand ghost recon wildlands?
gepost door Goofkee, 25 mei, 14:03
nieuw COD event in de agenda gezet!
Nog een keertje knallen als vroegah ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 24 mei, 17:08
Top Bram.
Ben erbij
gepost door Hawkeye, 29 apr, 20:51
Nieuw COD event in de agenda gezet. Kus
gepost door Bram_76_NL, 22 apr, 11:32
Wudang, kom lekker bij de club
gepost door Salubriouz, 20 apr, 12:46
vanaf vandaag ook Division 2 bezitter ThumbsUp
gepost door Wudang, 20 apr, 12:12
Das klote Johan Bedroefd
Ik ploeter nu zonder mijn maat verder Knipoog
gepost door Ouwe_pik, 20 apr, 12:06
Balen Johan,

Ik heb vorige week ook Division 2 gekocht. Nu level 21 Grijns
gepost door RvG_NL, 19 apr, 13:10
Mijn ps4 heeft zojuist de geest gegeven , dus voorlopig even geen division 2 voor mij . Groeten sali-71 ( johan )
gepost door sali-71, 18 apr, 15:16
Goede avond
gepost door Hawkeye, 15 apr, 22:16
@Michel: zie agenda. Doet wim1990 ook mee?
gepost door Bram_76_NL, 15 apr, 20:14
Er staat een gratis God of War dynamisch thema in de PS store Brede lach
gepost door Toontje, 14 apr, 18:09
Ilosoxx heeft zijn naam verandert op playstation naar NL-Marco1987 dan weten jullie dat even ThumbsUp Niet dat je opeens denkt wie is die vreemde vogel
gepost door Ilosoxx, 14 apr, 15:37
middag
gepost door TvR_NL, 14 apr, 12:36
Goeiemorgen oudjes,
Is d'r al een datum gepind voor COD4?
gepost door TheMichelAnne, 13 apr, 09:19
een goedemorgen allen

En dank je wel Lex
en voor vandaag staat er op 't menu: behang trekken 🙄🙄🙄
gepost door grasmaaier1962, 13 apr, 08:11
succes met verhuizen Gras!!
gepost door LexSurax, 12 apr, 13:42
Middag,

en vanaf morgen gaat de stekker uit mijn PS4 en gaat waarschijnlijk over een week of twee weer aan in mijn nieuwe woning Tong  
gepost door grasmaaier1962, 11 apr, 12:50
Middag!
gepost door McHCM, 7 apr, 12:52
middag
gepost door TvR_NL, 4 apr, 12:46
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Mogguh 😁
gepost door grasmaaier1962, 2 apr, 06:50
middag
gepost door TvR_NL, 1 apr, 12:39
Leden

Welkom nieuwe leden

Maddox071 sinds 29 apr, 22:15

Laurens sinds 6 apr, 18:08

Matti sinds 4 apr, 19:15

CrimeAngel sinds 31 maa, 16:33

Wie is er online?

7 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

MBGmeeting verslag

Clan nieuws9 jun 2014, 16:48 door LexSurax - 1136 keer gelezen
Zaterdag 31 mei 2014 was de datum voor onze jaarlijkse MBGmeeting. Het was weer als van ouds erg gezellig. De groep was niet heel groot, verschillende mensen moesten om verschillende redenen afhaken, maar we hebben er niet minder om genoten.

De ontmoeting was op een zonnig terras in Gent, België. De organisator Kenny (KDcookie) en Daan (DaanKDC) wachten ons daar al op.
Thomas (Bril87) en Denise (Denies87) moesten nog aankomen want zij hadden onderweg autopech gehad. Ook de Mistery Guest was nog niet op het terrasje, hij was een hamburger gan hallen bij de Mac.
Na de eerste lekker frisse Duvels zagen we de Mistery Guest aan komen lopen. Een kop groter dan de rest van de Gentse bevolking kwam daar onze grote vriendelijke reus Michel (TheMichelAnne). Na niet al te lange tijd kwamen Thomas en Denise er ook bij op ons zonnige plekje in Gent. De gesprekken gingen al snel over games, gamen en MBG.
De drankjes waren op en we konden beginnen aan ons avontuur door de binnenstad van Gent. Maar niet voordat Denise eerst de lokale markt moest verkennen. Vrouwen  Rollende ogen  Tong

Kenny had voor ons heus 'Coppers and Robbers' game geregeld. Tijdens de korte uitleg kregen we een telefoon in de handen gedrukt met daarop een kaart van Gent. Op deze kaart werd door middel van GPS onze positie weergegeven. Verder zagen we op de kaart verschillende items die gebruikt konden worden voor een kraak. Zo had je voor kraak nummer 1 een handgranaat en een touwladder nodig. Als je als robber op de juiste GPS locatie was kon je het item oppikken en uiteindelijk zo een kraak plegen. Elke kraak levert geld op en als de robbers 1 miljoen euro verzameld hadden dan konden ze het land ontvluchten en hadden ze dus gewonnen.
Lex en Michel gingen er als eerste als de robbers er van door en al snel hadden ze de eerste klus geklaard. De eerste 2000 euro was binnen en ze waren niet van plan om te stoppen. Vol gedrevenheid zetten we de achtervolging in. Dit was echter niet zo makkelijk als het lijkt. Wij (Denise Kenny en Jeroen (Hawkeye)) krijgen enkel om de 6 minuten de locatie van de bad guy’s te zien op onze mobieltjes te zien. Of als ze een item/klus te pakken hadden. We moesten dus gaan gokken welke kan ze op gingen.
Gelukkig zaten Daan en Thomas ze al aardig op de hielen totdat zij helaas op een goed geplaatste 'mijn' stapten van Lex en Michel. Hierdoor moesten zij weer terug naar het startpunt.
Ondertussen liepen wij verder in de richting van wat wij dachten dat het nieuwe target van de robbers zou zijn, maar helaas de bad guy’s hadden andere plannen waardoor wij weer terug moesten zo hebben wij Gent meerdere keren kunnen bekijken.
Gelukkig voor ons waren Daan en Thomas wel zo slim om een goede plek te vinden zodat zij snel binnen 30 meter konden komen om Michel en Lex af te schieten met een druk op de knop van hun telefoon. 1-0 voor de cops


 


Na dit spel besloten we al snel om nog maar een keer te spelen, maar dan wel met andere groepen. De Nederlandse Bonnie en Clyde (Denise en Thomas) zouden als succes team ons wel even laten zien hoe je als robbers uit de handen van de coppers moest blijven.
Thomas en Denise gingen vol goede moet aan de slag en wij gingen niet veel later achter hun aan. Ik denk dat we wel 5 minuten onderweg waren voor dat we onze eerste melding kregen. Er is een mijn geplaatst. Opgepast dus want in het vorige potje was er ook al een groep gesneuveld. 1 minuut later kregen we het volgende bericht:"Thomas en Denise zijn opgeblazen. Ze zijn op hun eigen mijn gaan staan." Het was dus een snel potje. 2-0 voor de cops.Snel terug naar het start punt voor 1 laatste potje. De groepen wisselen opnieuw en wij zorgden voor een superteam aan de robbers kant. Kenny en Daan, beide zeer bekend in Gent werden versterkt door Jeroen. Het team besloot al snel om eerst zoveel mogelijk items te verzamelen. Dit zodat de coppers achter ons aan gaan, maar niet konden weten wat ons doelwit was. Echter na een aantal items en 2 doelwitten gepakt te hebben achten we ons onverslaanbaar. We hadden het niet erger in kunnen schatten wat niet veel verder liepen we door een steeg langs twee personen, wat leek op een verlieft stel dat hevig aan het zoenen was, toen we plotseling neergeschoten werden. Dat stel dat stilletjes in een hoekje stond waren niemand minder dan Lex en Thomas. Zij hadden zich kapot gerend door de straten van Gent om de drie gangsters te kunnen insluiten. En klaar was onze misdaadgolf. 3-0 voor de cops. En zo zie je maar weer: Misdaad loont niet.

Nadat we de gsm’s weer terug hadden gebracht naar de spel master gingen we naar de Witte Leeuw om onze honger te stillen en de dorst te lessen. Eerst lekker een voorgerecht en dan het hoofdgerecht. De meeste van ons hadden de stoverij besteld, een lekker potje stoof vlees met wat jus en patat.
Denise had niet al te veel honger en dacht slim te zijn door een 'hammetje' te bestellen. Met de nadruk op '-tje' want zo stond het op de menukaart. Toen het gerecht gebracht werd zag ik dat onze Belgische vrienden een ander beleving hebben bij het aanhangsel –tje. Die ham was gigantisch met nog een stuk been van het varken er aan. Gelukkig kon alles ons wel smaken.
Tijdens het diner werd ook weer het inmiddels traditionele dobbelspel gespeeld om een PSN card te kunnen winnen. Thomas was deze keer de gelukkige en heeft een PSN card gewonnen van 20 euro. Nogmaals gefeliciteerd.
Na het eten zijn we verderop gaan zoeken naar een heus bierlokaal. We vonden een mooi klein nisje ergens midden in de kroeg waar door we alles mooi in de gaten konden houden. Eerst maar eens de bierkaart bekijken. Tis toch best lastig kiezen als je keuze hebt uit 250 soorten bier. Na een aantal heerlijke biertjes viel het mij op dat er steeds een emmer met daaronder een bel naar het plafond gehesen werd. In deze emmer zaten schoenen van klanten. Nou bleek het zo te zijn als je een biertje bestelde (weet even de naam niet meer) dat het in een nog al bijzonder glas geschonken werd en dat je dan je schoen moest in leveren als onderpand. Dit zodat je het niet in je hoofd zou halen om er van door te gaan met dit glas.

Thomas, Michel en Daan konden de verleiding niet weer staan om hun schoen in te leveren en dat heerlijke biertje naar binnen te laten glijden. Toen Denise het toch echt een beetje zat begon te worden van alleen maar zitten en bier drinken, zijn we maar onder leiding van Kenny een leuke dans gelegenheid gaan zoeken. Eerst nog even snel langs de Mac om vervolgens de toegang te worden geweigerd bij de eerste kroeg omdat Kenny sportschoenen droeg. Dan maar naar een andere tent waar we wel welkom waren.
Ik moet zeggen toen we daar binnen kwamen viel het me op dat het leek op een kroeg die alleen maar voor vrijgezellen feesten beschikbaar was. Het stond er vol mee. Ook hier vloeden het gele goud al snel weer en de voetjes kwamen lekker van de vloer. Denise en Kenny gingen lekker los op de wel bekende hits van weleer. Er werd gezongen ,gelachen en flink gefeest. Het was MBG op en top.Ons groepje was klein maar donders gezellig, maar helaas werd het al vrij snel laat en voor dat ik het wist was het al weer 3 uur in de nacht. Aangezien we nog 2 uur (lex zelfs nog een half uur langer) moesten rijden voordat we weer thuis waren, was het toch echt wel tijd om afscheid van elkaar te nemen.
Na Thomas, Denise en Michel bij de B&B afgezet te hebben zette Lex en ik koers richting Nederland.

Het was een geweldige dag een leuke meeting. Ik wil iedereen bedanken die er was en in het bijzonder Kenny voor de organisatie en Lex voor het chauffeuren van onder getekende. Ik zeg tot de volgende meeting.

Jeroen A.K.A. Hawkeye.

Reacties op dit artikel (2)

  1. Re: MBGmeeting verslagDoor bril87 op 9 jun 2014, 20:07

    was erg leuk! een prima weergave van de dag! Denise vindt het wel jammer dat er niet benoemd wordt dat ze binnen 5 min klaar was met shoppen, dus bij deze ;-)
  2. Re: MBGmeeting verslagDoor kdcookie op 9 jun 2014, 21:10

    het was idd gezellig! volgende meeting weer van de partij!!

    mooie foto's by the way Rollende ogen

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.