Pagina's: [1]
  E-mail dit topic  |  Print  

Auteur Topic: Voorwaarden & richtlijnen bij het uitlenen van games.  (gelezen 3161 keer)
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.
10 December 2013, 09:33:23
janizo
Administrator
Super Member
*

Karma: 182
Offline Offline

PSN/SEN ID: janizo
Berichten: 4.300

MBG Events:
Georganiseerd: 37
Ingeschreven: 82jan mahieu janizo
« Gepost op: 10 December 2013, 09:33:23 »

Op vraag van enkele MBG leden werd hier een plaats gemaakt waar men af kan spreken om games aan elkaar uit te lenen. In dit board kan je een topic aanmaken als je op zoek bent naar een bepaalde game die je wil lenen of als je games hebt die graag wil uitlenen aan mede MBG'ers.

Omdat er bij het lenen en uitlenen behoorlijk wat onderling vertrouwen komt kijken hebben we er wel enkele voorwaarden aan verbonden om zoveel mogelijke problemen te vermijden. Het uitlenen van een game is altijd een risico, kijk steeds goed uit aan wie je een game uitleent.

- Om games te lenen van een ander lid moet je minstens 3 maanden lid zijn van MBG, dit om te voorkomen dat iemand zich op de site inschrijft en er met enkele geleende games vandoor gaat.

- Er mag maar één game per keer geleend worden, is die uitgespeeld dan stuur je die terug en kan je een volgende vragen.

- Er worden geen vergoedingen gevraagd voor het lenen, enkel de verzendkosten en die zijn voor de lener (tenzij er andere onderlinge afspraken zijn).

- Probeer ook in de mate van het mogelijke vooraf de duur van het lenen af te spreken, zo weet de uitlener ongeveer waar hij aan toe is en zijn game terug mag verwachten.

- Uitgeleende games worden steeds in de zelfde staat terug gestuurd naar de eigenaar, bij schade of verlies zijn de kosten voor de lener.

- Bij het uitlenen van een game start je in dit forum best een topic met daarin naar wie, wanneer en welke game je gestuurd hebt, dan heb je nog steeds een vorm van bewijs moest er discussie onstaan achteraf. Als de game terug is vraag je een moderator om het topic te sluiten.


Dit zijn enkele regels die bij het lenen en uitlenen van games in acht moeten genomen worden, moesten er toch problemen ontstaan gelieve dan contact te nemen met één van de admins. Die kunnen dan eventueel bemiddelen.

Let wel, dit alles is op eigen risico, MBGClan.nl noch zijn bestuur kunnen aansprakelijk gesteld worden bij eventuele schade, verlies of diefstal van games.

Het bestuur.
« Laatste verandering: 16 December 2013, 08:47:43 door janizo » Gelogd

MBGclan: Playstation community voor Minder Bedreven Gamers
   

Neem contact met ons op!
 Gelogd

Pagina's: [1]
  E-mail dit topic  |  Print  
 

Ga naar: