Shoutbox

Bezig met laden ...

Ik nog afentoe Goofkee
gepost door Wudang, Gisteren, 19:26
Speelt er iemand ghost recon wildlands?
gepost door Goofkee, 25 mei, 14:03
nieuw COD event in de agenda gezet!
Nog een keertje knallen als vroegah ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 24 mei, 17:08
Top Bram.
Ben erbij
gepost door Hawkeye, 29 apr, 20:51
Nieuw COD event in de agenda gezet. Kus
gepost door Bram_76_NL, 22 apr, 11:32
Wudang, kom lekker bij de club
gepost door Salubriouz, 20 apr, 12:46
vanaf vandaag ook Division 2 bezitter ThumbsUp
gepost door Wudang, 20 apr, 12:12
Das klote Johan Bedroefd
Ik ploeter nu zonder mijn maat verder Knipoog
gepost door Ouwe_pik, 20 apr, 12:06
Balen Johan,

Ik heb vorige week ook Division 2 gekocht. Nu level 21 Grijns
gepost door RvG_NL, 19 apr, 13:10
Mijn ps4 heeft zojuist de geest gegeven , dus voorlopig even geen division 2 voor mij . Groeten sali-71 ( johan )
gepost door sali-71, 18 apr, 15:16
Goede avond
gepost door Hawkeye, 15 apr, 22:16
@Michel: zie agenda. Doet wim1990 ook mee?
gepost door Bram_76_NL, 15 apr, 20:14
Er staat een gratis God of War dynamisch thema in de PS store Brede lach
gepost door Toontje, 14 apr, 18:09
Ilosoxx heeft zijn naam verandert op playstation naar NL-Marco1987 dan weten jullie dat even ThumbsUp Niet dat je opeens denkt wie is die vreemde vogel
gepost door Ilosoxx, 14 apr, 15:37
middag
gepost door TvR_NL, 14 apr, 12:36
Goeiemorgen oudjes,
Is d'r al een datum gepind voor COD4?
gepost door TheMichelAnne, 13 apr, 09:19
een goedemorgen allen

En dank je wel Lex
en voor vandaag staat er op 't menu: behang trekken 🙄🙄🙄
gepost door grasmaaier1962, 13 apr, 08:11
succes met verhuizen Gras!!
gepost door LexSurax, 12 apr, 13:42
Middag,

en vanaf morgen gaat de stekker uit mijn PS4 en gaat waarschijnlijk over een week of twee weer aan in mijn nieuwe woning Tong  
gepost door grasmaaier1962, 11 apr, 12:50
Middag!
gepost door McHCM, 7 apr, 12:52
middag
gepost door TvR_NL, 4 apr, 12:46
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Avond! ThumbsUp
gepost door Neef-Eerd, 3 apr, 19:53
Mogguh 😁
gepost door grasmaaier1962, 2 apr, 06:50
middag
gepost door TvR_NL, 1 apr, 12:39
Leden

Welkom nieuwe leden

Maddox071 sinds 29 apr, 22:15

Laurens sinds 6 apr, 18:08

Matti sinds 4 apr, 19:15

CrimeAngel sinds 31 maa, 16:33

Wie is er online?

3 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

EA PARTNERS en Award winnaars INSOMNIAC GAMES creeren FUSE

Game Nieuws15 sept 2012, 12:40 door tielliem - 764 keer gelezen
Wat gebeurd er als de menselijkheid Alien technologie in handen krijgt welke eigenlijk niet in de handen hadden mogen vallen van de menselijkheid??


Afgelopen week hebben Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Insomniac Games het spectaculaire 4-persoon co-op actie shooter Fuse™ bevestigd.
In deze game zullen gamers controle heben over 4 elite agenten, de 4 agenten zullen allemaal bewapend gaan met hun eigen unieke kenmerken en wapens.
Beter bekend als Overstrike zal Fuse je de mogelijkheid geven om als Dalton Brooks, Izzy Sinclair, Jacob Kimble of Naya Deveraux te spelen tijdens hun gevecht om het verdedigen van de menselijkheid tegen een dodelijke alien bron als Fuse.
Fuse is de eerste multi platform release van Insomniac Games, deze ontwikkeler staat bekend als AAA ontwerper en is vooral bekend van hun franchise Ratchet & Clank en Resistance.
Fuse staat gepland in Noord America en Europa op eind maart 2013.

“Fuse toont direct waar Insomniac goed in is: buitengewoon en super wapen ontwerp, over-the-top actie met een vleugje humor," aldus Insomniac Games oprichter en directeur, Ted Price. "Wij zijn benieuwd hoe de spelers gebruik maken van hun samenwerkingen door hun Fuse wapens te combineren en hierna het gevecht aan te gaan in een dodelijke oorlogs race."

"EA is vereerd om samen te werken met een wereldberoemde developer, Insomniac Games, " aldus Sinjin Bain Vice president van EA Partners.

"Deze studio is bekend voor het afleveren van een product met: super kwaliteit, actie en het meest belangrijke een hoop plezier in hun games. Fuse zal dit en meer ook weer zeker tentoonspreiden in Maart."

 Fuse is een 4-persoons co-op shooter welke story gerelateerd zal zijn, een actie spel waarin ook de solo speler een belevenis tegemoet gaat welke als uniek zal worden aanvaard. Niet alleen omdat elke agent hun eigen unieke kenmerken en uitrusting zal hebben maar ook omdat er tijdens de actie met de LEAP mogelijkheid gewisseld kan worden tussen de schermen(spelers).
 Omdat elke agent uitgerust gaat met hun eigen spullen zal dit essentieel worden voor de overleving gedurende het spel, deze wisseling zal dan ook zorgen voor onverwachte en vooral buitengewoon leuke/mooie resultaten.

De expirimenterende fuse wapens zijn allemaal voorzien van een buitenaardse stof, deze stof zal de spelers unieke mogelijkheden geven in hun strategische manier in en buiten het gevecht.
Door dodelijk teamwerk, kunnen spelers met hun doden en doelstellingen Fuse punten bemachtigen welke gebruikt kunnen worden voor spectaculaire uitbreidingen.

Spelers zullen zowel on- als offline hun vaardigheden verbeteren en dus ook van de mogelijkheid gebruik maken om meer krachtige Fuse kenmerken vrij te spelen .

Bovendien, zal het progressie systeem niet alleen voor of offline of online zijn, maar het progressie systeem geeft je de mogelijkheid geven door te gaan met ontwikkelen ongeacht welke modus je ook speelt.

In Fuse, zullen de agenten van het Overstrike 9 team er alles aan moeten doen om de organisatie Raven ervan te verhinderen dat de Fuse bron gestolen word, deze bron zal zich in een geheime regering faciliteit bevinden.
Overstrike 9's achtervolging op Raven zal ze over de gehele wereld meenemen, van woestijn tot onderwater van onderwater naar ijsbergen en van ijsbergen naar nog onbekende schuilplaatsen en zo voorts.
Later zal, als Raven langzaam ingesloten word, een duistere vijand zich openbaren waarna een werkelijk afschuwelijke mondiale bedreiging zich uit.
 
Gecreerd en ontwikkeld door Insomniac Games, Fuse zal beschikbaar zijn eind maart 2013 voor zowel de Xbox 360® video game and entertainment systeem als voor de PlayStation®3 computer entertainment systeem.
Voor meer informatie betreffende Fuse, www.fusegame.com, of voor het laatste nieuws www.facebook.com/fusegame of volg op Twitter op www.twitter.com/insomniacgames

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.