Shoutbox

Bezig met laden ...

The division mag je me altijd een invite voor sturen. Ik wil ook alle shields halen. Incursion ook altijd leuk.
gepost door Freak83, Vandaag, 22:58
Ruuustaaaagh Knipoog
gepost door Ouwe_pik, Vandaag, 19:30
Sure bril, hoe is het hier?
gepost door tielliem, Vandaag, 19:26
@p8terthegr8, Bedank voor je antwoord. En de incursions moet ik ook nog doen
gepost door Prins Bernhard, Vandaag, 18:51
Heb binnenkort The Division weer in mijn bezit Brede lach
Dus ga er weer mee aan de slag dan moet die incursions nog steeds doen Geschokt Ik zeg niets Grijns
gepost door Ouwe_pik, Vandaag, 18:07
Still alive Tiel ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, Vandaag, 10:57
heb helaas ook geen division
gepost door LexSurax, Gisteren, 22:13
@Peter daar kan ik je helaas niet aan helpen ik heb namelijk The Division niet meer maar hopelijk kunnen de andere leden die het spel nog wel hebben jou hiermee helpen Knipoog
gepost door grasmaaier1962, 15 jun, 17:13
Zijn er mensen in voor een potje Division dit weekend? Wil de shields graag vrijspelen
gepost door P8tertheGr8, 15 jun, 07:41
Goedemiddag iedereen
gepost door LexSurax, 14 jun, 12:57
Nog een half uur tot knal tijd Brede lach
gepost door -MBG-Speeddy, 13 jun, 20:03
Vanavond 20.30u! Call of duty WW2! Lekker knallen voor de fun! Who's in? Brede lach
gepost door -MBG-Speeddy, 13 jun, 15:59
Glenda van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een mooie en gezellige dag van Kus
gepost door grasmaaier1962, 13 jun, 09:55
Ramon bedankt voor de tip wat BO3  ThumbsUp  betreft ik ga m zo downloaden
gepost door grasmaaier1962, 13 jun, 09:39
Woensdagavond 20.30u! Call of duty WW2! Lekker knallen voor de fun! Who's in? Brede lach
gepost door -MBG-Speeddy, 12 jun, 23:11
Er is een State of the Game begonnen met meer division 2 informatie! ------>
gepost door rasgyn, 12 jun, 22:12
vond hem ook tegen vallen de presco, zeer op safe. Had beter gekund sony
gepost door McHCM, 12 jun, 21:41
Kan niet wachten tot BF5 en the Division 2 uitkomen. Gelukkig is het niet zo lang meer tot oktober en het daarna ook snel maart
gepost door P8tertheGr8, 12 jun, 15:59
COD: BO3 is nu gratis te downloaden voor playstation  plus gebruikers.
gepost door FriekNL, 12 jun, 14:51
Grote gok van Sony.. Lees veel gemixte reacties over de focus op The Last of Us 2. Ook Ellie's liefdesinteresse doet veel stof opwaaien..
gepost door Dubldi, 12 jun, 12:59
Goed bezig heren. Mooi om alles te lezen en zo op d hoogte t eblijven
gepost door LexSurax, 12 jun, 12:40
Sony persconferentie was netjes gezegd: Teleurstellend...
gepost door -MBG-Speeddy, 12 jun, 05:26
ik heb een klein verhaaltje neergezet bij de bethesda livestream voor diegene die hem nog niet hebben gezien. of een ontzettende fan zijn van mijn gebrabbel natuiurlijk
gepost door rasgyn, 11 jun, 17:16
EA viel tegen zelfde meuk as altijd (God wat een verrassing) Bethesa was epic. en als sony fanboy moet ik zeggen die van microsoft was indrukwekkend enige als je de 3rd party weghaalt blijft eigenlijk alleen de deal met ninja theorie over
gepost door McHCM, 11 jun, 11:00
EAplay is afgelopen, maar er is nog een FIFA18 worldcup te zien
gepost door rasgyn, 9 jun, 21:23
Leden

Welkom nieuwe leden

Prins Bernhard sinds Vandaag, 18:31

Krissie sinds 22 mei, 23:01

Pth sinds 13 apr, 00:15

Feardevil76 sinds 11 apr, 13:28

Wie is er online?

Dubldi

39 gasten, 1 lid (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

E3 2018 Ubisoft E3 2018 Conference

Game Nieuws11 jun, 21:51 door rasgyn - 109 keer gelezen
Het is tijd voor Ubisoft om er weer een leuke show van te maken in Los Angeles

Ubisoft brengt best leuke games uit, en heeft consistent goede E3 shows. Rasgyn gaat er dus even voor zitten, terwijl Dubldi gaat typen. Vorig jaar hadden ze een ijzersterke presentatie met Beyond Good & Evil 2, Miyamoto die een samenwerking met Nintendo aankondigde en een frisse wind door de Assassin's Creed franchise. Kunnen ze er dit jaar overheen? Ben jij benieuwd welke games uit de hoge Franse hoed komen? Bekijk het hier.


Ubisoft E3 2018 Conference

Liveblog

23:30 In de nieuwe trailer is te zien dat je overgaat van verhaal naar gameplay. Ook kun je je vijanden looten en hun gear gebruiken; die ook bepaalde stats mee zal brengen. Ook kun je bepaalde abilities aanwijzen. In het volgende segement kun je kiezen om mee te vechten in de oorlog en daarmee kom je in grote veldslagen terecht die we ook in For Honor hebben gezien. We mogen het spelen op 5 oktober! Hiermee is de presentatie echt afgesloten.

23:24 Hiermee lijkt de presentatie ook mee worden afgesloten. Ze wensen ons een fijne E3, en vanavond om 03:00 zullen we erbij zijn bij de volgende persconferentie, die van Sony

23:22 De hoofdopersoon erft de speer van Koning Leonidas, daarmee krijg je ook meer mogelijkheden om je vijanden uit te schakelen met stealth of pijl en boog. Je keuzes zullen gemaakt worden met NPC's als Sokrates. We eindigen met een met een demo van een van de levels in het spel.

23:19 Assassin's Creed Odyssey zal het nieuwe deel heten en is al 3 jaar in ontwikkeling. Het belooft meer RPG elementen te krijgen waar je keuzes nog meer impact hebben. Je eerste keus zal zijn om als man of als vrouw te spelen. Alexios of Kassandra. We krijgen meer beeld te zien.

23:16 Ubisoft Quebec is nu aan de beurt. Het wordt de nieuwe Assassin's Creed dat zich zal afspelen in het oude Griekenland. Beelden hiervan waren al gelekt, maar we krijgen nu ook bewegend beeld.

23:13 The Crew 2 krijgt ook nog tijd on stage, we mogen hem 29 juni verwachten, op 21 juni kunnen we meedoen op de open beta op PS4 en Xbox. De Beta kun je nu al predownloaden. We krijgen een voorproefje in de vorm van een trailer.

23:08 Heel casual dropt hij hun volgende plannen met een nieuwe trailer. Is het een DLC? Of een heel nieuw deel? Marching Fire gaat het heten en kunnen we verwachten op 16 oktober. In dit nieuwe deel worden de Chinezen toegevoegd aan het spel. Er wordt ook een nieuwe game mode toegevoegd genaamd Breach en dit zal een 4v4 speltype worden

23:06 We vervolgen met For Honor. Ubisoft Montreal bedankt zijn fans en om dit te vieren nodigen ze nieuwe spelers uit; vanaf vandaag tot 18 juni mag je hem gratis downloaden op PC!

23:04 Als bedankje krijgt hij de eerste prototype voor Starlink. Starlink kun je spelen op E3, en Star Fox kun je exclusief op de Nintendo Switch spelen.

23:02 We krijgen een trailer te zien met meer info.. Wat? Star Fox?! Nog een samenwerking met Nintendo bij Ubisoft? Yves Guillerme komt ook on stage, hij bedankt Miyamoto die in het publiek zit voor het mogelijk maken van deze samenwerking.

23:00 We vervolgen met een game trailer, dit is het spaceship spel die je ook in het echt kan nabouwen. Starlink: Battle for Atlas komt 16 oktober van dit jaar.

23:58 Het spel is te spelen in VR en normaal. Je lijkt de dromen van anderen in te kunnen gaan en ze daarmee kunnen beinvloeden.

22:55 We krijgen een nieuwe trailer te zien. Een korte clip, en Elijah Wood komt on stage. Hij vertelt over zijn samenwerking met de nieuwe game Tranference. De game belooft een psychologische thriller te worden die de lijn vervaagd tussen realiteiten dromen. We krijgen een langere trailer te zien.

22:50 We krijgen een trailer te zien met meer uitleg. Je kunt je hele schip customizen en speciaal voorbereiden voor je missies. Zo zul je bij elke missie weer andere afstellingen moeten maken op basis van de doelstelling, het weer, je vijanden. Na je winst zul je je buit veilig moeten stellen. Ook kun je samenspelen om zo het voordeel op je vijanden te krijgen.

22:45 Ubisoft Singapore laat meer zien over hun piratenspel. Skull & Bones belooft actie en verraad tussen piraten op de Indische Oceaan. Meerdere factoren zullen van invloed zijn op je spel ervaring zoals weer condities.

22:40 Xavier Manzanares komt on stage, we krijgen een live performance van Critical Stage. Ditmaal zal Rabbids crossen overen met Donkey Kong! We mogen de update/DLC op 26 juni verwachten.

22:38 We vervolgen met een nieuwe trailer voor The Division 2. Het is het level dat we gisteren op de Microsoft Briefing hebben gezien. 15 maart 2019 kunnen we hem verwachten!

22:36 We krijgen DLC in de vorm van episodes. Die geheel kosteloos zijn voor iedereen die het spel heeft. Deze episodes voegen meer content en meer verhaal toe. Na de conferentie kunnen we nog meekijken naar een live demo van The Division 2.

22:34 Na de main campaign uitgespeeld te hebben zul je kiezen tussen 3 specialisaties. Sniper of Demolition of . In dit nieuwe deel kun je met 8 spelers Raids gaan spelen!

22:32 Het is een cinematische trailer die laat zien hoe de mensheid tegen zichzelf gekeerd is en hoe het principe van survival of the fittest in deze wereld geldt. Zijn er nog mensen in de wereld die er in geloven en elkaar willen helpen? Die held zul jij worden in The Division 2. Hoe de geschiedenis boeken zullen worden geschreven zal afhangen van jou en jouw team.

22:28 Julian Gerighty komt on stage en vertelt over The Division 2. Hij vertelt over de gevolgen van de virusinfectio op de Verenigde Staten. Centraal zal in Washington DC zijn waar de mensheid zal moeten vechten voor de toekomst. We krijgen een trailer te zien.

22:24 Professor Fat Shady komt ook nog on stage. Hij vertelt over de moeilijkheidsgraad van het spel en hoe ze het in de toekomst anders aan willen pakken. Hiervoor vragen ze de community weer om input te geven zodat je een betere speelervaring en tutorial kan krijgen. We mogen het in februari 2019 verwachten en dit keer ook voor de Switch.

22:22 Trials komt binnen op een motor met een professionele stuntman en premier van Finland; we krijgen een trailer te zien van de opkomende motorcross game: Trials Rising.

22:20 Hij vertelt meer over het competitieve deel van het spel en de e-leagues die we kunnen verwachten. We krijgen ook in een trailer Another Mindset te zien. Een soort documantaire over deze pro gamers.

22:18 De community manager van Rainbow Six Siege komt on stage en vertelt dat er op dit moment 35 miljoen spelers zijn.

22:16 Van de herfst krijgen we meer te horen over deze resultaten op hun eigen event.

22:15 Hij vertelt over zijn bedrijf en hoe hij daarmee bij wilt gaan dragen aan het spel. Zo zal muziek en art vanuit de community mee kunnen gaan via zijn bedrijf

22:14 We hebben een hele korte clip gekregen waarin ze vertellen wat ze willen bereiken; namelijk dat de wereld seemless in elkaar overgaat, van melee combat tot het vliegwerk. Joseph Gordon Levitt komt net op stage!

22:12 2 leden van Ubisoft komen on stage en vertellen meer over wat we kunnen verwachten. Ze introduceren de karakters die we in de trailer hebben gezien, maar vertellen ook dat we veel meer kunnen verwachten. Op de E3 kun je ook een demo spelen. We krijgen pre-Alpha game footage te zien!

22:10 De cinematische trailer laat zien hoe de space crew overvallen wordt door een onbekende vijand... Of toch niet zo onbekend? Jade lijkt de main antagonist te gaan worden!

22:08 We vervolgen met een trailer van een ijsplaneet. Het is een nieuwe trailer voor BG&E 2.  

22:06 Aan het eind van de dans wordt bekend gemaakt dat we het spel in oktober van dit jaar mogen verwachten

22:05 Een grote dansende pandabeer buiten de studio komt met een heel orkest de zaal binnen. Het is een gechoreografeerde dans van 5 minuten voor Just Dance 2019

22:01 De show van Ubisoft gaat beginnen! De show wordt dit keer ge co-host

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.