Pagina's: 1 ... 3 4 [5] 6
  E-mail dit topic  |  Print  

Auteur Topic: Battlefield V  (gelezen 2400 keer)
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.
10 Januari 2019, 15:07:12
rasgyn
immer imposante titelhouder der generale ... dingus
MBG Redactie
Super Member
*

Karma: 56
Offline Offline

PSN/SEN ID: rasgyn
Berichten: 1.471

MBG Events:
Georganiseerd: 10
Ingeschreven: 96


Ludus mea arena est


https://www.facebook.com/ @RamonArts
WWW
« Antwoord #40 Gepost op: 10 Januari 2019, 15:07:12 »

markie dude en sinil zijn toegegvoegd aan het ingame bf mbg platoon. Gefeliciteerd en tot schietens Smiley
Gelogd

10 Januari 2019, 17:22:00
grasmaaier1962
Senior Member
*

Karma: 19
Offline Offline

PSN/SEN ID: grasmaaier1962
Berichten: 412

MBG Events:
Georganiseerd: 34
Ingeschreven: 40« Antwoord #41 Gepost op: 10 Januari 2019, 17:22:00 »

Ramon je bent een topper  ThumbsUp
Gelogd
12 Januari 2019, 21:14:17
rasgyn
immer imposante titelhouder der generale ... dingus
MBG Redactie
Super Member
*

Karma: 56
Offline Offline

PSN/SEN ID: rasgyn
Berichten: 1.471

MBG Events:
Georganiseerd: 10
Ingeschreven: 96


Ludus mea arena est


https://www.facebook.com/ @RamonArts
WWW
« Antwoord #42 Gepost op: 12 Januari 2019, 21:14:17 »

welkom dr strawfish bij het mbg platoon
Gelogd

18 Januari 2019, 11:27:15
grasmaaier1962
Senior Member
*

Karma: 19
Offline Offline

PSN/SEN ID: grasmaaier1962
Berichten: 412

MBG Events:
Georganiseerd: 34
Ingeschreven: 40« Antwoord #43 Gepost op: 18 Januari 2019, 11:27:15 »

Er is een nieuw jaar aangebroken voor Battlefield™ V. En een tweede Chapter in het spel staat op het punt om toe te slaan. Het maakt niet uit of je een nieuwe speler of een veteraan bent in Battlefield V: wij gaan kijken wat dit voor je betekent.


Wat is Chapter 2: Lightning Strikes?

Lightning Strikes is de volgende stap in de evolutie van Battlefield V en het tweede Chapter van het spel. Dus, wat houdt zo'n Chapter precies in? Een Chapter biedt allerlei nieuwe manieren om het spel te spelen, via maps, modes, missies en nog veel meer. Sommige hiervan zijn alleen actief tijdens het Chapter, andere zijn permanent.

Wanneer wordt Chapter 2: Lightning Strikes uitgebracht?

Het eerste evenement van Chapter 2: Lightning Strikes begint op 17 januari. Tijdens het Chapter worden er regelmatig nieuwe zaken aan Battlefield V toegevoegd. Als je niets wilt missen, moet je tijdens deze periode zo vaak mogelijk naar het slagveld gaan.

Welke nieuwe content en features kan ik verwachten in Chapter 2: Lightning Strikes?

Er is veel! Een Grand Operation, een Squad Conquest-modus, de terugkeer van Rush-modus, verse Chapter Events met wekelijkse uitdagingen, beloningen voor het voltooien hiervan, een Chapter Rank die je kunt bereiken met verdere beloningen, en diverse andere toevoegingen komen allemaal jouw kant op. Weet je niet wat dat allemaal inhoudt? Hieronder vind je meer informatie!

Wat is de nieuwe Squad Conquest-modus?

Squad Conquest, dat beschikbaar is tussen 17 en 30 januari, is een gerichtere en intense versie van Conquest, de belangrijkste Battlefield-modus waarin twee teams strijden om het grootste aantal bezette controleposten, die (samen met kills) de respawn tickets van het andere team aftappen. Het team dat nul tickets bereikt, verliest. In Squad Conquest zijn er maar twee teams van vier man in elk team, en je kunt alleen spawnen op je hoofdkwartier, niet op vlaggen.
Wat kunnen jullie vertellen over de terugkeer van Rush?

Rush, dat slechts tijdelijk beschikbaar is in maart, is de terugkeer van een klassieker. Deze game mode werd geïntroduceerd in Battlefield™: Bad Company, en in Battlefield V zijn de regels min of meer hetzelfde. Je missie is afhankelijk van de vraag of je aan de aanvallende of verdedigende kant staat. Aanvallers hebben een beperkt aantal respawn tickets en moeten twee bommen scherpstellen voordat de respawns op zijn. Verdedigers moeten doen wat ze kunnen om dit explosieve plan te stoppen. Rush is beschikbaar op de maps Twisted Steel, Narvik en Devastation.

Waarom zijn deze modes slechts tijdelijk beschikbaar?

Battlefield V wordt continu geëvolueerd en gedefinieerd op basis van community-feedback. We willen zien hoe jullie op Rush en Squad Conquest reageren voordat we deze features permanent toevoegen. Als jullie de modes leuk vinden, zullen we overwegen om ze terug te brengen.


Wat is Combined Arms en wanneer wordt het uitgebracht?

Combined Arms, dat in februari wordt uitgebracht, is de coöp-ervaring van Battlefield V, waarin je je vaardigheden kunt verbeteren voordat je het tegen meerdere spelers opneemt. Tijdens je eerste Combined Arms-missie voer je in acht missies een precisie-aanval uit op één missiedoel. Naarmate de release dichterbij komt, geven we meer informatie over Combined Arms.

Wat kunnen jullie me vertellen over de nieuwe Grand Operation?

Zoals je misschien weet, is Grand Operations de ultieme multiplayer-ervaring van Battlefield V, die zich afspeelt in verschillende modes en op verschillende maps. De gevechten duren maximaal vier in-game “dagen”, en elke dag heeft invloed op de voorwaarden van de volgende dag. Chapter 2 wordt vergezeld door de nieuwe Grand Operation Battle of Hannut, die zich afspeelt op de maps Panzerstorm en Arras-maps . Op het Franse en Belgische platteland moet je alles geven in Airborne, Breakthrough en – voor het eerst in een Grand Operation – Rush-modus. Bij gelijkspel wordt er een extra in-game dag geactiveerd en speel je Final Stand: een modus zonder respawns waarin grondstoffen schaars zijn.

Komen er algemene game tweaks in Chapter 2?

Ja, we hebben in de eerste Battlefield V Chapter 2: Lightning Strikes-update diverse oplossingen en tweaks geïmplementeerd. We hebben de gevechts- en sterfervaring via de killcam bijvoorbeeld verbeterd en schade meer gevisualiseerd, en er wordt gewerkt aan het probleem met Career Rank 50-spelers die geen Company Coin verdienen.


Wat zijn de Chapter Events in Chapter 2: Lightning Strikes?

A Few Good Soldiers, Hold the Line, Iron Skin, Armor on the Horizon en Unstoppable Force. Met uitzondering van het één week durende Iron Skin duren alle evenementen twee weken.


Wat is Chapter Rank en hoe verdien ik het?

Chapter Rank is een speciale rang die aangeeft hoe actief je bent geweest in het huidige Chapter. Deze optie is alleen beschikbaar in het actieve Chapter en kan worden verdiend door eenvoudigweg het spel te spelen. Met de beloningen van de wekelijkse uitdagingen verdien je echter veel Chapter XP, zodat je sneller in het klassement kunt klimmen.


Welke beloningen krijg ik voor het verdienen van Chapter Rank?

Telkens als je een hogere rang haalt, krijg je een beloning, zoals een skin voor wapen-/voertuigaanpassingen, een Dog Tag, een embleem of een Special Assignment.


Ik heb niet alle beloningen voor Chapter 1: Overture ontvangen. Kan ik ze nog steeds krijgen?

Je kunt nu toegang krijgen tot alle Chapter 1 gameplay items, zoals wapens en voertuigen, met Company Coin in het menu Company. De grafische accessoires van Chapter 1: Overture, zoals soldaten-, wapen- en voertuigskins, zijn momenteel echter niet beschikbaar.

Welke nieuwe wapens en voertuigen zijn beschikbaar in Chapter 2?

Je kunt krachtige wapens gebruiken, zoals het Zk-383 machinepistool, het Modele 1944 halfautomatische geweer en de M1922 MMG. Wat voertuigen betreft krijg je de kans om vijandelijke pantserwagens te vernietigen met krachtige Tank Hunters: houd het nieuws in de gaten voor meer informatie hierover naarmate we dieper in het Chapter komen. Er komt meer aan in het laatste deel van het Chapter, maar een aantal zaken houden we nog geheim.

Wanneer zijn deze wapens en voertuigen beschikbaar en hoe krijg ik ze?

Sommige wapens, zoals de drie wapens die in de vraag hierboven worden genoemd, zijn beloningen voor het voltooien van de wekelijkse uitdagingen. Dat betekent dat je ze kunt vrijspelen nadat deze uitdagingen live zijn gekomen en zodra je ze hebt voltooid. Andere content, zoals de Tank Hunter-voertuigen, wordt in latere updates tijdens Chapter 2 toegevoegd aan Battlefield V.

Welke nieuwe Reinforcements komen er in Chapter 2?

De machtige Reinforcements – bevoorradingskratten, speciale voertuigen of raketaanvallen die kunnen worden ingezet door de leider van een squad – krijgen in Chapter 2: Lightning Strikes twee nieuwe uitbreidingen. Het gaat om de Sector Artillery en de Smoke Barrage.

Dat was het. We hopen dat jullie zullen genieten van Chapter 2: Lightning Strikes en de manier waarop het Battlefield V transformeert. Verken alle nieuwe manieren om te spelen, klim in het klassement, verdien beloningen, geniet van het spel en zet het volume hoger als de bliksem op het slagveld inslaat.

Deze info komt van : https://www.ea.com/nl-nl/games/battlefield/battlefield-5/news/chapter-2-lightning-strikes-faq-all-you-need-to-know?utm_campaign=bf5_hd_ww_eam_socd_twt_bfv-chap2-faq-tw-jan-16&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=55326&ts=1547806983447&fbclid=IwAR1DtNF6li7eaCSBCZUfTS1zQf9_UE1N1VwCSc2ne8jAN1x0r-J0bRgQF5EGelogd
20 Januari 2019, 07:55:41
ara
Junior Member
*

Karma: 0
Offline Offline

PSN/SEN ID: aragornking
Berichten: 44

MBG Events:
Georganiseerd: 0
Ingeschreven: 0ara king
« Antwoord #44 Gepost op: 20 Januari 2019, 07:55:41 »

waar is de tijd dat een shooter spelen nog simpel was hé  Tong
Maar ik kijk heel erg uit naar de Coop missies!  Brede lach ThumbsUp


ik vind wel dat ze het level mogen verhogen. Van lvl 50  tot bvb 300. Die xp wat je nu erbij krijgt draagt tot niks bij ? of vergis ik me?
Gelogd

21 Januari 2019, 12:48:37
TvR_NL
Counting all the ........ in the room, Well I'm definitely not alone.
Super Member
*

Karma: 116
Offline Offline

PSN/SEN ID: TvR_NL
Berichten: 2.636

MBG Events:
Georganiseerd: 31
Ingeschreven: 106« Antwoord #45 Gepost op: 21 Januari 2019, 12:48:37 »

heb me al goed vermaakt met squad conquest mode, allen lastig elkaar joinen omdat het maar 8 tegen 8 is en altijd vol. sorry freddy van maar was zwaar op dreef gisteren  Huh? maar er komen nog meer momenten om samen te gamen  ThumbsUp
Gelogd

21 Januari 2019, 13:35:30
grasmaaier1962
Senior Member
*

Karma: 19
Offline Offline

PSN/SEN ID: grasmaaier1962
Berichten: 412

MBG Events:
Georganiseerd: 34
Ingeschreven: 40« Antwoord #46 Gepost op: 21 Januari 2019, 13:35:30 »

Ik heb mij gistermiddag en avond ook vermaakt tijdens en met squad conquest en ik moet zeggen t speelt lekker nu moet je echt als een team gaan werken en niet zoals bij de gewone conquest allemaal een andere kant op.
En Theo dat is geen probleem hoor ik had de gedachte hij is er druk mee bezig ( opdrachten voltooien voor t nieuwe gratis wapen ) ik heb m ook binnen sinds gistermiddag en vindt m niet slecht.
En net wat je zegt er komen nog meer keren om samen t spel te spelen  Grijns 
Gelogd
26 Januari 2019, 14:03:22
grasmaaier1962
Senior Member
*

Karma: 19
Offline Offline

PSN/SEN ID: grasmaaier1962
Berichten: 412

MBG Events:
Georganiseerd: 34
Ingeschreven: 40« Antwoord #47 Gepost op: 26 Januari 2019, 14:03:22 »

Hallo mede strijders,

zoals jullie weten is er een nieuw content om een nieuw wapen vrij te spelen en
dat is begonnen op 24-01-19 en duurt tot 31-01-19.
veel succes allemaal


Gelogd
26 Januari 2019, 18:23:25
TvR_NL
Counting all the ........ in the room, Well I'm definitely not alone.
Super Member
*

Karma: 116
Offline Offline

PSN/SEN ID: TvR_NL
Berichten: 2.636

MBG Events:
Georganiseerd: 31
Ingeschreven: 106« Antwoord #48 Gepost op: 26 Januari 2019, 18:23:25 »

Hebben weer wat te doen voorlopig  ThumbsUp
Gelogd

29 Januari 2019, 08:12:09
grasmaaier1962
Senior Member
*

Karma: 19
Offline Offline

PSN/SEN ID: grasmaaier1962
Berichten: 412

MBG Events:
Georganiseerd: 34
Ingeschreven: 40« Antwoord #49 Gepost op: 29 Januari 2019, 08:12:09 »

Hebben weer wat te doen voorlopig  ThumbsUp

Idd Theo en t houdt ons van de straat kunnen we geen kattekwaad uithalen  Tong  Tong
Gelogd
MBGclan: Playstation community voor Minder Bedreven Gamers
   

Neem contact met ons op!
 Gelogd

Pagina's: 1 ... 3 4 [5] 6
  E-mail dit topic  |  Print  
 

Ga naar: