Shoutbox

Bezig met laden ...

Leuk om ke weer terug te zien Edwin
gepost door LexSurax, Vandaag, 07:29
Ook weer terug op het forum nu we weer in wat rustiger vaarwater zitten Tong
gepost door speedyedwin1985, Vandaag, 00:09
Ik gun Activision niet zo graag Mn geld. Kan me nog inhouden
gepost door McHCM, Gisteren, 22:39
Hyped voor RDR2. Gelukkig BO4 Black out om de tijd te overbruggen ThumbsUp
gepost door weener01, Gisteren, 15:42
Nog 1 week tot aan red Dead redemption 2. Wat duurt dat wachten lang zeg. Smiley
gepost door McHCM, Gisteren, 10:37
Congratz Patje
gepost door LexSurax, 15 okt, 14:48
Gefeliciteerd Laura
gepost door LexSurax, 14 okt, 14:56
Het was idd heel gesellie en leuk om te doen en een beetje jammer dat we een 6e man of vrouw tekort kwamen maar wie weet de komende keer Grijns
gepost door grasmaaier1962, 13 okt, 20:23
Was idd super gezellig heren
gepost door LexSurax, 13 okt, 08:35
D2 event was top.mannen ThumbsUp
Bedankt Brede lach
gepost door Ouwe_pik, 12 okt, 23:30
Bedankt
gepost door HHC-Bossie, 12 okt, 22:22
Van harte Bossie!
gepost door Bram_76_NL, 12 okt, 22:02
congratz Boss!!!
gepost door LexSurax, 12 okt, 20:14
Kijk maar Peter. We zijn wel een poosje online denk ik Smiley
gepost door LexSurax, 12 okt, 12:23
Hoop dat ik vanaaf op tijd voor D2 Rollende ogen Boot met hout is 3 dagen eerder aangekomen en moet gelost worden dus het word overwerken voor mij Geschokt
gepost door Ouwe_pik, 12 okt, 09:36
Jazeker. Nog een half uurtje en dan alweer weekend Smiley
gepost door SlideRnl, 11 okt, 16:28
Goeiemiddag iedereen, al toe aan het weekend?
gepost door LexSurax, 11 okt, 12:10
kataklop kataklop over 16 dagen rijdt Johan op z'n paard in galop Tong
gepost door grasmaaier1962, 10 okt, 18:17
wordt je al zenuwachtig? Tong
gepost door LexSurax, 10 okt, 16:02
Nog 16 dagen tot aan Red Dead Redemption 2 Huh?
gepost door McHCM, 10 okt, 12:54
goedenavond
gepost door LexSurax, 9 okt, 20:40
Mogguh Brede lach
gepost door Ouwe_pik, 9 okt, 06:42
En ook Jileen gefeliciteerd
gepost door LexSurax, 5 okt, 21:13
Congratz bun en chil!!!
gepost door LexSurax, 4 okt, 07:48
Gefeliciteerd Weener!!!
gepost door LexSurax, 3 okt, 19:25
Leden

Welkom nieuwe leden

Baasbob sinds Gisteren, 09:34

Mrtnbkx sinds 14 okt, 10:16

trijangel sinds 12 okt, 18:27

Napalm312 sinds 1 sept, 09:33

Wie is er online?

speedyedwin1985, Pro_gamer_obie

43 gasten, 2 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

E3 2018 Devolver Digital - Big Fancy Press Conference

Game Nieuws11 jun, 21:01 door rasgyn - 206 keer gelezen
Die andere persconferentie

Vannacht was er ook die andere persconferentie van Digital Devolver. Ik had die van vorig jaar niet gezien en ik had gehoord dat het nogal schokkend was. Ik heb hem ondertussen bekeken en vind hem beter (overkomen) dan dit jaar lol.

Was best grappig maar een tikkeltje te internet/gamey. Sorry maar ik denk dat ik geen verstand heb van Amerikaanse komedie, want mevrouw Strutters was wat mij betreft een tikkeltje te negatief. Want het is eigenlijk hetzelfde als met al het andere on-stage "het onwerkelijke is gebaseerd op werkelijkheid", of misschien "A dream is a wish your heart makes". We dromen van die ene perfecte (Devolver Digital game) maar krijgen … iets anders … erbij.

Devolver Digital - Big Fancy Press Conference 2018

Ik heb het idee dat het thema dit jaar was dat iedereen maar een zooitje crybabies zijn. En wat ze eigenlijk willen is een beetje in een saaie omgeving rondlopen zonder enige vorm van tegenstand en doen alsof ze door een enorme mech worden afgemaakt als het er uiteindelijk is. Of natuurlijk het andere spectrum waarin ze op de meest onnatuurlijke manieren alles afslachten. En dat allemaal met de power of lootboxes … die ze haten, maar als je een fysieke munt naar ze stuurt blijft het geld rollen. Ik denk dat ze vorig jaar een enorme bak kritiek hebben gekregen van de pers en vervolgens in hun quest voor de ideale trollgrap op een gegeven moment bij de 21ste minuut waren aangekomen.

Dus ik weet zo even niet of de games die ze hebben aangekondigd ook uitkomen, want dat zou wel grappig zijn. SCUM Supermax Open World Survival krijgt een Steam early access in augustus, de website plus games krijgen een currency waarin gamers extraatjes kunnen kopen voor hun games en er komt een game uit genaamd My Friend Pedro, een 2D shooter scroller. Ook is er blijkbaar voor ons op PS4 de game Metal Wolf Choas XD in de toekomst te downloaden. Ik heb nu even geen zin om het te bevestigen maar zoals ik al zei: zou wel grappig zijn om die games uit te laten komen inclusief de trailers die we zagen in de livestream.

En nu ikzelf aan het stikken ben in negativiteit/sarcasme zou ik graag willen overgaan met het positieve. Dus een klein applausje voor die arme gamer Jeffrey die helemaal tot de 15de minuut op een brakke stoel moest zitten om live gameplay te spelen zonder game. Ook voor die beukpartij want moeders kon zijn smart ass houding niet waarderen. Laten we hopen dat de show in 2019 een smartphone bevat vanwege al die mobiele games die uitkomen. Een applausje voor die arme CEO Miller want het is toch wel wat als het podium je letterlijke einde is. Ook een klein applausje voor mevrouw Strutters zelf die eerst een bak frambozenjambloed over haar heen krijgt "want dat gaat zo goed met de trailer" om vervolgens te worden neergeschoten door (mij?) woeste gamer. Gelukkig maar dat Devolver Digital de technologie heeft om haar toch nog een plaatsje in de toekomst te geven en ikzelf hoop op een terugkeer in 2019.

En als laatst een GROOT APPLAUS voor die arme stagehand die in een groenpak met bolletjes alles moest schoonmaken en wegdragen! Had dat nou niet even een ninja ofzo kunnen zijn!? Ik weet dat er genoeg spijkerbroeken aanwezig zijn, maar verwachten gamers nou echt dat de supermodellen de zooi gaan opruimen? Kabeltje leggen is een baan, zeg het maar even …

En dus vond ik het wel leuk om te zien. Een beetje actie waarover is nagedacht … zeg maar. Het was wel langer dan vorig jaar, want die van vorig jaar was inderdaad wel erg abrupt voorbij. Het mediagedeelte was een beetje vreemd, als je toch zoiets neerzet stop dan een paar collega's in het publiek die gaan lopen appen en eten. Al was het gejuich door de speakers wel lache. Geen idee wat ik had gemist, goeie break, kijken maar naar die Big Fancy Press Conference.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.